çok canım yandı :(

iyide saflık bunun neresinde anlamadım?
ben sıkıyım sıkıyımdoğruyu söyliycek kapı bırakmıyım sonra neden yalan söyledi diye ağlıyım böyle bişey yok.
hayatına her daim müdahele ediyim ee o zaman özgürlük kavramı nerde? tabiki bi takım yasaklar var ama yalan söyletcek kadar değil.
hayatımı ne yapcak biadım sonra beni aldatıcakmı diye düşünmeklemi geçiriyim ee o zaman nasıl mutlu olcam
kusura bakmayın ama bu saflık değil sürekli iz peşinde koşmak saplantılık..paranoyaya dönüşür sonra dikkat.
güvenmiyceğim adamlada hiçişim yok hayatımı biadım sonra aldatıcakmıya göre yaşıyamam.
özgüvenin iyi bir işi veya iyibir hayatı olmasıylada alakası yok o bambaşka bi konu..
bence siz bu kadar saplantılı olmayın hep söylerim neyden çok korkarsan onu kendine çekersin ve yaşarsın.

iyide saflık bunun neresinde anlamadım?
ben sıkıyım sıkıyımdoğruyu söyliycek kapı bırakmıyım sonra neden yalan söyledi diye ağlıyım böyle bişey yok.
hayatına her daim müdahele ediyim ee o zaman özgürlük kavramı nerde? tabiki bi takım yasaklar var ama yalan söyletcek kadar değil.
hayatımı ne yapcak biadım sonra beni aldatıcakmı diye düşünmeklemi geçiriyim ee o zaman nasıl mutlu olcam
kusura bakmayın ama bu saflık değil sürekli iz peşinde koşmak saplantılık..paranoyaya dönüşür sonra dikkat.
güvenmiyceğim adamlada hiçişim yok hayatımı biadım sonra aldatıcakmıya göre yaşıyamam.
özgüvenin iyi bir işi veya iyibir hayatı olmasıylada alakası yok o bambaşka bi konu..
bence siz bu kadar saplantılı olmayın hep söylerim neyden çok korkarsan onu kendine çekersin ve yaşarsın.

canım benim kim demiş her şeyine karışıyorum ben sadece tatiline karışıyorum yoksa normal hayatta çok serbesttir ikide bir arayanlardan nerdesin diyenlerden değilim kız arkadaşlarıyla da görüşür tatiline de bırakmıyorsam erkek aradaşlarından da kaynaklı gitmeyecekti hayatınızdaki insan sizin söylediklerinize istediklerinize önem verecek ya bırakmıyosam gitmeyecek ben herşeyde onu kısıtlasam dediğin doğru kapı bırakmasam ama herşey de değil bu konu da böyleysem oda kabullenecek bu normaldir insanların bir takım isteklerinin olması iyi valla o kadarına da uymasınlar bence o kadar hakkımız var

Sıkmakla ilgisi yok bence arkadaşlar. Nasıl ki biz "alışveriş yapmıcam" deyip mağazaya girince bir şey almadan çıkamıyorsak, erkek erkeğe tatile giden bir adam da en azından bi flörtleşme yaşamadan gelmez. Bunu reddetmek hayalcilik olur. Malesef bu durum böyle. Bence affetmeyin bu yalanını. Affedecekseniz de uzunca bir süre süründürün. Sırf yalandan dolayı değil, sınavınıza 2 ay kala bunu yaptığı için. Sınav stresini ben çok iyi bilirim. Hatta şu hayatta en iyi bilen insanım bile diyebilirim. Sevgilim "seni seviyorum" demeden kapatsa o ders çalışmalar yalan olur... Hayatını bile değiştirir bu durum insanın (ki benim değiştirdi de).

