Cok canim sıkıldı

takikgirl

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
646
530
103
Oglum sunnet olmuştu. Es taradı görmeye geldiler .Desesi görüntülü de birine çocuğumun özel bölgesini gösteriyordu. Ben de nefret ederdim böyle şeylerden bi ĥısimla hayır açmıyorsun oglum dedim.kp ne var yani bilmem ne deyip yükseldi ben daha çok yükseldim o an çocugumun pipisini millete göstermek istemıyorum kiz olsaydı açıp gösterir miydiniz dedim ortam çok gerildi. Sonra evden çıkarken yüzüme bile bakmadı.bende onun.Sinirden dilim damagima yapıştı sen nasıl bana helede insanların içinde sesini yukseltirsin ya ağlamamak için zor tuttum kendimi

Yok artık bu insanlar normal mi? Çocuğun mahrem bölgesini elaleme göstermek de ne demek? Büyük hadsizlik bu. Haksız değilsin dert etme, konuşmazsa konuşmasın.
Hic dert etmiyorum ama bana insanların içinde sesini yükseltmesini hazmedemiyorum.

Olan olmuş boşver. Konuşsan laftan anlayacak mı bunu yapan adam? Görüşmezsiniz olur biter.
Zaten az görüşüyorum ama evime gelmişler insan gibi güzelce agirlayayim dedim olana bak sinirden aglamak istiyorum. Eşim evde yoktu onu aradım babanı arayıp haddini bildir yoksa seninlede bozusucm dedim

Zaten az görüşüyorum ama evime gelmişler insan gibi güzelce agirlayayim dedim olana bak sinirden aglamak istiyorum. Eşim evde yoktu onu aradım babanı arayıp haddini bildir yoksa seninlede bozusucm dedim
Ahh geldi benimki.

Inanilmaz ama bu sefer haklisin takik, yuru kiz, arkandayim

Manyak adam peki kocan ne dedi

Yuh! Resmen çocuk istismarı, manyak mı bu adam?? Ben burdan iğrendim kayınpederinden, allah sana sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…