hanımlar selam
Eşim bu aralar çok yoğun çalışıyor 10da uykusu geliyor o derece yorgun. Ben de üstüne gitmiyorum evde doğumla / çocukla ilgili yapılacak şeyleri bile erteliyorum. Ev içi-dışarsı demeden Kendim yapmaya çalışıyorum, bu arada hamileliğimden dolayı raporluyum ve insan kaynaklarımızın bilgisizliği yüzünden iş görmezlik ödeneğimi alamayacağım sanırım. Kaç gündür bununla meşgulüm ciddi anlamda canım sıkkın. Aile hekimliği, kendi doktorumun muayenehanesi, insan kaynaklarıyla görüşme vs derken stres oldum yıprandım. Hiçbir doğru düzgün bilgiye ulaşamıyorum, üstelik bu konu ile ilgili günler önce eşimle bir konuşmamız geçmişti boşver üstünde durma bir şey olmaz dedi, şimdi bana diyor ki İşyeri ödeneği isterse para falan vermem haberin olsun. Ben zaten bunu kendim halletmeye çalışıyorum, yarın sgk merkezine gitmem gerekirken gidemiyorum araba kullanmam yasak çünkü. Oturduğumuz semtteki sgk'ya gideceğim, o da eşimin ofisinin dibinde. Sabahtan Gideceğimi söyledim, iyi gidersin dedi sadece. Ben onun bu kadar yoğunluğunu düşünürken kendi bugün şehir dışındaki kardeşinin keyfi alacağı arsa ile, babasının inşaatına gidecek malzemelerle uğraşmış. O kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki çok ağladım üzüldüm. Allah kimseye muhtaç etmesin, 5 dakika yanımda durmasına bile ihtiyacım var. Keşke benim de annem babam olsaydı en azından böyle zamanlarda yanımda destek olurlardı, çok doluyum ağlamak üzülmek istemiyorum, bebeğim çok kıpırdıyor canımı yakıyor böyle moralim bozuk olunca. Kafamı dağıtmam lazım, takmamam lazım ne yapmalıyım?