Cok canim sıkıldı

Milletin içinde içinden geçtiğin için sevin. Sana sesini yükseltse ne olacak yükseltmese ne olacak? Sen hakkından gelmişsin oraya odaklan.
Haklıysam asla susmam heleki böyle hassas konularda kimseyi gözüm görmez. Ne münasebet ya kiz olsa.acar miydiniz dedim .kızla o bir mi diyo birde tam olarak bir dedim.

Ağzınıza sağlık, buraa birine haddini bildirenleri görünce mutlu oluyorum.

Çok haklısın böyle böyle öğrenecekler
Böyle böyle adam olacak bizim erkek evlatlarımız inş

Haklıysam asla susmam heleki böyle hassas konularda kimseyi gözüm görmez. Ne münasebet ya kiz olsa.acar miydiniz dedim .kızla o bir mi diyo birde tam olarak bir dedim.
Zihniyete bak bu moruklar inşallah zamanla azalacak biz yaşlanınca böyle tipler kalmamış olacak aminn

Aklıma ne geldi kp yeni evliyken bana bileziklermi geri istedim diye seni karakola götürüp orda veririm demişti ay senin her msjin bi travmami hatırlıyor aaa
Ne alaka karakol peki? Zabit mi tutturcakmis teslim ettim diye, ee altinlari verdi mi?

Ne alaka karakol peki? Zabit mi tutturcakmis teslim ettim diye, ee altinlari verdi mi?
Verdi bana geri ama bin tane kavga gürültü çıktı lanet gelsin altininiza deyip o anki salaklikla verdim şimdiki ben olcaktim ki ahh ahh
Resmen psikolojik şiddete uğrayıp ellerine altınları saymış oldum

Verdi bana geri ama bin tane kavga gürültü çıktı lanet gelsin altininiza deyip o anki salaklikla verdim şimdiki ben olcaktim ki ahh ahh
Resmen psikolojik şiddete uğrayıp ellerine altınları saymış oldum

Altinlarini geri alabilen birini gormek gururumu incitti, ben altinlari karadelige dusuyor saniyordum kayin aileye verilince

Yarabbim daha neler görecek bu gözler burada. Açıp kendininkini göstersen çok hevesliyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…