Hic dert etmiyorum ama bana insanların içinde sesini yükseltmesini hazmedemiyorum.Yok artık bu insanlar normal mi? Çocuğun mahrem bölgesini elaleme göstermek de ne demek? Büyük hadsizlik bu. Haksız değilsin dert etme, konuşmazsa konuşmasın.
Olan olmuş boşver. Konuşsan laftan anlayacak mı bunu yapan adam? Görüşmezsiniz olur biter.Hic dert etmiyorum ama bana insanların içinde sesini yükseltmesini hazmedemiyorum.
Zaten az görüşüyorum ama evime gelmişler insan gibi güzelce agirlayayim dedim olana bak sinirden aglamak istiyorum. Eşim evde yoktu onu aradım babanı arayıp haddini bildir yoksa seninlede bozusucm dedimOlan olmuş boşver. Konuşsan laftan anlayacak mı bunu yapan adam? Görüşmezsiniz olur biter.
Ahh geldi benimki.Zaten az görüşüyorum ama evime gelmişler insan gibi güzelce agirlayayim dedim olana bak sinirden aglamak istiyorum. Eşim evde yoktu onu aradım babanı arayıp haddini bildir yoksa seninlede bozusucm dedim
Manyak adam peki kocan ne dediOglum sunnet olmuştu. Es taradı görmeye geldiler .Desesi görüntülü de birine çocuğumun özel bölgesini gösteriyordu. Ben de nefret ederdim böyle şeylerden bi ĥısimla hayır açmıyorsun oglum dedim.kp ne var yani bilmem ne deyip yükseldi ben daha çok yükseldim o an çocugumun pipisini millete göstermek istemıyorum kiz olsaydı açıp gösterir miydiniz dedim ortam çok gerildi. Sonra evden çıkarken yüzüme bile bakmadı.bende onun.Sinirden dilim damagima yapıştı sen nasıl bana helede insanların içinde sesini yukseltirsin ya ağlamamak için zor tuttum kendimi
Aman ben hep haklıyımAhh geldi benimki.
Inanilmaz ama bu sefer haklisin takik, yuru kiz, arkandayim
Ask olsun ne zaman mantıksız bir şeye takıldım yaHöst yani. Kalksın gitsin manyak mi ne, bı bitmedi çük sevdaları.!
Bu sefer mantıklı birşeye takmissin hak verdim.
O evde yoktu ama onu da aradım babana haddini bildir yoksa ben sana ne yapacagimi iyi biliyorum dedim sinirleManyak adam peki kocan ne dedi
Kocanin kafasinda cantayi patlat bu sefer cozmezse bu sacmaligi.A
Aman ben hep haklıyımsaka bi yana en hassas olduğum konulardan biri
Kocanin kafasinda cantayi patlat bu sefer cozmezse bu sacmaligi.
Sen bi canta kadınısın, baskasi sever sevmez bilemem.su durumda güldürdun kiz beni canta demesen iyiydi
Amin böyle saçmalıklar yasamamak için en güzeli uzaklıkYuh! Resmen çocuk istismarı, manyak mı bu adam?? Ben burdan iğrendim kayınpederinden, allah sana sabır versin.
Hahahahahahayt demo demi neyse şu herif bi eve gelseydi zamanda geçmez şimdiSen bi canta kadınısın, baskasi sever sevmez bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?