çok canım yandı :(

Saçmalamışsın ya. Senin ne haddine ona arkadaşlarınla tatile gidemezsin demek!
Sana mı bağlı bu adam ? Her dediğine tamam mı diyecek ?
Biraz kendine güven. Onun seni aldatacağı varsa aldatacak. Bu şekilde davranarak hiçbir şeye mani olamazsın.
Elinden daha da kaçırırsın ancak.

1.erkek arkadaşına doğruyu söyleme kapısını sonuna kadar kapamışsın şimdi yalan konuştu diye vahlanma.
2.onunda bi hayatı olduğunu unutma
3.bencilliği bence sen yapıyorsun güvensiz olduğun için.
4.her tartışmada ayrılık lafını bırakın artık çocuk oyuncağımı kümseyle ayrılığın farkını anlayın
5.KK da sürekli okuyorum beni aldatırmı edermi bu şüphe varsa içinizde neden birliktesiniz yahu. ömürmü geçer mutlumu olursunuz böyle Allah aşkına
6.Fol yok yumurta yokken aldatılmayı düşünen kadın bence kendine güveni yoktur. hep söylüyorum önce kendinize güvenin.

Son düzenleme:
Aldatacağı varsa her yerde aldatır zaten.
Bu kadar güvenmiyorsan bu ilişkiyi neden sürdürüyorsun.
Ayrıca nasıl dönsün yoldan, millete ne diyecek, rezil olma düşüncesi vardır şu an onda.
Tamam yalan söylemesi kötü ama sen sebep olmuşsun yalan söylemesine.
Senin en büyük hatan "aldatabileceğini düşündüğün halde bu ilişkiyi sürdürmek"

benim de erkek arkadaşım erkek erkeğe tatile çıkmıştı, ben sürekli arıyordum vs. neden bilmem. insan erkek erkeğe tatil lafını duyunca aldatılırım gibi hissediyor.
ki aldatamayacak kadar aşıktı bana.
aldatmadı da.
uslu uslu döndü.
ama bence sen şu saatten sonra geri adım atma, çünkü sana yalan söylemiş
yani kuzu kuzu arayıp "canım nerdesin? tamam sana güveniyorum öptüm" yaparsan yutmuş olursun bu yalanı.

gerçi arama beni dersen de aldatma olasılığı fazla.

bir de hemen kimi bulacak öyle düşünelim...

daha da karıştırmayayım ben bu konuyu ya.

Daha önce aldatmış olduğu için izin vermemişsiniz. Bi daha yapıcağı anlamına gelmez tabi.
Yalan söylemesinin 2 nedeni olabilir.
1 gerçekten tatile ihtiyacı oldugu ama izin vermemeniz.
2 cidden aldatmak niyetiyle gitmiş.
Sizde burda tıkanmışsınız.
Şüpheyle yaşanmaz.
Sizi bi kere kandırmış. Bi kere daha kandırır.
Alıştırdım ben onu, izin vermiyo yalan söylüyorum, aldatıyorum affediyo diyo.
vur tekmeyi aklı başına gelsin.
Aklı başına geline geri dönme sakın. :ssz:
Sınavında başarılar.

erkek erkege tatılı ben de onaylamıyorum .erkekler bı araya geldıgın de

pek de masum seyler olmuyor cunku ,ılla bırı dıgerının aklına gırıyor

dıgerı de erkeklıgını ıspatlayacak yaa yada hanımkoylu olmadıgını

kanıtlayacak yaa seytana uyuyorlar .erkekler cocuk gıbıdır

herzaman yonetılmeye malesef musaıtlerdır .erkek erkege tatıle

gıtmesıne ızın vermemek de haklısınız .fakat sızın tutumunuz cok yanlıs .

kıskandıgınızı tedırgınlıgınızı ona hıc yansıtmayacaktınız .

kısacası essegın aklına karpuz kabugunu düşürmeyecektınız .

sız erkek erkege tatıle onay vermedıgını bıldırmıssınız .o ıse yalan soyleyıp gıtmıs

sızın yapmanız gereken ,cabuk gerı don demek degıldır cunku bu acızlıktır .

