çok canım yandı :(

esengul84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
87
12
98
Şanlıurfa
merhabalar sınavıma 2 ay kala erkek arkadaşımın bencil tatili ve yalanları,3 yıla yakın bir birlikteliğim var,ben erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tatil yapmasına asla vermem çünkü güvenmem erkek erkeğe gidin çoğu aldatır,bana erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söyledi ben de olmaz dedim asla izin vermem deyince ailemle giderim dedi tamam dedim eniştesiyle ailesiyle gidecekleri güya meğer beni kandırmış geçen gece aradım yalan dolan uydurdu saat 12 yi geçiyordu yoldaydı belliydi nerdesin dedim eve gidiyorum dedi,inanmıyordum eve gidiyosan teli kapama dinlicem dedim eve girdiğini,birden şarj biter gibi tel kapandı ve açmadı,ertesi gün açıklamak zorunda kaldı erkek arkadaşıyla antalyada 9 günlük bir tatil ayarlamış netten çok üzüldüm duyunca kalbim sıkıştı resmen,dön dedim çok üzüldüm bu çalışmamın ortasında nasıl beni bu şekilde kandırırsın üzersin dön dedim ama malesef tatilini bitirmeden dönmeyecek dönmezsen biter dedim bu ilişki beni bu kadar üzerek yalanlarınla tatil yapamazsın dönmezsen arama dedim tamam diyo onun amacı tatil sonrası beni kandırırım düşüncesi siz olsanız napardınız,2 erkek bu ramazan ayında antalya plajlarında aldatmadan dönebilir mi :( bu yalanı nasıl hazmadebilirm

ya üzülebilirsin tabi ama seni aldatacağından bu kadar emin olduğun biriyle bi ömür nasıl geçer sence???

bak ben de kıskancım ama kocam bi şekilde erkek erkeğe tatile gitse aldatacağını düşünmem...biraz fazla sıkıyormuşsun gibi geldi bana....

ama senin üzen diğer konu da yalan söylemesi,fakat bi düşün doğruyu söylediği zaman ne derece anlayışlı olacaktın??? böyle yapmaya onu biraz da sen itmiş olabilirmisin???

eğer hiç hazmedemiyorsan bu durumu biter diye ortaya atma lafı,eğer bu şekilde net konuştuysan gerçekten bitir,çünkü biter lafı da yalama olur bi süre sonra ve ne yaparsa yapsın seni nasılsa kandırmanın bi yolunu mutlaka bulacağını düşünür...

naçizane fikirlerim güzelim...sıkma canını çalış sınavına,geleceğin daha önemli...

Sen etki yaratmışsın oda tepki, söylesen izin vermeyecektin mecburen yalan söylemiş. Güvenin hiç yok ise erkek arkadaşına bu ilişki ne kadar sağlıklı ve uzun olur ?

ben sınava hazırlanırken de böle biri yüzünden istediğim şekilde çalışamamıştım 1 senemi yedi..
2. girişimde istediğim yer oldu ancak..
üniversite sınavından bahsediyosun dimi sen de..
sakın ona o imkanı verme aynen senin geleceğin herşeyden önemli..
çok çalış kimseye kafayı takma o da belki bigün gider ama meslek hayatın olacak..

Son düzenleme:
tabıkıde bende ızın vermem vermedımde.. erkek erkege tatıl malum.. haklısın erkeklere guven olmaz erkek sonucta ne kadar severse sevsın zaaflarına yenik düşer.. işin içine alkolde girdimi tamamdır... bi tatıl ıcın senı ezıp secıosa vur tekmeyı defolsun gıtsın...

güvenimi kırmıştı daha önce güvenemedim bir daha ama seviyordum da vaz geçmedim yani illa gidecem deseydi zorlasaydı en azından bu şekilde hiç takmadan yalanlarıyla gitmesi hoş değil ilişkimizin başında böyle bir tatilde aldatmıştı beni o yüzden tepkim bu şeklde izin vermiyorum

birebir ayn şeyi erkek arkadaşım yaptı. ailemle tatile gidiyorum dedi oysa en nefret ettiğim arkadaşıyla gitmiş.

affettim.

birkaç sene sonra sınavıma çok az kala beni aldattığını öğrendim.

aynı şey olacak diye bi kaide yok ama karakterinden şüphe ediyorsak eğer birazcık da olsa, sanırım yol vermeliyiz.

tatile gitmeyi kısıtlamak doğru demiyorum ama ortada sağlam bi yalan var işte...

kpss sınavına hazırlanıyorum evet çok üzüldüğümün farkında olduğu halde devam ediyor ve hiç aramadı bile bugün keyfinde o geldiğimde nasılolsa kandırım diyo heralde

senden okadar emınkıı istedıgını yapıo...nasıl olsa affeder diye..bukadar tepene cıkartmıcakısn erkek milletini...

erkekleri bu kadar sıkarsanız olacağı o zaten.
açıkça söyliyeyim ben olsam kaldıramam bu kadar sıkılmayı. Erkek erkeğe tatilde ne var??
Bunun ramazanla da alakası yok ayrıca. Yapacak olan sizin ruhunuz duymadan neler yapar.
Ya güveneceksin ya ayrılacaksın bu kadar basit..yalan söylemeye siz mecbur etmişsiniz.
tatilde her anını size anlatması varken şimdi hepsinden bi haber( siz kızıyorsunuz diye hiç bişey anlatmayacak artık) evde türlü senaryolar yazıyorsunuz.
Oysaki izin verseydiniz o da size bir gün boyunca saat başı neler yaptığını rahat rahat anlatsaydı fena olmazmıydı?

