cok canım acıyor:(

ceren3588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
14
0
86
Eskişehir
Merhaba kızlar:) benımde ıcım cok acıyor aynı seyı ıkıncıye yasadıgım ıcın ama gecıyo dımı zamanla hepsı:(

benı hıkayemde soyle kızlar.gecen sene hazıran sonuna dogru ayrılmıstık:( onun sorunları vardı bıraz o yuzden.azda olsa anlayıslı oldum bu zaman dılımınde onun yerıne koyarak kendımı.ayrı olsakta arada konusuyorduk ama bazı anlar gelıyodu yıne arayıp sormamaya baslıyodu sora bı ara hayatıma birisi gırdı kı ona bunu soledıgım zaman onu hıc bole gormemıstım 3 sene bırlıktelıgımız boyunca kendını tutamayyıp sonunda aglamıstı:( ilk kez ole gormstum onu.sora fazla zaman gecmedn hayatımda olan kısıden ayrıldım yanlıs yaptıgımın farkına vardım cunku.arada yıne sevdıgım kısıle konusmaya devam edıyorduk.ama sonucunda bısı olmucagını anlamıstım artık konusmamaya arayıp sormamaya karar vermıstım.1 ay boyunca bır zaman hıc arayıp sormadım onu tam unutmaya baslamıstım kı bı gun konusmaya basladı benle.whatsaap yapmıs bende o gun farketmıstım.gece ıkıde benı onlıne gorunce yazdı ole konusmaya basladık.sadece benım uzulmedıgımı onunda gecelerce aglayıp uzuldugunu evde tek basımaken ıssız adamın ızlememı falan soledı daha baya sey soledı ve ınandım belkı dogrudu belkı yalandı.ve ıkınıcıyee hayatıma soktum o ınsanı baslarda cok ıyıdık yıne ama sora sorunları cogalınca yıne benden cıktı seyı ve benı bırakıp gıttı.ben artık bu ılıskı ıcın herseyı yaptıgıma ınanıyorum vıcdanım rahat ama sevıyorum yınede ıcım acıyor.sonucta herkseın sorunu var bızımde evıımızde sorunlarımız var.tmmm onunkıler bıraz buyuk ama yasamadıgım ıcın anlıyamıom belkıde:( whatapıda normalde hıc kullanmaz zaten kendısı msjlasmayı sevmez aksamları benı kontrol amaclı oraya gırıyo.engelleyım dıorm onuda yapamıorm cok cnm acıo:((:(mutlu olmak ıstıorum artk bende:(

Cevap basit ama uygulaması bazılarımız için zor..
Bu kişi senin sırtında bi yük artık, ya o yükü bırakıp hayatını daha rahat yaşayacaksın ya da ömür boyu o yükü taşıyacaksın.
.

Canım uzun ilişkim hiç olmadı ama ne kadar ağır olduğunu anlayabiliyorum :/ En başta seni seviyor kesinlikle, özlüyor ama bu sevgi etrafında ne kadar sorun olursa olsun, bunlara seninle birlikte göğüs germeyi, senden destek almayı seçmek yerine, ilişkiyi bitirebilecek kadar eksik. Sana ıssız adamı izle mi demiş tam anlayamadım orayı, eğer öyle dediyse bu eksikliğin nedeni yaşı gereği olabilir. Eğer yaşı küçükse muhtemelen 3 yıllık ciddi bir ilişki ona, çevresinde her gün gününü gün eden arkadaşlarını görmesiyle falan çok ağır gelmeye başlamıştır. Tek bir kadına bağlı kalmak onu eksik hissettiriyor olabilir. Sorun buysa sen onun için hiçbir şey yapamazsın. Kendin de demişsin, elinden geleni yaptın. İçin rahat olmalı. Huzursuz olması gereken o. Sen de önüne bak canım, senin değerini bilecek insanlar elbet çıkacak karşına. Unutamayacak gibi bile hissetsen unutuyorsun, mutlaka atlatılıyor. Biraz zaman sadece...

Canım uzun ilişkim hiç olmadı ama ne kadar ağır olduğunu anlayabiliyorum :/ En başta seni seviyor kesinlikle, özlüyor ama bu sevgi etrafında ne kadar sorun olursa olsun, bunlara seninle birlikte göğüs germeyi, senden destek almayı seçmek yerine, ilişkiyi bitirebilecek kadar eksik. Sana ıssız adamı izle mi demiş tam anlayamadım orayı, eğer öyle dediyse bu eksikliğin nedeni yaşı gereği olabilir. Eğer yaşı küçükse muhtemelen 3 yıllık ciddi bir ilişki ona, çevresinde her gün gününü gün eden arkadaşlarını görmesiyle falan çok ağır gelmeye başlamıştır. Tek bir kadına bağlı kalmak onu eksik hissettiriyor olabilir. Sorun buysa sen onun için hiçbir şey yapamazsın. Kendin de demişsin, elinden geleni yaptın. İçin rahat olmalı. Huzursuz olması gereken o. Sen de önüne bak canım, senin değerini bilecek insanlar elbet çıkacak karşına. Unutamayacak gibi bile hissetsen unutuyorsun, mutlaka atlatılıyor. Biraz zaman sadece...

yok cnm yasımız normal kucuk degılız cevresınde evlenen arkadsalrıda var sonucta belkı onları gorunce daha farklı hısseder ama daha aynı degısen bısı yok:( banada seven ınsanın ole davranması cok ters gelıo cnm.insan sevdıklerınden destek almak ıster sonucta sorunalrı olsa bıle:( ben boleyım yanı ama her ınsan farklıdır tabı bıde erkek olunca daha farklıdır herhalde bu konuda.ins cnm ya gecsn bı an once keske o 3 sene hıc olmamıs yasanmamıs olsa aklımda ya:(

Back
X