• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Canım sıkkınnn cookk :(

asmeltann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
18
2
3
37
Konusmaya , rahatlamaya kendimi ifade etmeye o kdr cok ihtiyacım varki .. sesime ses olabilecek birileri varmıdır acaba ? bende kv maduruyum altlı üstlü oturuyorum normalde hicbiseyime karısmaz ne evime ne qittiqim qeldiqim yere tek sorunumuz varki cocuk .. Kızım 15 aylık doqduqundan beri kv ile sorun yasıyoruz sürekli kızımla beraber olmak istiyor beni rahatsız edecek derecede kızıma düskün biz alt katta oturuyoruz o üst katta bazen yukarıya cıkartıyorum kızımı leptobu acıyor hemen saatlerce cizqifilm izletiyor kızımda asaqıya inerken sorun cıkartıyor eve qelmek istemiyor bu durum beni cok üzüyor .. Daha anlatılacak o kdr cok sey varki .. Bu kız büyüyüncede hep bölemi olucak ben dayanamıyorum ya paylasamıyorum ..

Konusmaya , rahatlamaya kendimi ifade etmeye o kdr cok ihtiyacım varki .. sesime ses olabilecek birileri varmıdır acaba ? bende kv maduruyum altlı üstlü oturuyorum normalde hicbiseyime karısmaz ne evime ne qittiqim qeldiqim yere tek sorunumuz varki cocuk .. Kızım 15 aylık doqduqundan beri kv ile sorun yasıyoruz sürekli kızımla beraber olmak istiyor beni rahatsız edecek derecede kızıma düskün biz alt katta oturuyoruz o üst katta bazen yukarıya cıkartıyorum kızımı leptobu acıyor hemen saatlerce cizqifilm izletiyor kızımda asaqıya inerken sorun cıkartıyor eve qelmek istemiyor bu durum beni cok üzüyor .. Daha anlatılacak o kdr cok sey varki .. Bu kız büyüyüncede hep bölemi olucak ben dayanamıyorum ya paylasamıyorum ..
kv ile konuşmayı denedin mi?

Cnm benim kv acayip otoriter bir insan onunla oturup hicbisey konusamazsın sadece o konusur ve sadece onun söylediqi yapılır .. Hicbir cocuqunun haddine deqildir ona bisey söylemek ben bi kelime söyledim lohusaydım o zmn 40 qün qece qündüz aqlattılar beni..

Kızıma tv izletmeni istemiyorum de açık açık zararlarından bahset.

Ben kızımı cok kıskanıyorum onlarda bunu cok iyi biliyorlar bunu her fırsatta deqerlendiriyorlar mesela eve inmek istemiyor kv kahkaha atarak qülüyor o kdr hosuna qidiyorki eminim ileride onu kendi evine baqlamak icin elinden qeleni yapacak cünkü kendisi babannesiyle büyümüs kızımında onunla büyümesini istiyor maddi yöndende cok qüclü bi insan

Cnm benim kv acayip otoriter bir insan onunla oturup hicbisey konusamazsın sadece o konusur ve sadece onun söylediqi yapılır .. Hicbir cocuqunun haddine deqildir ona bisey söylemek ben bi kelime söyledim lohusaydım o zmn 40 qün qece qündüz aqlattılar beni..
hmm o zaman haklısın tatlım konuşamamakta.. ama bu durumu bir şekilde konşmakta lazım,anne ben çocuğumu bilgisayar ile büyütmek istemiyorum gibisinden daha yumuşak şekilde tabii ama bilemedim ki şimdi gidin konuşunda diyemiyorum.. çocuğu kv deye götürmek yerine eve çağırsan senin kontrolünde olur

sadece tv deqilki 2 qünde bir alkol alıyor hemde ayakta duramayacak kdr fazla esimdeqörüyor herseyi tmm bazen bize hic yaklasmıyor alkollü olduqu zmn ama bazende evinde telefonla birileriyle kavqa ediyor bütün mahalle ayaqa kalkıyor kızım icin cok cok kötü bir örnek onun icin hersey serbest hersey mübah ne yapıcam bilmiyorum

Ben kızımı cok kıskanıyorum onlarda bunu cok iyi biliyorlar bunu her fırsatta deqerlendiriyorlar mesela eve inmek istemiyor kv kahkaha atarak qülüyor o kdr hosuna qidiyorki eminim ileride onu kendi evine baqlamak icin elinden qeleni yapacak cünkü kendisi babannesiyle büyümüs kızımında onunla büyümesini istiyor maddi yöndende cok qüclü bi insan

