Telefonu açmadığımda arka arkaya defalarca arıyodu,dayanamayıp açıyodum. sonra yumuşuyodumE alıştırmışsın...
Katılıyorum evlenince daha beter olur bi gelecek göremiyorumHuylu huyundan vazgecmez diyorum..can çıkar huy çıkmaz diyorum bide
Bizim tartışmak için sürekli bi sebebimiz var,buna kızıyorum,artık tartışmak istemiyorumne için tartışmıştınız peki? Ne olmuştu en son? Küstüğünüz şeyler küçük şeyler olabilir mi?
Herkeste aslında süreç böyle işler. Yani arar barışırsın tabi ama sadece o telefonu açmamak degil mesele. Açınca onun sevgisinden şüphe ettigini söyle böyle bi hayatı gecirebilir miyim bilmiyorum falan de. Yani korksun ayrılacaksın diyeTelefonu açmadığımda arka arkaya defalarca arıyodu,dayanamayıp açıyodum. sonra yumuşuyodum
Hata benim
Bizim tartışmak için sürekli bi sebebimiz var,buna kızıyorum,artık tartışmak istemiyorum
Elimde değil,iyiyi bulmayı başarıyorum ve unutuyorum olumsuz bi olayıSen yumuşak olursan tepene çıkar ama sende böyle böyle torpulenirsin degisirsin yani eski seni bulamaz bulamayınca da tutusur is işten geçer genelde böyle oluyor:)
Yay burcu musunElimde değil,iyiyi bulmayı başarıyorum ve unutuyorum olumsuz bi olayı
İçimden bişeyler kopuyo,çok üzgünüm dedim
Gönlümü alsın istedim,bikaç saat önce anlayışlıydı
Güzel konuştu.akşam aradı açmak istemedim artık kırıldığımı anlasın diye.arka arkaya defalarca kez arayınca açtım
İyi değilim,yatıcam dedim sinirlendi
Gerçekten onu düşünüyorum,çok güzel şeyler söylüyo,sevdiğini söylüyoneden hep kendimizden ödün veririz bilemiyorum. affetme hemen. ömür boyu pisman olup olmayacagini iyi düşün tart kafanda. Ona göre hareket et
Yay burcuyum:))) çok sıkıldım bu halimdenYay burcu musun
Söyledim aslında,seven bi insan kalp kırmak istemez,konuşmadan önce düşünür deidm çok defaHerkeste aslında süreç böyle işler. Yani arar barışırsın tabi ama sadece o telefonu açmamak degil mesele. Açınca onun sevgisinden şüphe ettigini söyle böyle bi hayatı gecirebilir miyim bilmiyorum falan de. Yani korksun ayrılacaksın diye
İnanamıyorum ya. Ben de yay burcuyum ve aslında kendimde seni gördüm biliyo musun. Bizim kafamız fazla kavga gürültü götürmüyor walla. Hele aynı yanlışı tekrar tekrar yapan birini affedemiyorum. Ben biraz da kinliyim yani. Böyle kırıcı saçma salak biri gecmisti bir zamanlar başımdan attım gitti ya ugrasamam öyle sürekli kırgın sürekli kırıcı.Yay burcuyum:))) çok sıkıldım bu halimden
Ani sinirlenip sonrasında pişman olan bi yapısı var.beş on dk sonra geçiyo onun siniri ve normale dönüyo,çok seviyo çok aşıkTelefonu açmamak çözüm değil. Adamı fena alıştırmışsın, nasılsa affedeceğinden emin bu yüzden kaba saba konuşup kalbini kırıyor. Telefonla olmaz bu iş, yüzyüze görüşüp sakince anlat derdini ve bu şekilde devam ederse onunla bir hayat geçirmeyi düşünemeyeceğini söyle.
Bi de sen garibim şimdi küçük bi tartışmada bile paramparca oluyorsundur karşındaki de çok tartışmacı ise sen sürekli sudan çıkmış balık gibi kalbin... Anliyorum seni...Yay burcuyum:))) çok sıkıldım bu halimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?