Bunlar yüzünden bu erkekler böyle oluyorBöyle durumlarda poponu açıp tepkini göstermek vardı.
Gülmeyin , yabancılar öyle vallahi. Keşke böyle durumlarda biz de popişimizi tepki olarak açabilsek, ah ah!
Haklıysam asla susmam heleki böyle hassas konularda kimseyi gözüm görmez. Ne münasebet ya kiz olsa.acar miydiniz dedim .kızla o bir mi diyo birde tam olarak bir dedim.Milletin içinde içinden geçtiğin için sevin. Sana sesini yükseltse ne olacak yükseltmese ne olacak? Sen hakkından gelmişsin oraya odaklan.
Ağzınıza sağlık, buraa birine haddini bildirenleri görünce mutlu oluyorum.Oglum sunnet olmuştu. Es taradı görmeye geldiler .Desesi görüntülü de birine çocuğumun özel bölgesini gösteriyordu. Ben de nefret ederdim böyle şeylerden bi ĥısimla hayır açmıyorsun oglum dedim.kp ne var yani bilmem ne deyip yükseldi ben daha çok yükseldim o an çocugumun pipisini millete göstermek istemıyorum kiz olsaydı açıp gösterir miydiniz dedim ortam çok gerildi. Sonra evden çıkarken yüzüme bile bakmadı.bende onun.Sinirden dilim damagima yapıştı sen nasıl bana helede insanların içinde sesini yukseltirsin ya ağlamamak için zor tuttum kendimi
Haddini bildirdimde o da o kadar insan içinde sesimi yükseltti banaAğzınıza sağlık, buraa birine haddini bildirenleri görünce mutlu oluyorum.
Eski kafalılar böyle benim kuzenlerin sünnet videoları var düşünün kesilirken rezaletYok artık bu insanlar normal mi? Çocuğun mahrem bölgesini elaleme göstermek de ne demek? Büyük hadsizlik bu. Haksız değilsin dert etme, konuşmazsa konuşmasın.
Yukseltsin kendi uyarildigi icin bozulmustud kendi kendini rezil etmis her bagiran hakli mi bir daha ayagini denk alirHaddini bildirdimde o da o kadar insan içinde sesimi yükseltti bana
Çok haklısın böyle böyle öğreneceklerOglum sunnet olmuştu. Es taradı görmeye geldiler .Desesi görüntülü de birine çocuğumun özel bölgesini gösteriyordu. Ben de nefret ederdim böyle şeylerden bi ĥısimla hayır açmıyorsun oglum dedim.kp ne var yani bilmem ne deyip yükseldi ben daha çok yükseldim o an çocugumun pipisini millete göstermek istemıyorum kiz olsaydı açıp gösterir miydiniz dedim ortam çok gerildi. Sonra evden çıkarken yüzüme bile bakmadı.bende onun.Sinirden dilim damagima yapıştı sen nasıl bana helede insanların içinde sesini yukseltirsin ya ağlamamak için zor tuttum kendimi
Zihniyete bak bu moruklar inşallah zamanla azalacak biz yaşlanınca böyle tipler kalmamış olacak aminnHaklıysam asla susmam heleki böyle hassas konularda kimseyi gözüm görmez. Ne münasebet ya kiz olsa.acar miydiniz dedim .kızla o bir mi diyo birde tam olarak bir dedim.
Evime gelen birine böyle yükselmek istemezdim ama neyse.Gerci yukselmedr denemez olması gerekenleri dedimYukseltsin kendi uyarildigi icin bozulmustud kendi kendini rezil etmis her bagiran hakli mi bir daha ayagini denk alir
Zihniyete bak bu moruklar inşallah zamanla azalacak biz yaşlanınca böyle tipler kalmamış olacak aminn
Bu şekilde yetişen cocuklar devam ettirecek bunu malesefZihniyete bak bu moruklar inşallah zamanla azalacak biz yaşlanınca böyle tipler kalmamış olacak aminn
Seviye atladim kırmızı tekerlekli valizim beklemedeCanta gecirirsen birinin kafasina guncelle bizi
Bak karakolluk olursun abartma.Seviye atladim kırmızı tekerlekli valizim beklemedebeklemede kalın
Aklıma ne geldi kp yeni evliyken bana bileziklermi geri istedim diye seni karakola götürüp orda veririm demiştiBak karakolluk olursun abartma.
Ne alaka karakol peki? Zabit mi tutturcakmis teslim ettim diye, ee altinlari verdi mi?Aklıma ne geldi kp yeni evliyken bana bileziklermi geri istedim diye seni karakola götürüp orda veririm demiştiay senin her msjin bi travmami hatırlıyor aaa
Verdi bana geri ama bin tane kavga gürültü çıktı lanet gelsin altininiza deyip o anki salaklikla verdim şimdiki ben olcaktim ki ahh ahhNe alaka karakol peki? Zabit mi tutturcakmis teslim ettim diye, ee altinlari verdi mi?
Verdi bana geri ama bin tane kavga gürültü çıktı lanet gelsin altininiza deyip o anki salaklikla verdim şimdiki ben olcaktim ki ahh ahh
Resmen psikolojik şiddete uğrayıp ellerine altınları saymış oldum
Buda öyle oldu sayılır zaten. Bin fane lafla sözle yapılan şeyden hayrı mi gelir alsın başlarına calsinlarAltinlarini geri alabilen birini gormek gururumu incitti, ben altinlari karadelige dusuyor saniyordum kayin aileye verilince
Yarabbim daha neler görecek bu gözler burada. Açıp kendininkini göstersen çok hevesliyse.Oglum sunnet olmuştu. Es taradı görmeye geldiler .Desesi görüntülü de birine çocuğumun özel bölgesini gösteriyordu. Ben de nefret ederdim böyle şeylerden bi ĥısimla hayır açmıyorsun oglum dedim.kp ne var yani bilmem ne deyip yükseldi ben daha çok yükseldim o an çocugumun pipisini millete göstermek istemıyorum kiz olsaydı açıp gösterir miydiniz dedim ortam çok gerildi. Sonra evden çıkarken yüzüme bile bakmadı.bende onun.Sinirden dilim damagima yapıştı sen nasıl bana helede insanların içinde sesini yukseltirsin ya ağlamamak için zor tuttum kendimi
Söylemek aklima gelmedi değil.Yarabbim daha neler görecek bu gözler burada. Açıp kendininkini göstersen çok hevesliyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?