Şimdi kimse "güveniyorsan gitse de bir şey olmaz" demesin lütfen. Çevremde çok tecrübeli insanlar var, kendim de bu tecrübeyi yaşadım. Erkekler illa biriyle sevişip dönmezler, ama mutlaka hoşunuza gitmeyecek bir şeyler yaşanır...

sana yalan söylemesi dışında büyütülecek bir şey yok bence..tabi ki yalan söylememeliydi ama sen de bu kadar baskıcı olmamalısın.. ne var ki elbette gidecek tatile.. 1 hafta 10 gün ayrı durduğunda güvenemeyeceksen, gözün arkada kalacaksa nasıl sürecek bu ilişki ömür boyu? böyle ömür mü geçer? bir de bu kadar kendini heba etme, kafanı topla dersine çalış sen..

yaşadığım tecrübelere dayanarak şunları söylemek istiyorum

1)artık bi insanın küçük bir yalanını gördüğünde dahi kapı dışarı etme taraftarıyım
2)kendimden biliyorum şüpheyle ömür geçmiyor,bi güvendin diyelim iki kuşkulanıyorsun
3)yalan söyleyen erkek artık benim için gerçekten mide bulandırıcı..

tamam belki çok büyük bi yalan olmayabilir ama bişeyi affedince devamıda geliyor arkadaşım.Allah sonumuzu hayretsin..

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için ama eşinize ya da sevgilinize bu kadar güven duymanıza şaşırıyorum gerçekten bu kadar saf olmayın bu ihtimal her ilişki için geçerlidir ben çok şahid oldum kadın aşırı güveniyor adam işe diye başka kadına gidiyor seminer deyip tatillere aldatmalara gidenler kocamın gözü benden başkasını görmüyor deyip bie anda şok olanlar erkeğe güvenilir mi bu kadar ben kendim bilgisayar kurdu olmasam asla aldatıldığımı öğrenemeyecektim ben de çok güveniyordum önceki ilişkimde benim için yapmadığı güzellik yoktu el üstünde tutardı yaptığı jestler o güzelim evlenme teklifi neyi sayayım neyi saymayayım böyle bir erkek yok derdim ya o kadar yani bir gün bilgisayarına girene kadar beni bu kadar severken sohpet sitelerinde dolaşıyormuş cam açmalar telefonla konuşmalar hele erkek arkadaşlarıyla da muhabbetleri yok bu kız şöyle biz de yapalım falan filan yok kız arkadaşımı her kes biliyor bilmese ben de takılırdım falan filann önceki bu şekilde bitmişti bunda da güven aradım bu şekilde oldu işte napayım şimdi bana güven vercek kimse olamayacak heralde :(( kendim de güzel bir bayanım 28 yaşındayım güzel bir işim ve hayatım var kendime de çok güvenirim kendine güvenmiyorsun diyen arkadaşlar var o yüzden yaptım bu açıklamayı yaşadıklarımdan dolayıdır güvensizliğim kendime güvensizlikle alakalı değil

aslında ben de sıze katılıyorum .esımın/sevgılımın ozel hayatıdır deyıp ,msn facebook v.s.. gıbı

sosyal paylasım sıtelerının sıfrelerını ısteyıp kontrol etmemek bana oldum olası sacma gelmıstır .

sonucda beraber oldugumuz kısının ozel haytı zaten bızızdır .bızden baska ne gıbı ozel hayatı

olabılır kı .bence de erkek kısmını rahat bırakmaya gelmez .takıp kontrol edıldıgını hıssettırmeyeceksın

tabıkıde ama ,her an gozler uzerlerın de olmalıdır .ben de kesınlıkle ınanmıyorum ,aldatmayan erkegın

varlıgına .her erkek aldatır .hele kı bu turk erkegı ıse kesınlıkle aldatır .aldatmayan erkek demek

fırsat bulamayan erkek demektır bence .fırsatını bulan her erkek aldatıyor .yakalayan var yakalamayan

var o ayrı .erkekler farklı dunyanın varlıkları dogası nedenlerıyle hep ac varlıklar .o yuzden gozler

hep uzerlerın de olmalı bence de.benım de arkadaslarım vardı ''benım sevgılım asla yapmaz benım sevgılım

benı asla aldatmaz '' dıyen .keske dedıklerı gıbı olsa ıdı ama ,yapmaz dıyenlerın hepsı de aldattı valla .

Back
X