• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresiz hissediyorum

Birde suan kemoterapi yada isin tedavisne baslanacak rahatszlgmdan dolayi oyizdende belki bukadar hassasm ona ihtiyac duyuyorum ona asla soylemdim bu rahatzligi sanki donsun diye soyluyorum zannederdiye :(

Adam size illada kapanın dememiş.
Sizi gözlemlemiş,acaba olma ihtimali varmı diye,bakmış ki siz baya inat yapıyosunuz,ayrılmanın ikiniz adınada iyi olacağını düşünmüş bence doğruda düşünmüş.

Diyosunuz ya o kıyafetlerime dikkat et dedikce,ben onunla iddalaştım,onun için iddalaşma konunuz çok hassasmış.
Seviyorum demekle insan ilişkiye devam edemez,fikirler,görüşler,hayata bakış açınızda önemli.
Eski sevgilinizin ben baya olgun bir insan olduğunu düşünüyorum.

Tesekkur ederim yorumunuz icin peki birkonuda akil danisacagim ona onlari nicin yaptigimi soyeldim birseyleri acik acik soylemesini bekleidm hep cunku ben onun goruslerini bilerek sevdim hakkimda herseyi biliyordm simdi asla inanmyr konusmalrimizdada derdim seni sevmemin nedeni goruslerin diye ama iste o kadar sabitki bende okdr cok seviyirumki onu hastakigim biryandan gucum yok:(

Birde sizce rahatsizligimi soylemelimiyim

Bence içinizden ne geçiyorsa onu yapın,buyüzden kendinizi ne üzmeye nede kasmaya gerek var.
Bazen sevgi yetmiyor,sevgim için herşeyi yaparım diyorsanız onun için bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerekiyor.

Rahatsizligimi kuzenim anlatmis oda ben destek olacagim demis dun aksam aradi her konuda yanindayim diye ama okdar iste kizlar ben nasil guclu olacagim nasil duzelecegim bircok kisi ne dertmi diyor ama suan bir rahatszlgm var ve ben onunla savasmam gerekirken yapamiyorum ne haldeyim ne kadar caresizim

Tesekkur ederim yorumunuz icin peki birkonuda akil danisacagim ona onlari nicin yaptigimi soyeldim birseyleri acik acik soylemesini bekleidm hep cunku ben onun goruslerini bilerek sevdim hakkimda herseyi biliyordm simdi asla inanmyr konusmalrimizdada derdim seni sevmemin nedeni goruslerin diye ama iste o kadar sabitki bende okdr cok seviyirumki onu hastakigim biryandan gucum yok:(

Birde sizce rahatsizligimi soylemelimiyim

Hastalığınız yeni mi başladı? İnsan sevgilisine nasıl bahsetmez rahatsızlığından, enteresan.

sevgi kalptedir, aşk kalptedir, duygular kalptedir.. Hiçbir duygu ne kıyafetle ne bir türbanla ne de görünüşle saçla başla boyla ifade edilemez yaşanılamaz... Hissetmek lazımdır.. Ben böyle durumlarda aşkın olmadığını düşünüyorum.. Aşkın olduğu yerde kararlılık olur.. O kişi sizi istese her halinizle başının üstüne koyardı.. Bence üzülmeyin...

senden kapanmanı isteyen biriyle evlenince de yapamazsın. çünkü kapanma başkaları için değil, Allah rızası için olur. şimdi aşıksın göremezsin de bence ayrılmanız isabetli olmuş. hatta hiç başlamamanız gerekirmiş.

senden kapanmanı isteyen biriyle evlenince de yapamazsın. çünkü kapanma başkaları için değil, Allah rızası için olur. şimdi aşıksın göremezsin de bence ayrılmanız isabetli olmuş. hatta hiç başlamamanız gerekirmiş.

benımde ıcımden geliyor keşke oyle hissetmesem bukadar uzulmezdım en azından bukadar acı cekmezdım yapamam ben deyıp bırcok arkadasımızn yazdığı gıbı olsa keşke yapamayacağıma ınansam zaten bukadar uzulmezdım benım aılemde kapalı bır aıle ama ıste Allah kısmet etmedıgı ıcınmı bılmıyıyorum ama ben bır turlu ılıskı esnasında ona bunu hıssettıremedım sonrasındada o kafasında bazı seylere cok ınanmıs

Ben konuya kapanmak kapanmamak olarak bakmıyorum. Bir insan seni sevecekse seni olduğun gibi sevmeli. Başkalarınının sana biçtiği kalıplara girersen sen kendi kişiliğini yitirirsin. Sırf kapanmadın diye senden ayrılıyorsa bırak ayrılsın, ondan hayır gelmez zaten. O istedi diye bugün kapanırsan yarın senden başka kalıplara girmeni isteyecektir. Bunun sonu yok ki. Kapanmayı düşünürsen bu kendi istediğin için olmalı, başkaları istediği için olmalı.

Sana bir tavsiye: asla başkalarının kalıplarına girme. Kişiliğinden ödün verme. Seni seven seni olduğun gibi kabul etsin, etmiyorsa da kendi kalıplarına uygun birini bulsun. Sevgilerimle...

Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum:50:

Canım karşılıklı ilişkilerde birinci kural hayatları birleştirdik diye birbirimizin istekleri üzerine kişiliğimizden alışkanlıklarımızdn vazgecmememiz gerekir . Bu gerçektecok önemli nokta . Biraz daha dikkat edebilirsin tabiki ama türban olayına gelince o istiyr diye değil sen inancın doğrusundan allah rızası icin yapmalısın bunu . Bunuda ona izah edebilirsin . İllaki seni dinleyecektir

kızlar ben cok kotuyum aklımı yıtırmıs gıbıyım sadece olumu ve onu dusunebılıyorum okadar başka bırsey ıstemıyorum.

En kısa zamanda bir psikologdan veya psikiyatrdan destek almanızı diliyorum . Minör depresyon baslangıcı olabilir . Böyle bir düsünceye sahip olunması normal değil . Ciddi bir ölüm düsüncesiyse acil hekime basvurun

Back
X