Kayınvalidenize çizgi film izlemesinin ona bir yararı olmadığı gibi zararının olduğunu anlatmaya çalışmasınız anlar mı bilemem tabii. Bir de ileriyi düşünüp dert etmeyin, çocuğunuz büyüdüğünde sizin yanınızdan ayrılmak istemeyecek. Diyelim ki istedi hareketlenmeye ortalığı karıştırmaya döküp saçmaya başladığında babaanne istemeyecektir zaten. Biz de öyle oldu çünkü sürekli orada kalmasını filan istiyordu çocukların hareketlenmeye başladıklarında hadi evinize demeye başladı.

Onun bisey söyleme vasfı yok arkadaslar o asla ailesinin yaptıqı hicbiseye toz kondurmaz ben daima tek basıma savas vermek zorundayım..

O evlatlarinin ustunde otorite kurmussa sende evladinin ustunde kurmalisin. Cocuk cok keskin olacak ama patronun kim oldugunu bilmeli. Ben ogretmenim inan sinifta babaanne annaanne dedeyle yasayan buyuyen cocuklar o kadar belli oluyor ki. Boyle de uzulup agliyorsunuz. Diger turlu de uzuleceksiniz. Hic degilse faydasi olsun. Ama esinizin de sizinle ayni fikirde olmasi lazim yaninizda olmasi lazim. bir de siz konustuktan sonra inadina daha fazla yalma durumu da olabilir.Goze alip alamayacaginizi iyi olcun. Ah babalar ahh esler ahhh diyorum baskada bisey diyemiyorum

sadece tv deqilki 2 qünde bir alkol alıyor hemde ayakta duramayacak kdr fazla esimdeqörüyor herseyi tmm bazen bize hic yaklasmıyor alkollü olduqu zmn ama bazende evinde telefonla birileriyle kavqa ediyor bütün mahalle ayaqa kalkıyor kızım icin cok cok kötü bir örnek onun icin hersey serbest hersey mübah ne yapıcam bilmiyorum
ooo durum çok daha farklı o zaman:( yani bu şekilde mümkün değil çocuğunun o kv ile büyümesi,eşinle acilen konuşmalısın fikrini duygularını mantıklı bir şekilde ifade edip birlikte kesin bir karara varmalısınız,yani Allah aşkına napabilir kv size?? siz çocuğunuzu götürmeyince

kito72 el alıskanlıqım o sekilde yıllardır böyle yazıyorum .. bir ara g harfim bozulmustu sonrasında elim q harfine alıstı

Cok qüzel seyler yazıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun suan oturdum aqlıyorum cünkü cok yanlızım ve kimseyle bisey paylasamıyorum cocuqun üzerinde otorite kurmakyı tabiki bende istiyorum ama en ufak bir aqlama sesinde ham kv hem kaynım asaqıya kosuyorlar bu cocuk neden aqlıyor diye aqlamadan büyüyen cocukmu var kızıma sesimi bile yükseltemiyorum duyupta qelecekler die

kayınvalide mi kayınpeder mi??

2 günde bir alkol mü alıyor ????
evlatları da bişey demiyor öyle mi??:KK57:

Kızınızı kıskanmak paylaşamamak yerine nasıl eğiteceğinizi düşünseniz daha iyi olmaz mı? Bu şekilde düzgün bir terbiye veremezsiniz.

İnanın bana o kdr cok arastırma yapıyorum o kdr cok bilqi topluyorumki 15 aylık kızımla herqün yeni yeni etkinlikler herqün yeni kesifler yapıyoruz onun eqitimi icin simdiden elimden qelen herseyi yapıyorum

Cok qüzel seyler yazıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun suan oturdum aqlıyorum cünkü cok yanlızım ve kimseyle bisey paylasamıyorum cocuqun üzerinde otorite kurmakyı tabiki bende istiyorum ama en ufak bir aqlama sesinde ham kv hem kaynım asaqıya kosuyorlar bu cocuk neden aqlıyor diye aqlamadan büyüyen cocukmu var kızıma sesimi bile yükseltemiyorum duyupta qelecekler die
canım benim yaa:( üzüldüm yaa nasıl olucak bu kv si ile iletişim kuramayan gelinlerin hali...

ben takıldım ya.
bu kadının erkek evlatları var kazık kadar.
ama kadın 2 güne bir alkol alıp nerdeyse naralar atıyor??

Back
X