Ben bile uzaktan uzaga katlanamıyorsam o kadın nasıl katlanıyor ya aklım almıyor. Evet en çok da buyüzden kendisi için birşey yapmadıgını düşünüyorum. Köye gidip bu imkanlardan geri kalmak istemiyor, ailesinin yanında yaşamamak yada o köylünün lafını sözünü çekmek istemiyor Hayır bir yandan onuda anlıyorum kolay degil görebiliyorum. Bişey yapmadan izlemek tüh tüh vah vah demek de bana agır geliyor. Ne yapabilirim acaba onun için onu bulmak istiyorumZaten ülkemizde kadınların çoğu ailesine geri dönmemek için boşanmıyor benim anladığım kadarıyla...
Fikirlerinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazmışsınız. Fikrinize saygılıyım. Benim için uygun olan bu şekildeydi inşallah yakın zamanda ben de istedigim gibi evimi alıp taşınabilirim.Hiiiiiiçç karışmayın. Sonra görümcenizin yuvasını yıktı olursunuz...
Hamileymişsiniz de çocuğa bakarım yükü altına da girmeyin. Bebek doğduğunda ne olacağını bilemezsiniz.
Tamam insanlık ölmedi ama bu küsüp barışan çiftlerde en son kötü araya girenler oluyor...
Söylemeden geçemeyeceğim konuyla alakası Yok annenizin yanına taşınmanızın ama onu da yanlış buldum. Herkesin evi yurdu belli olmalı.
Kv yanına karşı olduğum kadar anne yanına da karşıyım.
Eşin bir kardeş olarak yardımcı olmuyorsa bimiyorum senin elinden ne gelir ki?Ben bile uzaktan uzaga katlanamıyorsam o kadın nasıl katlanıyor ya aklım almıyor. Evet en çok da buyüzden kendisi için birşey yapmadıgını düşünüyorum. Köye gidip bu imkanlardan geri kalmak istemiyor, ailesinin yanında yaşamamak yada o köylünün lafını sözünü çekmek istemiyor Hayır bir yandan onuda anlıyorum kolay degil görebiliyorum. Bişey yapmadan izlemek tüh tüh vah vah demek de bana agır geliyor. Ne yapabilirim acaba onun için onu bulmak istiyorum
Yinede insan birinin çaresiz kalmasına tahammül edemiyor eminim siz de kayıtsız kalmazdınız. Ben de kendi kendine triplere girmesine anlam vermedim ama önemsemiyorum insan olarak mutlu olsun da benimle pek samimi olmasınada gerek yok. İnsan oldugu için yanında olmak istiyorum sadece. Güvendigi destek alabilecegi birtek biz varız çünkü. Ailedeki herkez aman kızım sus huzurun bozulmasın dedigi için.ilk sinir olduğum şey , siz taşınınca size cırlaması. Ona ne yani. İkincisi de kendi kendi triplere girmiş.Hiç çekemem haklı olsa neyse ben olsam kılımı kıpırdatmazdım galiba
Birşey yapamıyorum ki? Ne işe yarar böyle kaz gibi düşününceSiz harikasınız vallahi. Sizden her eve lazım
16 yasında evlenmiş ve yıllarını ezilerek geçirmiş oldugundan akli dengesinden bende şüphe ederim malesef. Ama söz konusu benim ablam olsaydı yine mi acaba karışmayım derdim. Karışmıyorum zaten. Ama bir akıl veren olursa şu şekilde destek ol diyen olursa en azından diye bir fikir sormak istedim.şehirde yaşamayı ve eşinden gördüğü herşeyi memlekete gitmemeye değişiyorsa akıl sağlığından şüphe ederim ben onun,kimisi ailesi kabul etmez buda aile kabul ediyor şehir yaşantısını bırakmıyor .ne yaparsa yapsın birde hamilesiniz karışmayın bence
Burda yorum yazıyoruz fikir veriyoruz da başımıza geldiginde dut yemiş bülbül oluyoruz ya aynı o durumdayım aslında. Bir şekilde bana bir görev düşer mi bir yaraya merhem olunur mu derdindeyim. Çünkü bu konu ayda bir tekrarlanıyor. Kısır döngü olduKIZ sen pek bir yaman pek bir atiksin masalhh
Kocam ablasıyla konuşmaya gitti bilmiyorum ne konuşurlar. Karışmayacagım evet yani ben de ne düşünecegimi şaşırdım açıkçası. Niye sana dert oluyor diye kızan da olabilir belki. Ama içine oturuyor insanın.Kimisi yardımı haketmez
Yaptığın iyiliği sana zarar vererek karşılarlar
Bunlar o tiplere benziyor
Sen kendi huzurun için uzak dur bırak karışma
Yardımcı olmak istiyor aslında. Kararsız kalıp benden destek bekliyor eşim.Eşin bir kardeş olarak yardımcı olmuyorsa bimiyorum senin elinden ne gelir ki?
Bana dönmek istememesi abes gelmiyor.
Ne yapsın kadın dışarıda bir sürü insanın lafını,sözünü dinlemektense eşini çekmek daha kolayına geliyordur.
Niyet önemlidir. Ama hayatta gücümüzün yetmediği şeyler illaki olacaktırBirşey yapamıyorum ki? Ne işe yarar böyle kaz gibi düşününce
Benim derdim degil belki ama üzüldügüm bir konuyu burda anlatmak bile en azından bana iyi geldi. Kişiliklerimiz farklı farklı biri benim saçmaladıgımı düşünebilirken biride üzüldügümü anlayabiliyor. Kendi kendime düşünmek yerine konuşmak istedim danışmak istedim. Teşekkür ederim vakit ayırdıgınız okudugunuz için.Niyet önemlidir. Ama hayatta gücümüzün yetmediği şeyler illaki olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?