• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresiz im

B

Baska sebeb yok yani demesi hep kavga gürültü sogudum senden. Suan inanirmisin hayati min anlami yok
Sanırım bir ay kadar oldu. Eşim de bana aynı şeyleri söyledi. Normalde hep alttan alan adam boşanalım dedi. Gayet soğuk ve net bir şekilde. Napıcamı şaşırdım. Konularımdan da görebilirsiniz zaten. Ona ben de böyle olmak istemiyorum dedim. Düşünün devamlı gergin,laf sokan,sinirli biri olmuştum ki gerçekten ben de kendimden çok sıkılmıştım. Sanırım silkeledi bu durum beni. Biraz sakin olun bence. Normal davranın çünkü çırpındıkça ve sonuç alamadıkça yine aynı şeyler,aynı kavgalar oluyor. Biz de kurtaramadık kendimizi pek o havadan ama daha normaliz. Sonumuz hayrola.

Eski mutlu günlerinizi hatirlatcak bir seyler yapmayi deneyin kalbi yumusar gecmis insani huzunlendirir bir yandanda tatli bir mutluluk verir size olan sevgisini hatirlatin nasil yaparsiniz bilmem fotagraflar yada yasanmis anilar bir sekilde karsina cikartin

bence adam bunalmış erkekler az ve net konuşmalardan anlıyor. Ben teferruat anlatırdım eşim ee geç bunları netice ne derdi hep. bir süre gitme üstüne alışveriş yap kuaföre git müzik dinle arkadaşlarınla dışarı çık sinemaya git bilmem ne... onsuz vakit geçirmeye çalış barışırsanız sizin de davranışlarınız düzelmiş olur onun üstüne düşüp bunaltmış olmazsınız. barışmazsanız bir başlangıç yapmış olur ilk boşluğa düşmezsiniz. Adamlar (nereye koysak orada duracağı) bizim evdeki düzelttiğimiz bir kırlent değiller .

Back
X