• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Canım sıkkın yaa...

Valla bu durumda en mantıklısı zorda olsa ailen.Başka kapıları hiç zorlama .faiz altın derken ciddi ağlarsın. Zaten memursun idare et.ay dediğin çabuk geçer. Kredi kartının asgar

hadi bir kere olur öyle diyicem ama bu kaçıncı diyorsun . ama muhtemelen bu da ders olmayacak D:

Hickimse yardım etmez diyorsun kredi yada avans alamam dedin.mecburen eğer altın yada değerli neyin varsa satışa çıkarman lazım. Evinde tv varsa onu sat bari.
Bu da sana ders olsun.

Sonunu düşünen kahraman olamaz diyerek mi çıktınız tatile? Kredi çekeceksin, ben olsam sana borç vermem mesela. Etrafin biliyordur heralde huyunu? Kuyumcu islerine girme, memursun kucuk bir kredi cek verirler.

Hickimse yardım etmez diyorsun kredi yada avans alamam dedin.mecburen eğer altın yada değerli neyin varsa satışa çıkarman lazım. Evinde tv varsa onu sat bari.
Bu da sana ders olsun.
Katılıyorum altın işi çok tehlikeli bir anda güme gidersin anlamazsın evinde elektronik felan varsa bir gözden geçir sat bence de maaşın ne kadar? Maaşını alınca düze çıkabilir misin peki ?

Sevgilinizle tatile çıktınız, yediniz içtiniz, harcadınız bir güzel şimdi de dert mi yanıyorsunuz. Ayağınızı yorganına göre uzatsaydınız madem borcunuz vardı oradan fuzuli alışveriş yapmasaydınız bir de ne yapabilirim diye dalga geçer gibi konu açıyorsunuz. Hiç kuyumcu sentle altın verir mi aileniz yok mu sizin? valla ben olsa böyle sizin gibi har vurup harman savuran birine zaten güvenip borç vermezdim.

Back
X