Çok çaresiz kaldım yıllarca kangren olmuş derdime yazacak birşeyleriniz var mı?

Bu söylediğin çok sık aklımdan geçiyor ama göze alamıyorum malesef..Ya bu sefer denediğinde tuttursa veya ben bu daha iyi olur derken ya herşey daha kötü olursa diye korkuyorum ((

kızkardeşin hasta senin.onun psikolojik sorunları var.ilginç bir tip.ona hasta gözü ile yaklaşmayı dene.seni gözünde çok büyütüyor,senin gibi olmak istiyor.belki kişilik,belki güzellik,belki sosyal hayat,ya da sendeki herhangi bir özellik falan.
içinde sana karşı büyük bir kıskançlık var.
bence ona hasta gözüyle yaklaş.çokta yakın durma zarar da verebilir.
bir de ona hediye almayı dene.hediye vermek insanların içindeki kini silebilir.sana yaklaşabilir.sık sık ona hediye al.

Herkese çok teşekkür ederim.Bir kaç haftadır iyiyiz.Tavır koymayı beceremedim.Yine birşey yokmuş gibi davranıyorum.Birkaç haftadır birkaç laf çarpıtmadan başka birşey olmadı.Doğumgünümde birkaç hediye ile çıkageldi vs vs...Bakalım ne kadar sürecek?

hayatında hep sizi bi idol olarak görmüş olabilriç.hep sizi örnek almış hatta kıskanmış olabilir..yapı olarak kıskançlığı varsa ailenizle şuan yaşıyor oluşunuzuda kıskanıyor olabilir..nasıl davranmalısınız bilmiyorum zor bi durum gibi görünüyo..çözüm yollarıda denemişsiniz ama olmamış acaba babanız mı konuşsa bide..sizin haberiniz yokmuş gibi..o daha etlkili olur sanki..

Ah canım ya çok zor bi durum ama bence tek sorun kız kardeşinin seni kıskanması demişsin işte psikolojık sorunları var diye doktotlar ne kadar geçmiş desede geçmemiş bence ama bunun ötesinde anlattıklarına bakarsan kardeşin senide kısınıda çok seviyor sen biraz anlayışlı olmaya çalış evet çok zor bi durum ama göreceksinki senin iyi neyetin karşısında oada yaptığı hatayı ergeç farkedecek ve bir daha tekrarlamayacakkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…