çok canımı sıkıyor

cerennerec

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
7
0
6
35
İstanbul
dün gece 3 arkadaşım ve annem rüyasında beni görmüşler ve arkadaşlarımın ikisinin rüyasıda aynı. beni aynı erkekle görmüşler olayın ilginç yanı ise şu o adamdan günler öncesinden bahsetmiştim ve bir dahada konusunu açmamıştım bugün bayağı şok yaşadım arkadaşlarım rüyalarını anlatınca

Öyle üstünkörü anlatmissin ki.
Hicbir şey anlamadim

yeni tanıştığım biri vardı ve bi kaç kişiye bahsetmiştim sadece ve günler geçti bahsetmemin üstünden bugün aniden arkadaşlarım dün gece beni rüyada o adamla gördüklerini söylediler diğer arkadaşım ve annemde benle ilgili rüya gördüklerini söylediler ama o adamla ilgili değil onların rüyası. aynı gece 4 kişinin beni rüyada görmesi ve 2 kişinin aynı rüyayı görmesi beni düşündürttü

Tesadüf, abartma, biri yolu açtı mı başlıyor
Eşimi de 3 kişi geçen hafta Bursaya yaptığımız gezi yolunda öleceğini görmüştü
Peh dedim

dipnot: hatta ben de hastanede ölürken gördüm. dikkate bile almadım. böyle şeyleri saçma buluyorum, prim vermeyin siz de bence

Son düzenleme:
dediğim gibi o rüyaların gerçek olmasını isterdim o yüzden bu kadar bu işin peşine düştüm

tahmin ettim zaten o yüzden olduğunu ama kısmet zaten birinin geleceği varsa gelir sana
tesadüfi bu işin üstüne gelirse bir de artık o şahıslar da başlar rüyalarım çıkıyor diye pek seviyoruz abartmayı

Derdiniz büyükmüş cidden..
iki arkadaşınız aynı adamı gördüyse kesin müstakbel eşiniz odur..
Bence durumu anlatıp adama açılın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…