sızın yapmanız gereken guclu gorunup cızgınızden odun vermedıgınızı gosterıp

"yalan soyleyıp gıttın mı pekı canım ugurlar olsun sana" deyıp yolu gosterecektınız .

merhabalar sınavıma 2 ay kala erkek arkadaşımın bencil tatili ve yalanları,3 yıla yakın bir birlikteliğim var,ben erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tatil yapmasına asla vermem çünkü güvenmem erkek erkeğe gidin çoğu aldatır,bana erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söyledi ben de olmaz dedim asla izin vermem deyince ailemle giderim dedi tamam dedim eniştesiyle ailesiyle gidecekleri güya meğer beni kandırmış geçen gece aradım yalan dolan uydurdu saat 12 yi geçiyordu yoldaydı belliydi nerdesin dedim eve gidiyorum dedi,inanmıyordum eve gidiyosan teli kapama dinlicem dedim eve girdiğini,birden şarj biter gibi tel kapandı ve açmadı,ertesi gün açıklamak zorunda kaldı erkek arkadaşıyla antalyada 9 günlük bir tatil ayarlamış netten çok üzüldüm duyunca kalbim sıkıştı resmen,dön dedim çok üzüldüm bu çalışmamın ortasında nasıl beni bu şekilde kandırırsın üzersin dön dedim ama malesef tatilini bitirmeden dönmeyecek dönmezsen biter dedim bu ilişki beni bu kadar üzerek yalanlarınla tatil yapamazsın dönmezsen arama dedim tamam diyo onun amacı tatil sonrası beni kandırırım düşüncesi siz olsanız napardınız,2 erkek bu ramazan ayında antalya plajlarında aldatmadan dönebilir mi :( bu yalanı nasıl hazmadebilirm

siz kız kıza ya da onsuz gitseniz aldatacak mısınız

merhabalar sınavıma 2 ay kala erkek arkadaşımın bencil tatili ve yalanları,3 yıla yakın bir birlikteliğim var,ben erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tatil yapmasına asla vermem çünkü güvenmem erkek erkeğe gidin çoğu aldatır,bana erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söyledi ben de olmaz dedim asla izin vermem deyince ailemle giderim dedi tamam dedim eniştesiyle ailesiyle gidecekleri güya meğer beni kandırmış geçen gece aradım yalan dolan uydurdu saat 12 yi geçiyordu yoldaydı belliydi nerdesin dedim eve gidiyorum dedi,inanmıyordum eve gidiyosan teli kapama dinlicem dedim eve girdiğini,birden şarj biter gibi tel kapandı ve açmadı,ertesi gün açıklamak zorunda kaldı erkek arkadaşıyla antalyada 9 günlük bir tatil ayarlamış netten çok üzüldüm duyunca kalbim sıkıştı resmen,dön dedim çok üzüldüm bu çalışmamın ortasında nasıl beni bu şekilde kandırırsın üzersin dön dedim ama malesef tatilini bitirmeden dönmeyecek dönmezsen biter dedim bu ilişki beni bu kadar üzerek yalanlarınla tatil yapamazsın dönmezsen arama dedim tamam diyo onun amacı tatil sonrası beni kandırırım düşüncesi siz olsanız napardınız,2 erkek bu ramazan ayında antalya plajlarında aldatmadan dönebilir mi :( bu yalanı nasıl hazmadebilirm

o yapıda bi erkekse ailesiyle gitsede aldatır tek gitsede aldatır seninle gitsede aldatır buna emin ol, yaşlarınız kaç bilmiyorum ama üniversitede falan başka illerde olsanız demekki burnundan getiriceksin adamın, bunu hakedecek bişeymi yaptı geçmişte?

