Ah canım yaKız kardeş senin en yakın sırdaşın arkadaşın olacakken bu noktada olman gerçekten zor ama yazdıklarından anladığım kadarı ile olmaması gereken ve anlaşılmaz bir kıskançlık içinde kardeşin . Ailenin sana zor zamanlardaki desteği yanında olmaları sanırım biraz ilginin ondan sana yana doğru kayması ondan bu kıskançlığa neden olmuş ama böyle olmamalıydı elbette çünkü artık 4-5 yaşında çocuklar değiliz . Kızını çok sevdiğinden bahsetmişsizn elbette sevecek ne kadar kıskansada en nihayetinde teyzesi ve aslında bence yaptıklarının oda farkında zaman zaman pişman olup bunu kızına ilgi göstererek telafi etmeye çalışıyor.
bilemiyorum senin için ne kadar mümkün olur ama keşke ailendede kardeşindede bir dönem ayrı bir hayat kurabilsen mesafe anlamında uzaklaşabilsen sen bu mesafeyi yaratabilirsen belki ondaki bu kıskançlık durumuda yerini güvene bırakabilir.ama bilemiyorum işte bu senin için ne kadar mümkün
aklıma bir seçenek daha geliyor oda kardeşinle sıkı bir konuşma hatta sert bir münakaşa yapsan yaşadıklarını hissettiklerini ona ne kadar ihtiyacın olduğunu kafasına soka soka anlatsan .
not: hastalık kısmıda hala kafamda takıldı başka doktora göstermek mümkün değilmi .onun eşi bu duruma ne diyor .
kardeşinin eşiyle ilişkilerin nasıldır sonuçta oda sizin kardeşiniz sayılrı normal bir ilişikiniz varsa eşiylede konuşsan iş birliği yapsanız yani bu çok yanlış onud size karşı doldurması eşinin sevgisini kullanması . şunada sana zarar veriyor ama allah korusun 2 gün sonra eşine çocuğuna kendinede zarar verrir. intihar etmek yada ediyormuş gibi yapmak dahi tehileki bir durum .
artık senin sıkıntından geçtim onun bu haline bir çare bulmak lazım . sen eşiyle konuşmasan bile annen baban bir araya gelip durumu anlatıp çare arasınız
Valla sana hakaret ettiyse mesafeni koy.Bırak özür dilesin.Sen ona hakaret ettin mi?
belliki kardeşin seni fena halde kıskanıyor.şimdi sen ailenin yanındasın onlarla beraber yaşıyorsun diye seni evip,onu sevmiyeceklerini yada daha az seveceklerini düşünüyor.abla olarak onu karşına al ve yaptıklarından kırıldığını ve onu çok sevdiğini,onunla arkadaş olmak istediğini anlat.belki faydasını görürsün
Bire de şu var tabi hamile kalmak için ilacı bırakmak zorunda kaldıysa çok zor günler geçiriyor olabilir.
seni okadar iyi anlıyorumki. benimde 4 yaş küçük kız kardeşim var ve o benim en yakın dostum sırdaşım başım sıkıştığında koştuğum ilk kişidir. olması gerekende budur. ancak senin yaşadığın gibi bir durum olsaydı ne yapardım diye düşünüyorum hep.
ama sanırım gerçekten uzak durudum. içim acısada bir süre yok sayardım onu. kendiyle başbaşa kalsın derdim
abla sana bişii söliim mii bende çok ağırr depresyon geçirdim 17 yaşında başladı ve 21 yaşında sona ersi.kardeşini çok iyi anlıyorum ama insanın kendisi yaratıyor bunları.o daha acı görmemiş,rahat batıyor ona.sorular peşpeşe çıkınca ne depresyon kalıyor ne psikoloji bozulması valla.o ilçları bi kenara atıp bi anda toparlıyor insan,ben ölümden döndüm diyebilirim,aileme.sevdiklerime,eşime zamanında gel gitlerle neler yaşattım.ama annemin rahatsızlığı ve kaynatamın ölümü olunca neye uğradığımı şaşırdım.kalk ve toparlan dedim,zorundaydım.herkes git gide uzaklaşıyor.kendi haline bırakın ve ona kendinizle yada sevdiği insanların dertlerini anlatın.acı verin,ızdırap verin,üzülsün bi düşünsün ben ne yaporum die?yine söylüyorum gerçekten rahat batıyoo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?