Çok canım sıkılıyor

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
İyi akşamlar:)bir derdim var
Nişandan beri (yaklaşık dört aydır) nişanlımla pek iyi geçinemiyoruz,Beni çok üzecek bir laf ediyo, on dk sonra arayıp canım aşkım,bitanem diyo.ben hemen yelkenleri suya indiriyodum.hatta bunun iyi bişey olduğunu tartışmanın uzamadığını düşünüyodum
Ama nişandan sonra sürekli kalbim kırılıyo,çok fazla ağladım.
Ben hemen yumuşadığım için kalbimi kırmakta kolay oluyo,söylediklerine dikkat etmiyo.
Normalde tartışma esnasında güçlü durabiliyodum,ama bu kez o kadar biriktiki öyle çabuk normale dönemedim.
Hem üzüldüğümü anlasın,gönlümü almak için çaba harcasın istedim
Konuştuğumuzda artık beni düşünen,değer veren bi adam görmek istediğimi söyledim.sonr çok defa aradı,açmadım.
Biraz önce konuştuk..
--ben ne yapmaya çalışıyomuşum,o kadar güzel konuşuyomuş(seni seviyorum,bitanem fln diye msj atıyo ama hep bunu yaptı daha öncede),ne istiyomuşum--
Ben üzüldüğüm için gönlümü almaya çalışan değil dişlerini sıkan,sinir krizi geçiren bi adam gördüm karşımda telefonu kapattık
Muhtemelen yarın sabah yine hiçbişey olmamış gibi arıycak ya da ben arıycam:)

neden hep kendimizden ödün veririz bilemiyorum. affetme hemen. ömür boyu pisman olup olmayacagini iyi düşün tart kafanda. Ona göre hareket et

ne için tartışmıştınız peki? Ne olmuştu en son? Küstüğünüz şeyler küçük şeyler olabilir mi?

Sen yumuşak olursan tepene çıkar ama sende böyle böyle torpulenirsin degisirsin yani eski seni bulamaz bulamayınca da tutusur is işten geçer genelde böyle oluyor:)

Telefonu açmadığımda arka arkaya defalarca arıyodu,dayanamayıp açıyodum. sonra yumuşuyodum
Hata benim
Herkeste aslında süreç böyle işler. Yani arar barışırsın tabi ama sadece o telefonu açmamak degil mesele. Açınca onun sevgisinden şüphe ettigini söyle böyle bi hayatı gecirebilir miyim bilmiyorum falan de. Yani korksun ayrılacaksın diye

Bizim tartışmak için sürekli bi sebebimiz var,buna kızıyorum,artık tartışmak istemiyorum

Bir tane olsun örnek verin. Misal en son ne için gönlünüzü almasını istediniz de almadınız?
Ona göre yorum yapıcam çünkü kkda bazen kadınlar cidden ufak şeylerden fırtına koparıyor. Bilmeden etmedne nişanlınıza da laf söylemek istemiyorum.

Sen yumuşak olursan tepene çıkar ama sende böyle böyle torpulenirsin degisirsin yani eski seni bulamaz bulamayınca da tutusur is işten geçer genelde böyle oluyor:)
Elimde değil,iyiyi bulmayı başarıyorum ve unutuyorum olumsuz bi olayı
İçimden bişeyler kopuyo,çok üzgünüm dedim
Gönlümü alsın istedim,bikaç saat önce anlayışlıydı
Güzel konuştu.akşam aradı açmak istemedim artık kırıldığımı anlasın diye.arka arkaya defalarca kez arayınca açtım
İyi değilim,yatıcam dedim sinirlendi

Yay burcu musun

neden hep kendimizden ödün veririz bilemiyorum. affetme hemen. ömür boyu pisman olup olmayacagini iyi düşün tart kafanda. Ona göre hareket et
Gerçekten onu düşünüyorum,çok güzel şeyler söylüyo,sevdiğini söylüyo
Ama bunu davranışlarla desteklemek gerek değilmi

Telefonu açmamak çözüm değil. Adamı fena alıştırmışsın, nasılsa affedeceğinden emin bu yüzden kaba saba konuşup kalbini kırıyor. Telefonla olmaz bu iş, yüzyüze görüşüp sakince anlat derdini ve bu şekilde devam ederse onunla bir hayat geçirmeyi düşünemeyeceğini söyle.

Söyledim aslında,seven bi insan kalp kırmak istemez,konuşmadan önce düşünür deidm çok defa
Artık gelecekten korkuyorm dedim,ama bende laf var icraat yoko sebepten sanıyorum

Yay burcuyum:))) çok sıkıldım bu halimden
İnanamıyorum ya. Ben de yay burcuyum ve aslında kendimde seni gördüm biliyo musun. Bizim kafamız fazla kavga gürültü götürmüyor walla. Hele aynı yanlışı tekrar tekrar yapan birini affedemiyorum. Ben biraz da kinliyim yani. Böyle kırıcı saçma salak biri gecmisti bir zamanlar başımdan attım gitti ya ugrasamam öyle sürekli kırgın sürekli kırıcı.

Ani sinirlenip sonrasında pişman olan bi yapısı var.beş on dk sonra geçiyo onun siniri ve normale dönüyo,çok seviyo çok aşık
Ama ben üzülüyorum dedim,artık özründe bi anlamı,değeri kalmadı dedim öğlen.anladığını düşünmüştüm.akşam telefonu açmadığım için iletişim kurmak istemediğimi düşündü,sinirlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…