- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi nehiraras85
Hiç inandırıcı değil. Evliliği bilerek evlenmişler. Özgürlüğü özlemek de neyin nesi. Ben tam olarak sebebin bu olduğuna inanmadım açıkcası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yıllık evlisiniz? yani saçma bir açıklama geldi bana..bu durumda kadın istedi özgür olmayı,eşiniz kabul etti..belki kadın tekrar istiyor evlil,k hayatını? eşiniz de pek itiraz ediyor gibi durmuyor..boşanma nedeni kadın istemiş eşimin söylediği kadar biliyorum niye istedi peki diyorum boşanmış arkadaşları var gördü onlar özgür özgür hayatını özledi vs vs vs gibi saçma seyler
şaşırdım ben elbisemi herseyimi hazırlamışım beni nasıl dış kapının dış mandalı yaparsın onun mutlulugu için beni hiçe sayıyorsun dedim oglumun kötü hatıraları olsun istemiyorum sünnet ile ilgili diyor beni onla ugraştırma diyor.bagırıştık aldım çantamı çıktım evden
1 yıllık evliyiz.etraflardan duyumlarıma göre eski eş pişmanmış .eşimin kafası mı karıştı anlamıyorumkaç yıllık evlisiniz? yani saçma bir açıklama geldi bana..bu durumda kadın istedi özgür olmayı,eşiniz kabul etti..belki kadın tekrar istiyor evlil,k hayatını? eşiniz de pek itiraz ediyor gibi durmuyor..
yani şimdi tarz farkı da var.. atıyorum eşiniz güzelce söyleseydi,kv görümceler falan gönlünüzü alsalardı belki böyle olmazdı bu durum..
Hah, sudan sebeplerle adamı görmeye çalışmasının nedeni belli oldu.1 yıllık evliyiz.etraflardan duyumlarıma göre eski eş pişmanmış .eşimin kafası mı karıştı anlamıyorum
çok zormuş bu ikinci evlilikler arkadaslar ya Allah kimsenin yuvasını yıkmasın
çok zormuş bu ikinci evlilikler arkadaslar ya Allah kimsenin yuvasını yıkmasın