çok çaresiz ve mutsuzum

prenseseda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1
0
37
Arkadaşlar ben intihar etmeyi düşünüyorum.Hayattan bir beklentim kalmadı.Nişanlımdan ayrıldım.ailemde kavga gürültü eksik olmuyor.bıktım hayatttan. nişanlımı çok sevmiştim.ama beni bıraktı.attı nişanı.tek dayanağım oydu o da beni terketti.:KK43:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Arkadaşlar ben intihar etmeyi düşünüyorum.Hayattan bir beklentim kalmadı.Nişanlımdan ayrıldım.ailemde kavga gürültü eksik olmuyor.bıktım hayatttan. nişanlımı çok sevmiştim.ama beni bıraktı.attı nişanı.tek dayanağım oydu o da beni terketti.:KK43:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Neden bıraktı peki?Durduk yere değildir heralde.Yaş kaç?İntihar da neyin nesi önce sakin ol güzelce anlat bakalım:KK51:

aynı konuyu iki defa açmışsın

her gecenin bir sabahı var intihar asla çözüm değil

öbür dünyanı da mı yakmak istiyorsun

Bak sana bir sey soyleyeyim. Kendimi cok mutsuz hatta depresyonun tavan halinde goruyordum. Cok agliyordum. Sevgilim falan da yok. (bu bi mutsuzluk sebebi sayilir mi bilmiyorum.) Ailemde de sorunlar oluyordu. İs bulma durumlarim hep olumsuzdu derken isyan ede ede; bir hastalik bulasti bana. Sana soyle diyeyim; dunyadan koptum. Sagligin haric her sey yerine gelir. Cok basit bi teselli gibi oldu ama cidden oyle.

X