- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi mortaldance
Valla bu durumda en mantıklısı zorda olsa ailen.Başka kapıları hiç zorlama .faiz altın derken ciddi ağlarsın. Zaten memursun idare et.ay dediğin çabuk geçer. Kredi kartının asgar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke borcunuz varken ufak çaplı bütçenize uygun Bi tatile çıkıp açılmasaydınız ailenizden yardım alın derim
Eh be güzelim Cidden dönüş hiç mi aklına gelmedi. Zor durumdayım vs desen?Yardım edeceklerini sanmıyorum. Ki
Ailemden istemeye utanıyorum o yüzdenValla bu durumda en mantıklısı zorda olsa ailen.Başka kapıları hiç zorlama .faiz altın derken ciddi ağlarsın. Zaten memursun idare et.ay dediğin çabuk geçer. Kredi kartının asgar
O da tatilde harcadı tüm parasınıSevgilin destek cıkamıyor mu
Aklımdaydı ama işte dedim ya salaklığımEh be güzelim Cidden dönüş hiç mi aklına gelmedi. Zor durumdayım vs desen?
Onda da yok arabası benzini yemesi içmesi oteli cart curt bitik o da benim gibiSevgilinden iste
2 kişi 1 hamam meselesiSevgilin destek cıkamıyor mu
O kadar da yapamam kiHickimse yardım etmez diyorsun kredi yada avans alamam dedin.mecburen eğer altın yada değerli neyin varsa satışa çıkarman lazım. Evinde tv varsa onu sat bari.
Bu da sana ders olsun.
Olacak olacakhadi bir kere olur öyle diyicem ama bu kaçıncı diyorsun . ama muhtemelen bu da ders olmayacak D:
Şuan ödediğim kredim var kredi ye giremem tekrardanSonunu düşünen kahraman olamaz diyerek mi çıktınız tatile? Kredi çekeceksin, ben olsam sana borç vermem mesela. Etrafin biliyordur heralde huyunu? Kuyumcu islerine girme, memursun kucuk bir kredi cek verirler.
o mel mel değilmiydi yaa annem hep küçükken mel mel bakarsın öle derdiBuldum.
Bol bol yiyen, bel bel bakar.
Katılıyorum altın işi çok tehlikeli bir anda güme gidersin anlamazsın evinde elektronik felan varsa bir gözden geçir sat bence de maaşın ne kadar? Maaşını alınca düze çıkabilir misin peki ?Hickimse yardım etmez diyorsun kredi yada avans alamam dedin.mecburen eğer altın yada değerli neyin varsa satışa çıkarman lazım. Evinde tv varsa onu sat bari.
Bu da sana ders olsun.