güvenimi kırmıştı daha önce güvenemedim bir daha ama seviyordum da vaz geçmedim yani illa gidecem deseydi zorlasaydı en azından bu şekilde hiç takmadan yalanlarıyla gitmesi hoş değil ilişkimizin başında böyle bir tatilde aldatmıştı beni o yüzden tepkim bu şeklde izin vermiyorum

bu mesajını yeni okudum afedersin, o zaman tepkinde haklı olabilirsin

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için ama eşinize ya da sevgilinize bu kadar güven duymanıza şaşırıyorum gerçekten bu kadar saf olmayın bu ihtimal her ilişki için geçerlidir ben çok şahid oldum kadın aşırı güveniyor adam işe diye başka kadına gidiyor seminer deyip tatillere aldatmalara gidenler kocamın gözü benden başkasını görmüyor deyip bie anda şok olanlar erkeğe güvenilir mi bu kadar ben kendim bilgisayar kurdu olmasam asla aldatıldığımı öğrenemeyecektim ben de çok güveniyordum önceki ilişkimde benim için yapmadığı güzellik yoktu el üstünde tutardı yaptığı jestler o güzelim evlenme teklifi neyi sayayım neyi saymayayım böyle bir erkek yok derdim ya o kadar yani bir gün bilgisayarına girene kadar beni bu kadar severken sohpet sitelerinde dolaşıyormuş cam açmalar telefonla konuşmalar hele erkek arkadaşlarıyla da muhabbetleri yok bu kız şöyle biz de yapalım falan filan yok kız arkadaşımı her kes biliyor bilmese ben de takılırdım falan filann önceki bu şekilde bitmişti bunda da güven aradım bu şekilde oldu işte napayım şimdi bana güven vercek kimse olamayacak heralde :(( kendim de güzel bir bayanım 28 yaşındayım güzel bir işim ve hayatım var kendime de çok güvenirim kendine güvenmiyorsun diyen arkadaşlar var o yüzden yaptım bu açıklamayı yaşadıklarımdan dolayıdır güvensizliğim kendime güvensizlikle alakalı değil

Evli degilsin, nisanli degilsin, sözlü degilsin. Derslerinle ugrassana sen.
Ne zaman arianizda ciddi seyler olmus olur o zaman birbirinizden sorumlusunuz.
Birde güven olmayan yerde sevgi olmaz.

Sevgiliyi, eşi sıkmamak saflık değil, ona saygı duymaktır.

Beşer, şaşar. Hiçbir insan %100 güvenilir olamaz.
Kimse hayatındaki insan için "Yapmaz" diyemez.
Ama ne olursa olsun bir insanın hayatı da kısıtlanamaz.
Ben kendimde bu hakkı göremem en azından.

Size önerim fanusa kapatın sevgilinizi, aldatılmaktan korunmanın başka yolu yok.

Evli degilsin, nisanli degilsin, sözlü degilsin. Derslerinle ugrassana sen.
Ne zaman arianizda ciddi seyler olmus olur o zaman birbirinizden sorumlusunuz.
Birde güven olmayan yerde sevgi olmaz.

Birbirimizden sorumlu olmamız için illa ailelerin mi bilmesi gerokekiyor olivia bence önemli olan bizim düşüncemiz 3 ay sonra evlilik düşünüyorduk biz ailelerin bilgisi vardı,benim güvensizliğim de ilk ilişkimden kaynaklı herkese karşı böyle elimde olan bir durum değil derslerime çalışıyorum zaten arada burda fikirlerinize bakıyorum

