- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
kıza mesaj atarak onu tehdit etmişim o yüzdenSenin gizli görüntülerini savcıya verirse o suçlu olur ya bu nasıl bir tehtid? Savcıya ne diyecek 2.sevgilimin gizli görüntüleri buyrun mu?
işte ben de farkındayım karakterini ama sevilmediğim için mutsuzumKendisi savciya neden gidecekmis sizin fotolarinizla, kendi kendini ihbar etmek icin mikaraktersizmis, birakin gitsin daha neden gorusuyorsunuz
Neden tehdit ettiğini anladık ama neyle tehdit ettiğini anlamadık.Bir kere gizlice fotoğraf çekmiş, kendisi suçlu bu konuda. Ne diyecek yani ş sikayetinde.sizi korkutmaya çalışmış ama biraz salak sanırım.kıza mesaj atarak onu tehdit etmişim o yüzden
Dünyanın en iyi insanı karşıma çıksa onu sevmeyebilirim gönül buişte ben de farkındayım karakterini ama sevilmediğim için mutsuzum
Siz niye kızı tehdit ediyorsunuz? İkinizde anormalsiniz. Tencere dibin kara benim ki senden karakıza mesaj atarak onu tehdit etmişim o yüzden
yok hayır yanlış anlaşıldı sanırım ben kızı tehdit etmedim sadece elimde konuşmalar var onu atacağım dedim kıza ama cevap vermedi zatenSiz niye kızı tehdit ediyorsunuz? İkinizde anormalsiniz. Tencere dibin kara benim ki senden kara
evet korkutmaya çalıştı işte sevgilisine mesaj attığım için şikayetçi olucakmış heralde ben de anlamadım görüntüleri yaymakla tehdit etti daha sonra daNeden tehdit ettiğini anladık ama neyle tehdit ettiğini anlamadık.Bir kere gizlice fotoğraf çekmiş, kendisi suçlu bu konuda. Ne diyecek yani ş sikayetinde.sizi korkutmaya çalışmış ama biraz salak sanırım.
ona karşı duygum olduğu için konuştum onun beni sevmediğini biliyodum zaten kendisi de bunu farkındaydı yani ona karşı duygum olduğunubeni bir daha tehdit edersen kendini poliste bulursun de ciddiyetle bi daha da gorusme. eski sevgiliyle ne diye 1.5 sene arkadadca konusursun ki ya. boyle degersiz olunuyor sonra iste.
bak bu bile bile lades iste. o seni sevmiyor sen onu seviyorsun ama seninle konusuyor. bu kisi kimdir padisah mi. seni kullanmasi icin on numara ortam iste. daha ona bi sey yazmayacaksin soz ver.ona karşı duygum olduğu için konuştum onun beni sevmediğini biliyodum zaten kendisi de bunu farkındaydı yani ona karşı duygum olduğunu
O da senin gizli görüntülerinle seni tehtid ediyor ya sen de onu söylersin. Çok saçma gerçekten öldürmekle mi tehtid ettin? Diğer sevgiline mesajları atarım dediğini kastediyorsa savcı buna güler bence... Hiçbir şey yapamaz. Sen kendin için bu adamdan kurtul. Seni sevmemesi de şansın olmuş. Şükür duası etmen lazım. Bunlar başına bela olur insanın yarın bigün seni aldatır da döver de öldürür de... Böyle kaypak adamların hala sizi sevmesini nasıl istiyorsunuz? Siz bu kadar değersiz misiniz ya?! Kendinize gelin oooff off haberleri de mi izlemiyorsunuz?!kıza mesaj atarak onu tehdit etmişim o yüzden
yok evlenene kadar görüşme olayına tamam demedim. benim de hatalı olduğum şeyler olduğunu biliyorum sadece onu huzursuz etmek için yaptımHayatınıza giren insanların her istediğine tamam derseniz değeriniz olmaz. Ayrılmışsınız adam görüşelim diyo görüşüyorsunuz ben evlenecem görüşmeyelim diyo tamam diyosunuz vazgeçtim evlenene kadar görüşelim diyo oldu o zaman diyorsunuz. Diğer kadına ulaşmanız zaten çok saçma sapan bir şey. Karşılıklı birbirinizi savcılığa verin bence
artık yazmam zaten son kez de konuştuk birbirimizin hayatından çıktık sadece beni üzen durum sevilmemiş olmak onu anlatmak istedimbak bu bile bile lades iste. o seni sevmiyor sen onu seviyorsun ama seninle konusuyor. bu kisi kimdir padisah mi. seni kullanmasi icin on numara ortam iste. daha ona bi sey yazmayacaksin soz ver.
tabii ki de kendimi hatasız görmüyorum ama konuştuğumuz zamanlarda sevgilisi olduğunu bilmiyodum. bu evlenme olayı ortaya çıkınca kendisi beni bir akşam aradı konuştuk sonra ben mesaj attım o konuda hatam var kabul ediyorumKendinizi degersizlestiren sizsiniz. Ayrıldığıniz kişi sizi sevse zaten hem görüşüp hem de arkadaş ayağıyla sizle flört etmezdi. O adamın sevgisine layık olmadığınız için sevinmeniz gerekken niye beni değil de o kızı sevdi diyosunuz. Standartlarınizi yükseltin. Siz de düzgün olsanız sevgilisi olan biriyle yazismaya devam etmezdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?