Ben onu da beceremem kesin.Eyeliner şablonları var
Direkt gözkapağına tutup içini boyuyorsun onları denedin mi![]()

Waterproff kalem aldım, onla çizmeye çalışıyorum artık. Yani en azından şaşı gözükmüyorum artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu da beceremem kesin.Eyeliner şablonları var
Direkt gözkapağına tutup içini boyuyorsun onları denedin mi![]()
+ olarak yol bilgim de pek iyi değil. neresi evime çok uzak neresi çok yakın onu da bilmiyorum. üniversiteye gidip geleceğim zaman öğrenirim herhalde ama yaşıtlarım biliyor mesela. orta sınıf bir ailede yaşıyorum şimdiye kadar bu bilgisiz hissetme durumumu hep çok zengin olmamamıza bağladım, maddiyat hayatı daha kolaylaştırıyo sonuç olarak. ama maddiyatla da pek bir alakası yok benimle aynı koşullarda olan biri temel bilgileri benden daha çok biliyor
bana pek fazla güvenmiyorlar o konuda. ama kendim de kaybola kaybola birkaç bir yer öğrendim. fatura yatırmak mesela evet haklısınız bilmiyorum babam yapıyor onu da. ben yapmak istesem hayır demez herhalde ama dedim ya pek bir güven veremiyorum ben insanlara. ablam çok kültürlü demedim ben çok cahil hissediyorum dedim, onların üzerine sohbet ettikleri konuları veya gündelik hayatın bir parçası diyebilecekleri şeyleri ben yeni duymuş oluyorum sorun bu.E o zaman al çantanı çık evden. Aç navigasyonu, alt üst et her yeri. Ben de müthiş kaybolan bir insanım, telefonum sayesinde buluyorum her yeri. Cehaletten değil ama, yön duygum zayıf, ne yaptıysam çok fazla gelişemedi.Kızlar yok mu aranızda benim gibi yolda kaybolan? Çıkın kız cahiller, beni tek koymayın burada.
Faturaları al sen yatır bir kere, fatura yatırmayı falan da bilmiyorsundur herhalde. Gerçi otomatik ödemeyle onlar da kolaylaştı da. Ne nereden alınır satılır mevzusuna gelirsek de ablana yapış, gözlemle biraz madem. Çok kültürlüymüş ya hani, az buçuk bir şeyler kaparsın.![]()
kitap da okuyamıyorum( bir kitap okuyayım dedim bitmedi hala hevesim kırıldı başka kitaplara geçemedim. bu arada asıl dert ettiğim konu bu değil. muhabbetlere katılacak konulara hakim değilim. sadece bunu yazdım ama tek bu sorun değil, kitap konusunda da çok hakim değilim tarzlara. genelde türk klasikleri okuyorum pek bilmiyorum diğer tarzları. müzik olarak da kulağıma hoş geleni dinlerim ama diğer tarzları bilmiyorum. tek sorun bu değil yani
Güvenmelerini beklersen fanusundan hiç çıkamazsın, ben sana diyeyim.bana pek fazla güvenmiyorlar o konuda. ama kendim de kaybola kaybola birkaç bir yer öğrendim. fatura yatırmak mesela evet haklısınız bilmiyorum babam yapıyor onu da. ben yapmak istesem hayır demez herhalde ama dedim ya pek bir güven veremiyorum ben insanlara. ablam çok kültürlü demedim ben çok cahil hissediyorum dedim, onların üzerine sohbet ettikleri konuları veya gündelik hayatın bir parçası diyebilecekleri şeyleri ben yeni duymuş oluyorum sorun bu.
O kadar borç takıyor faiz işliyor bari bi işe yarasınek iş
![]()
kaşıkla far sürme yöntemi var bir de
Hayir demezse gidin yatirin yahu. Okumasi yazmasi olmayan teyzeler bile yatırıyor, siz universite ogrencisi olarak niye yapamayasiniz?bana pek fazla güvenmiyorlar o konuda. ama kendim de kaybola kaybola birkaç bir yer öğrendim. fatura yatırmak mesela evet haklısınız bilmiyorum babam yapıyor onu da. ben yapmak istesem hayır demez herhalde ama dedim ya pek bir güven veremiyorum ben insanlara. ablam çok kültürlü demedim ben çok cahil hissediyorum dedim, onların üzerine sohbet ettikleri konuları veya gündelik hayatın bir parçası diyebilecekleri şeyleri ben yeni duymuş oluyorum sorun bu.
