merhabalar sınavıma 2 ay kala erkek arkadaşımın bencil tatili ve yalanları,3 yıla yakın bir birlikteliğim var,ben erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tatil yapmasına asla vermem çünkü güvenmem erkek erkeğe gidin çoğu aldatır,bana erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söyledi ben de olmaz dedim asla izin vermem deyince ailemle giderim dedi tamam dedim eniştesiyle ailesiyle gidecekleri güya meğer beni kandırmış geçen gece aradım yalan dolan uydurdu saat 12 yi geçiyordu yoldaydı belliydi nerdesin dedim eve gidiyorum dedi,inanmıyordum eve gidiyosan teli kapama dinlicem dedim eve girdiğini,birden şarj biter gibi tel kapandı ve açmadı,ertesi gün açıklamak zorunda kaldı erkek arkadaşıyla antalyada 9 günlük bir tatil ayarlamış netten çok üzüldüm duyunca kalbim sıkıştı resmen,dön dedim çok üzüldüm bu çalışmamın ortasında nasıl beni bu şekilde kandırırsın üzersin dön dedim ama malesef tatilini bitirmeden dönmeyecek dönmezsen biter dedim bu ilişki beni bu kadar üzerek yalanlarınla tatil yapamazsın dönmezsen arama dedim tamam diyo onun amacı tatil sonrası beni kandırırım düşüncesi siz olsanız napardınız,2 erkek bu ramazan ayında antalya plajlarında aldatmadan dönebilir mi
bu yalanı nasıl hazmadebilirm