çok canım sıkkın lütfen akıl verin...

Hiç inandırıcı değil. Evliliği bilerek evlenmişler. Özgürlüğü özlemek de neyin nesi. Ben tam olarak sebebin bu olduğuna inanmadım açıkcası.

şaşırdım ben elbisemi herseyimi hazırlamışım beni nasıl dış kapının dış mandalı yaparsın onun mutlulugu için beni hiçe sayıyorsun dedim oglumun kötü hatıraları olsun istemiyorum sünnet ile ilgili diyor beni onla ugraştırma diyor.bagırıştık aldım çantamı çıktım evden

Baksen sizin kırılan kalbiniz ne olacak. Gördüğün muamele de cabası. Bu düşüncesizlikle daha ne kadar yaşanır ki.

boşanma nedeni kadın istemiş eşimin söylediği kadar biliyorum niye istedi peki diyorum boşanmış arkadaşları var gördü onlar özgür özgür hayatını özledi vs vs vs gibi saçma seyler
kaç yıllık evlisiniz? yani saçma bir açıklama geldi bana..bu durumda kadın istedi özgür olmayı,eşiniz kabul etti..belki kadın tekrar istiyor evlil,k hayatını? eşiniz de pek itiraz ediyor gibi durmuyor..
yani şimdi tarz farkı da var.. atıyorum eşiniz güzelce söyleseydi,kv görümceler falan gönlünüzü alsalardı belki böyle olmazdı bu durum..

şaşırdım ben elbisemi herseyimi hazırlamışım beni nasıl dış kapının dış mandalı yaparsın onun mutlulugu için beni hiçe sayıyorsun dedim oglumun kötü hatıraları olsun istemiyorum sünnet ile ilgili diyor beni onla ugraştırma diyor.bagırıştık aldım çantamı çıktım evden

Eşiniz sizi hayat arkadaşı olarak görmüyor belli.
Evladın yeri ayrıdır, eşin yeri ayrıdır. İkisini asla karşı karşıya getirmemesi gerek.
Beni eşimle kabul ederseniz gelirim demeli idi eski eşine. Ne yapacak eski eş? Neden kötü hatıra olsun? Çılgına mı dönecekti? Vurup kıracak mıydı? Sinir krizi mi geçirecekti?

Sizi saymamış, kimseye de saydırmamış. Yazık.

Çok üzüldüm şuanki durumunuza ne kadar yıkıcı birşey olduğunu tahmin edebiliyorum. Tek yapmanız gereken tavrınızın sert olması. Bu arada çocukla ilişkiniz nasıl size karşı saygılı mı.

Eşim sana elbette geleceksin, bu mutlu günümde yanımda olucaksın deseydi giderdim...
Ama sana resmen gel de diyemem gelme de diyemem demiş...
Birde madem eski eşiyle bu kadar sıkça görüşüyor neden boşanmışlar ??? Saçmalığa bak ya!!

eskiden çocukla diyologumuz çok iyi di ama annesi sanırım muhatap olmamızı istemiyor çocuk benle suan hiç muhatap degil konuşmuyor agresif tavırlı anlamıyorum bende

Bana öyle geliyor ki; eşiniz eski eşinden pozitif bir sinyal alsa pek düşünmeden ona döner gibi...

Kıskanmakta çok haklısınız. Eski günleri özlemişçesine sizin duygularınızı zerre umursamadan böyle mutlu, yakın pozlar vermeleri saygısızca. Eşinizin ailesi de muhtemelen barışmalarını istiyordur. Eşinize ve eşinizin ailesine bu konuda taviz vermeyin bundan sonra.

AYH, nasssıl sinir oldum.

Hiç üstüne gitmeyın kendi keyfi bilir. Kendimi sevdirecem diye binbir şekle girmeye gerek yok. Normal ihtiyaçlarını karşılayın yeterli. Annesi dolduruyorsa, tembihliyorsa ondan olabilir.

kaç yıllık evlisiniz? yani saçma bir açıklama geldi bana..bu durumda kadın istedi özgür olmayı,eşiniz kabul etti..belki kadın tekrar istiyor evlil,k hayatını? eşiniz de pek itiraz ediyor gibi durmuyor..
yani şimdi tarz farkı da var.. atıyorum eşiniz güzelce söyleseydi,kv görümceler falan gönlünüzü alsalardı belki böyle olmazdı bu durum..
1 yıllık evliyiz.etraflardan duyumlarıma göre eski eş pişmanmış .eşimin kafası mı karıştı anlamıyorum

1 yıllık evliyiz.etraflardan duyumlarıma göre eski eş pişmanmış .eşimin kafası mı karıştı anlamıyorum
Hah, sudan sebeplerle adamı görmeye çalışmasının nedeni belli oldu.

Bakın, eski eş pişman. Boşanmak isteyen de o. Adam da her gün onların evindeymiş çocuğu görmek için. Yani ortam mükemmel eşinizin ona dönmesi için.

Bence sert bir şekilde tavır koyun. Sizi istiyorsa kendine çeki düzen versin. Yok vermiyorsa siz de zamanınızı daha fazla harcamayın, tekmeyi basın.

Çok sinir oldum kadına bu arada. :kızgın: Haddini hududunu bilsin biraz.

Kesinlikle gidin. Çocuk zaten sizin evinize geliyor her şeyin farkında niye üzülecekmiş canım. Gayet özgüvenli gidin anneyi de tebrik edin hatta annanne falan varsa da gayet güler yüzlü tebrik edin eşinizin yanında durun. Siz yokmuşsunuz gibi davranmalarına izin vermeyin.

çok zormuş bu ikinci evlilikler arkadaslar ya Allah kimsenin yuvasını yıkmasın

Zor olan ikinci ya da birinci olma kısmı değil ki.

Eğer sizi hayat arkadaşı olarak görmüyorsa herhangi birine ezdirebilirdi ilk bile olsa. Şu anda ön planda olan eski eş. O olmasa kaynana olacak, görümce olacak.

Back
X