MinervaMcGonagall
Daha önceki konularınızı bilmiyorum, gidiyor musunuz da bilmiyorum ama terapi sizin için çok iyi olur. Öncelikle satır aralarında şu dikkatimi çekti. Birden parlayan, sinirlenince kötü şeyler söyleyebilen ama çabuk sakinleşen bir yapınız var. Öncelikle ben de böyle olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bir yapı değil, bu normal değil ve kimse de bunu çekmek zorunda değil. Buna öz annemiz ve kardeşimiz de dahil. İlerde bu duruma eşiniz de katılacak ve kendi annenizin çekmediğini eşiniz hiç çekmeyecek. Ve zincirin son halkası çocuk. İşte benim için kırılma noktası bu oldu. Çocuk düşündüğümden artık sinirli, sinirlenince ne söylediğini bilmeyen canınfistigi olmamam gerektiğini farkedip tedavi oldum.
Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler var. Sevilmediğinizi düşünüyorsunuz ve belki de cidden öyle. İntihar falan kelimeleri okudum arada. Yani sizin çok ciddi biçimde terapiye ihtiyacınız var. Şu an çalışıyor musunuz bilmiyorum. Bir işe girip sessiz sedasız bir psikologa gitmenizi öneririm. Ailenize bunu asla söylemeyin ama. Bunu size karşı koz olarak kullanmasınlar. Öyle insanlar mı bilmiyorum ama kavga anında sen zaten delisin falan derlerse terapi de boşa çıkmış olur.
Önce kendiniz için, sonra sevdikleriniz için(bu aileniz olmak zorunda değil) en önemlisi gelecekteki çocuklarınız için terapi. Emin olun düzeliyor.