Peyami Safa'nın Yalnızız adlı romanı var, sen okumaya bundan başla bi.çok teşekkür ederim yorum için. ben de böyle düşünüyordum ama artık yabancı gibi hissetmeye başladım. tek sorunum bu değil aslında çoğu konudan uzak gibiyim ama genelde yaşıtlarım bunları biliyor
aslında benim hiç ilgim olmasa sanırım bu konuyu dert etmezdim. ben de gündelik hayata dair temel şeyleri bilmek istiyorum. insanlar bana aa orayı bilmiyor musun, şuraya yeni bir açıldı duymadın mı hiç vs. deyince çok canım sıkılıyor. ama evet ekstra bir ilgim yok sanırım böyle şeylere. benim daha çok yabancı dizi film izlemeye, resim yapmaya, astrolojiye ve müzik dinleyip hayal kurmaya ilgim var. günümün çoğu böyle geçiyor.Bazı insanlar öyle. Bu yol bilgisi tamamen kişisel bir durum. Moda da öyle. Merakınız varsa öğrenirsiniz. En yakın arkadaşım hayatımda tanıdığım en kültürlü insanlardandır mesela ama yol bilgisi sıfır. Bir kere kuzenine gidecektik hayatımda bir kere gittiğim evi ben buldum o kattı karıştırdı bütün yolları. Adres tarif etmek işkence. Düz git derim aşağı iner, şu okuldan dön derim okulu bilmez vs Üniversitedeki ev arkadaşım şu an doktora yapıyor en basit giyim markasını bilmez mesela bense tasarımcıların defilelerinden fotoğraf kovalarım yıllardan beri. Demem o ki ilgi meselesi, ilginizin olmaması dizi kültürsüz yapmaz
kendime güveniyor gibi yapıyorum ama güvenmiyorum çünkü bilmiyorum. sadece bu olay için değil. zaten faturalar hep babamın üzerine, ben gidip verebilir miyim onu da bilmiyorum mesela. bence bilgi olmazsa güven de olmaz. ben bir şeyi bilmediğim zaman ne kendime yapabilirim diyorum ne de başkası selly yapar zaten o halleder diyebiliyor. öğrenmek için de çok hakim olmam lazım herhalde. maruz kalmam lazım o şeye. bilmiyorum ya bu ruh halinden çıkamadım uzun süredir.Hayir demezse gidin yatirin yahu. Okumasi yazmasi olmayan teyzeler bile yatırıyor, siz universite ogrencisi olarak niye yapamayasiniz?
Etrafiniza güven vermiyorsunuz cunku kendiniz kendinize güvenmiyorsunuz.
Astro skdsll
O sadece örnekti ama teşekkür ederim yine de![]()
![]()
Iyi de hicbirimiz anamızın karnindan bir şeyleri bilerek dogmadik. Yapmazsaniz bilemezsiniz ki. Sizin biraz cesaretinizi toplayıp gercek hayata karismaniz lazim. 19 yas kucuk degil, baska şehir kazansaniz bilmediginiz yerde tek basiniza okuyor olacaktınız.kendime güveniyor gibi yapıyorum ama güvenmiyorum çünkü bilmiyorum. sadece bu olay için değil. zaten faturalar hep babamın üzerine, ben gidip verebilir miyim onu da bilmiyorum mesela. bence bilgi olmazsa güven de olmaz. ben bir şeyi bilmediğim zaman ne kendime yapabilirim diyorum ne de başkası selly yapar zaten o halleder diyebiliyor. öğrenmek için de çok hakim olmam lazım herhalde. maruz kalmam lazım o şeye. bilmiyorum ya bu ruh halinden çıkamadım uzun süredir.