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için ama eşinize ya da sevgilinize bu kadar güven duymanıza şaşırıyorum gerçekten bu kadar saf olmayın bu ihtimal her ilişki için geçerlidir ben çok şahid oldum kadın aşırı güveniyor adam işe diye başka kadına gidiyor seminer deyip tatillere aldatmalara gidenler kocamın gözü benden başkasını görmüyor deyip bie anda şok olanlar erkeğe güvenilir mi bu kadar ben kendim bilgisayar kurdu olmasam asla aldatıldığımı öğrenemeyecektim ben de çok güveniyordum önceki ilişkimde benim için yapmadığı güzellik yoktu el üstünde tutardı yaptığı jestler o güzelim evlenme teklifi neyi sayayım neyi saymayayım böyle bir erkek yok derdim ya o kadar yani bir gün bilgisayarına girene kadar beni bu kadar severken sohpet sitelerinde dolaşıyormuş cam açmalar telefonla konuşmalar hele erkek arkadaşlarıyla da muhabbetleri yok bu kız şöyle biz de yapalım falan filan yok kız arkadaşımı her kes biliyor bilmese ben de takılırdım falan filann önceki bu şekilde bitmişti bunda da güven aradım bu şekilde oldu işte napayım şimdi bana güven vercek kimse olamayacak heralde :(( kendim de güzel bir bayanım 28 yaşındayım güzel bir işim ve hayatım var kendime de çok güvenirim kendine güvenmiyorsun diyen arkadaşlar var o yüzden yaptım bu açıklamayı yaşadıklarımdan dolayıdır güvensizliğim kendime güvensizlikle alakalı değil

ne öneriyosun peki napalım, adamların peşine hafiyemi takalım yoksa işi gücü bırakıp bizmi peşlerinden gezelim, güvenmiyosan ayrılırsın canına yazık bu şüphelerle yaşanmaz, evlensende kimsenin üzerinde %100 hak iddia edemezsin zaten, herkesin bi hayatı var, sen hayatında yokkende o kişinin bi hayatı vardı, adamı tanırsın tarzı hoşuna gidiyosa gelecek düşünürsün, sen dizinin dibinden ayrılmıcak birini istiyosun sanırım

Sevgiliyi, eşi sıkmamak saflık değil, ona saygı duymaktır.

Beşer, şaşar. Hiçbir insan %100 güvenilir olamaz.
Kimse hayatındaki insan için "Yapmaz" diyemez.
Ama ne olursa olsun bir insanın hayatı da kısıtlanamaz.
Ben kendimde bu hakkı göremem en azından.

Size önerim fanusa kapatın sevgilinizi, aldatılmaktan korunmanın başka yolu yok.

Ben zaten onu kısıtlamıyorumki tatil dışında serbert bir insan ne kız arkadaşlarıyla görüşmesine karışırım ne konuşmasına facesinde telinde gerçek hayatta görüştüğü insanlar var gayet normal sadece tatiline karışıyorum o da bana yaşattığıyla alakalı ve de bu kadar yalan dolanla gitmesidir belki zorlasa ihtiyacım var illa gidecem dese ailem gelmedi bak falan yine bu kadar katı olmazdım

Canım sen sınavına odaklan bırak sevgilin ne halt yapıyorsa yapsın bu zamanda erkek milletini ne kadar çok sıksan o kadar kaçar yada aldatır.Bak aklın onda kalmış motivasyonunu bozmuş.Hem bu zamanda bakir erkek kaldımı ki?

sevgiline güvenmiyorsan ayrıl canım sana tatil için yalan söylemesi çok yanlış:20:aldatmaya gelince bir erkek yapacaksa yanında da yapar seni aldatması için tatile gitmesine gerek yok ama şahsen bende eşimi erkek erkeğe tatile göndermem:19:

valla güzelim insanın içinde biter herşey nerden çıkardın illa ki aldatma olacak diye diyecektim ki tatil için yalan dolan uydurup gidip(aptal durumuna düşürmüş resmen seni) üstüne rest çekmesi imkansız sözcüğünü söylememi ve gelince seni kandıracak belli ki bırak yol ver gitsin dememi sağladı....:31::31::31:
cnmm çocuğu çok sıkıyorsun buarada yapacak olan heryerde her türlü yapar tamam ipleri bırakma ama bu kadarda üstüne gidilmez (tabi eğer o da çalışıyorsa)

aldatacağından o kadar korkuyorsun ki sana yalan söyleyip yine de seni aldatıyor.
bir nevi teşvik ediyorsun.

hiçbir insan kısıtlamaya tahammül edemez, elbet herkes kendi isteğini kendi bildiğini yapıcak.
nedir bu kadar korku telaş?
yapacağı varsa herşekilde yapar boşuna sıkmayın kendinizi.

Back
X