merhabalar sınavıma 2 ay kala erkek arkadaşımın bencil tatili ve yalanları,3 yıla yakın bir birlikteliğim var,ben erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tatil yapmasına asla vermem çünkü güvenmem erkek erkeğe gidin çoğu aldatır,bana erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söyledi ben de olmaz dedim asla izin vermem deyince ailemle giderim dedi tamam dedim eniştesiyle ailesiyle gidecekleri güya meğer beni kandırmış geçen gece aradım yalan dolan uydurdu saat 12 yi geçiyordu yoldaydı belliydi nerdesin dedim eve gidiyorum dedi,inanmıyordum eve gidiyosan teli kapama dinlicem dedim eve girdiğini,birden şarj biter gibi tel kapandı ve açmadı,ertesi gün açıklamak zorunda kaldı erkek arkadaşıyla antalyada 9 günlük bir tatil ayarlamış netten çok üzüldüm duyunca kalbim sıkıştı resmen,dön dedim çok üzüldüm bu çalışmamın ortasında nasıl beni bu şekilde kandırırsın üzersin dön dedim ama malesef tatilini bitirmeden dönmeyecek dönmezsen biter dedim bu ilişki beni bu kadar üzerek yalanlarınla tatil yapamazsın dönmezsen arama dedim tamam diyo onun amacı tatil sonrası beni kandırırım düşüncesi siz olsanız napardınız,2 erkek bu ramazan ayında antalya plajlarında aldatmadan dönebilir mi :( bu yalanı nasıl hazmadebilirm

ah canım benim :( seni anlıyorum benim başımada buna benzer birşey geldi benimki amcası yengesi onlarla gitti yaklaşık 2 sene önce yeni çıkmya başladığımız dönemler yani 3 4 ay falandı .
on gün kaldı ..en aradı bende gidiyorum dedi şok oldum ! gitme dedim çok üzüldüm çünkü benimde tatil planım vardı sen gitme bende gitmyecem dedi ben kendikimi iptal ettim o gitti on gün kötü geçti benim için ama acısınıda çok fena aldım çünkü hiç birşey hele bir tatil benim üzülmeme değmemeliydi geldi çok pişman oldu o günden
bana söz vermişti gitmyeceğim diye o gün birdsonra hiç böyle birşey yaşamadık kuzu gibi :) gerçi ben aldatmasından korkmuyordum güveniyorum hep ona da işte sonuçta gitmeyecekti nyse o konu kapandı gitti (onun gözünde ama ben aslaaaa unutmam )
sende cezasını ver bir daha böyle birşeyde yapmasın ki o sene bende sınava çalışıyordum burda tek kaldım nerde fedAKARLIK ben burda o orda tatil yapsın oohhh ne ala
üzme kendini sakın aksine takmıyormuş gibi davran mesela o gittiğinde ben çok üzüldüm ama o her tel açtığında belli etmedim bende burda dışarı çıktım hergün on gün bitsinde geleyim die dua eder olmuştu hihi :))))))

Ailesiyle bi nevi gidebilir belki ama erkek arkadaşlarıyla izin vermem bende hele o kadar uzun süre
Aldatır mı aldatmaz mı bilinmez erkek arkadaşını sen tanıyorsun
Ama burda asıl sorun sen izin vermediğin halde tamam ailemle gidicem diyip arkadaşlarıyla tatile gidip sana yalan söylemesi
Bide sen uyarıyorsun bak dön yoksa biter diye adamın umrunda bile değil
Bu adamdan bi cacık olmaz üzgünüm..

Son düzenleme:
büşra06 aslında hiç öyle değil benden korkardı bir şans tanıdım o da ilişkimiz yeni başladığı içindi ilk ayında tatile gitmişti daha birlikteliğimz başlamış sayılmazdı ama yine de kolay affetmemiştim,bu yalanı da sen bu kadar katı olmasan ben söylerdim diyo ama ne olursa olsun söylememeliydi hadi söyledi bak dön diyorum çok üzüldüğümü belirtiyorum bitireceğimi söylüuorum ama yok beni idare et geldiğimde ne desen yapacam bilmem ne bu şekilde konuşuyor bugün dönmezsen bitti dedim dönmedi bitirdim işte malesef güya sınavımda 3 4 ay sonra
evleniyorduk böyle yalan dolanlar mıistemediğim bir şeyi bu şekilde mi yapacak :(

Sen kız arkadaşlarınla tatile gidebiliyor musun? Eğer sana bunu kısıtlıyorsa zaten konuşmaya değmez yaptığı..

Benim takıldığım yalan söylemesi.. Adamın biriyle tatile gidicek diye yalan söylemesini ben doğru bulmuyorum..

Aldatmadan döner mi demişsin döner.. Ama bu adam ayrılırız dediğinde tamam demiş.. Bu herif aldatsa ne olur aldatmasa ne olur.. Adam tatil için seni harcamış resmen..

Sanırım size yalan da söylemiş eniştemle gidiyorum diye ? Yanlış mı anladım ? Aslında önemli olan tatile gitmesi değil yalan söylemesi. Siz önemli bi sınava hazırlanırken sizi yalnız bırakması da kırmış sizi. Bence kendinize zaman ayırın madem o gününü gün ediyo sizde çalışmaktan fırsat bulduğunuz zamanlarda gezin tozun. Tatilden döndüğünde de enine boyuna konuşun bence. AYrılırız deyince gayet kolay tamam dediyse bi sorun var demektir.

Güvenmediğin bi adamla bi ilişkiyi sürdürmenin mantıklı bi açıklaması olabilir mi?
Hem yapacak adam senin ruhun bile duymadan herşeyi yapar.

Back
X