Cok canım sıkkın.

Bence doktorunu degistir canim. Bosuna size vakit kaybettirmesin. Devlet hastanelerinde ucretsiz cekiliyormus masrafi dusunuyosa orda cekilirsin. Biz yeterki olsun diyerek ozelde cektiricez anestezili. Umarim sende bi an once hamile kalirsin.

İnşallah canım sen de inşallah.Rahim filminden sonra ihtimal artıyot diyor herkes inşallah senin de öyle olur.Hormon normal eşin normalse demek ki orda bir sorun var.Ben yurtdışında yaşıyorum üç dört tane doktor değiştirdim zaten bir sene içinde.En son gittiğimde sperm testi gerekir mi demiştim gerek yok gençsiniz ama bir progesteron yapalım dedi.Bugün de heralde sonuç çok iyi olmayınca yaptırın sperm testi dedi artık harekete geçer sanırım:)

Evet ben cok stres yapiyorum benim esimde 30 yasinda ikimizde cok seviyoruz bebekleri ve bi an once olsun istiyoruz. Evet rahim filminden sonra hamile kalan cok okudum burda umarim insallah bende onlardan biri olurum en yakin zamanda rabbim isteyen herkese versin aratmasin. Evliligimin 5. Ayinda kendilginden hamile kaldim ama kimyasalmis dusurdum bidaha kalamadim zaten
İnşaallah canım; Allah isteyen herkese nasip etsin. Kolay değil.
Rahim filminden sonraki ayı değerlendir mutlaka. Eşinde sende beslenmenize dikkat edin. Folik asiti de unutma; hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Zor ama olabildiğince düşünmemeye çalışın.

Bende tam anlamiyorumm ama galiba senin yumurtlamadami sorun var doktor daha iyi bilir tabide. Sanki folikül degerin dusuk gibi.
Bir arkadaş da e2 378 çok fazla yumurtlama olsa da fazla gelişir tutmaz dedi burdan.Ben de bilmiyorum doktor tekrar adetin üçüncü gününde yapcaz dedi test bunu 21. Gününde yapmıştık.

Kuzumm canini sIkma lutfen. Hersey olacagina variyor. Benim kullandigim igneler gectigimiz kontrollerin hesabi yok. Sonuc dogal yoldan hamile kaldim, ne yazikki kalbi durdu. Demek istedigim olacaksa her turlu olur. Ve avantajin rahim filmi anastezli ben onu bile ayik halde yaptirdim

Back
X