Çok canım yanıyor, ölmek istiyorum

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Bu akşam hayatta güveneceğim tek bir insan bile olmadığı gerçeğiyle yüzleştim... Ailem bana sırt çevirse bile hep yanımda olacağını sandığım kardeşim meğer beni silmiş çoktan. Basit bir tartışma sonrası eteğindeki tüm taşları döktü. Üniversite için şehir dışına gidecek; en sevindiği yönü benden uzakta olacak olmasıymış. Nefret ediyormuş benden. Bunları yüzüme öyle soğukkanlı söyledi ki eminim öfkeden değil. Annem tartışmamızı dinledi başka odadan, sonra bir araya geldiler kardeşim anlattı annem onayladı. Duyduğumun farkında değildiler. Allahım nasıl sözler onlar, keşke duymasaydım...

Neden bugüne kadar sakladın böyle hissettiğini dedim, sen bana intihar edeceğimde aklıma sen geliyorsun demişken nasıl söyleyebilirdim dedi. İnanamıyorum ya. Ve hayatta en sevdiğim insanlardan biri olan teyzem bozmuş aramızı. Bir gecede bir sürü sevdiğimi kaybetmiş gibiyim. Şu evden çıksam kapısını çalabileceğim tek bir insan yok. İliklerime kadar ölmek istiyorum. Annem ve kardeşim hala benim kötülüğümü konuşuyorlar, ben böyle hissetmelerine sebep olacak kadar kötü bir insansam gerçekten öleyim zaten ya.

Bu gece bitmez. Nolur bana yardım edin. Çok zoruma gidiyor.

Bunu dert ediyorsanız bu kadar kötü bir insan değilsinizdir diye düşünüyorum.
Kardeşiniz durup dururken size neden böyle şeyler söyledi bir şeyler mi fitilledi acaba bu durumu?

Bunu dert ediyorsanız bu kadar kötü bir insan değilsinizdir diye düşünüyorum.
Kardeşiniz durup dururken size neden böyle şeyler söyledi bir şeyler mi fitilledi acaba bu durumu?

Yılların hesabını çıkardı. Çok kötüyüm şu an uzun uzadıya yazamıyorum ama gerçekten ben bunu haketmedim ya

Yılların hesabını çıkardı. Çok kötüyüm şu an uzun uzadıya yazamıyorum ama gerçekten ben bunu haketmedim ya

Anladım bir mesajınızı daha gördüm, bir şeyleri biriktirmiş. Bu kadar kötü düşünmeyin. Geçer gider büyük bir nefret değil bence.

Anladım bir mesajınızı daha gördüm, bir şeyleri biriktirmiş. Bu kadar kötü düşünmeyin. Geçer gider büyük bir nefret değil bence.

Bilemiyorum ki. Annemin kardeşsiniz yapmayın böyle demesi gerekirken yaptığı şey iyice canımı yaktı. Hadi kardeşim on gün sonra gidecek, ben bu evde nasıl kalacağım aklıma gelirken bunlar

kardeş mardeş boş cnm Allah kimseye muhtaç etmesin , öyle büyük beylik laflar da allahın hoşuna gitmez , o çok dilli kardeşini öyle bir sana muhtaç eder ki ayaklarına kapanır feleği şaşar, ablam oldugu için arada biz de birbirimizi kıran sözler söyleriz ama unutulur şimdi sıcagı sıcagına kötü hissediyosundur ama geçer, kimseye de güvenme.

Size gore oyleeir ama ona gore oyle deildir.bide biliyosun kadinlar unutmaz asla

Hanımefendi kardeşim tarafından silinip atılacak kadar büyük bir hatam olmadı, ki bizim kardeşliğimize herkes imrenirdi. Ben teselli duymak istiyorum lütfen fikir almak adına açmadım konuyu. Bu gece kendime çok zarar vermeden geçsin kafi. Kusura bakmayın çok hassasım.

bana gel. farklı değilim. anlıyorum ben seni. kardeş dediğin de acıtır, anne de taraf tutar. öğreniyorsun. kalbini kağıt gibi kesiyor bazı şeyler ama öğreniyorsun, senin konunu okuduğumda şaşırmadım bile. o kadar alıştım insanların en yakınlarının canını hiç düşünmeden acıtmasına. ölüyorum diyorsun ölmüyorsun ama, yaşamıyorsun da. öyle gün dolduruyorsun.

Aile arasında olur arada böyle şeyler.
Bazen ağır da konuşulur tamir edersiniz insallah böyle dusunmeyin

Onu ilk defa böyle gördüm ve çok belli hislerinde samimi olduğu. Galiba durumun düzeleceğini düşünmektense kabullenmeye çalışmam daha hayırlı.

kardeş mardeş boş cnm Allah kimseye muhtaç etmesin , öyle büyük beylik laflar da allahın hoşuna gitmez , o çok dilli kardeşini öyle bir sana muhtaç eder ki ayaklarına kapanır feleği şaşar, ablam oldugu için arada biz de birbirimizi kıran sözler söyleriz ama unutulur şimdi sıcagı sıcagına kötü hissediyosundur ama geçer, kimseye de güvenme.

Çok doğru söylüyorsunuz. Ben daha dün ona gidecek diye bir sürü şey verdim tatlı tatlı konuşuyorduk, insan nasıl bu kadar saklar duygularını aklım almıyor

Öfkeyle abartıyordur kardeşin..Sakinleşince tekrar konuşun.

Sakindi çok. Ama bilemiyorum çok sağolun...

Unutulmaz ama aşılır üzme kendini. Kardeşsiniz. Belli ki dolduruşa gelmiş. Et tırnaktan ayrılır mı hiç.

Hiç unutulacak gibi değil hem de. Çok teşekkür ederim...

Hanımefendi kardeşim tarafından silinip atılacak kadar büyük bir hatam olmadı, ki bizim kardeşliğimize herkes imrenirdi. Ben teselli duymak istiyorum lütfen fikir almak adına açmadım konuyu. Bu gece kendime çok zarar vermeden geçsin kafi. Kusura bakmayın çok hassasım.
Peki uzulmeyin.bayramda sarilin kardesinize guzel konusmak isteyin.duzelir araniz.siz isteyin yeterki

Back
X