çok çaresizim başaramıyorum

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
318
İstanbul
ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor

Canım burada diyet grupları, cilt bakımı, sac bakımı vs. topikler var onları takip edebilirsin. Arkadaslar azimle uğraşıyorlar hamilelik kilolarını falan vermek icin. Onları takip et onlara katil derim. Ben epey tiyo aldim burdan mesela
sac bakımımda ilgili. Kurcala biraz ihtiyacın yönünde bulursun bir seyler.

Çalışıyormussun kaç saat çalışıyorsun tatilin kaç gun ona gore kendine program hazırlayabilirsin.

Son düzenleme:
tek care kendine yine sensin zayıflamak istiyorsan yediklerine dikkat et sebze yemek kilo vermek icin birebir bol bol sebze yogur sıvı tüket bak nasıl kilo veriyosun ondan sonrada şöle güzel güzel bakımlarla kendine ceki düzen verdinmi tamamdır bi kadının isteyipte başaramıycagı bi şey yoktur bana göre

arkadaşlara katılıyorum buradaki topikler gerçekten işe yarıyor.. zayiflama gruplarına katıl birbirlerini çok güzel motive ediyorlar.. bu zamanda bakımlı olmak çok önemli.. çünküü etrafta o kadar çok güzel kadın varki.. yeri gelip bi kadınlar bile ağzı açık bakıyoruz.. erkeklerin dönüp bakmaması işten değil yani.. sorunsadece kilo vermkese çözersin bence.. bende evlediğimde 53 kiloydum sonra bir kilo almaya başladım 60 altına düşemedim yılardır.. şubattan beri diyetteyi şuanda 53 kilo geldim daha vereceğim inşallah hedef 50 biraz inat biraz gerçekten istemekle alakalı. sadece pes etme yeter. yazıflamaya başlayınca diğerleride otamatikman eklenecek yanına sen bu günden başla diyetine takipcin olacağım ona göre..

arkadaşım bence kendini yıpratmaktan başka bişey değil bu yaptığın önce işe kendini sevmekten başlamalısın o kadar çok düşünmüssünki kendin hakkında ve kendinden nefret etmeyi başarmışsın bide kadınların en büyük hatası bunu kocalarına sürekli söylemek işte ben şişmanım çirkinim bu yanlış bence aksine ona aslında kilolu olsanda ne kadar çekici olduğunu güzel olduğunu devamlı tekrar etmelisin çünkü sen çirkinim şişkoyum dedikçe kocanda bi süre sonra öyle düşünmeye başlıyor ister istemez
dediğim gibi önce kendini sev çünkü kalbinin güzelliği eşine çocuğuna olan sevgin inan görüntünden daha önemli şimdi
kendine hedefler koymalısın önce ve unutma bu sorunu yaşayan yalnız sen değilsin burdaki konulara baksana herkes zayıflama güzelleşme peşinde ve çoguda başarmış neden sen yapamayasın şimdi yerinden kalkıyorsun eline bir kalem ve kağıt alıp kendinle ilgli neler yapmak istediğini maddeler halinde yazıyorsun ben sana inanıyorum arkadaşım sen başaramayacak insan değilsin zayıflarsında bakımlıda olursun kendine hadi demen yeterli

çok teşekkürler arkadşlar desteklerinz için çok denedim spor salonuna gittim bir miktar kilo verdim falan ama bırakmak zorunda kaldım sorun oldu yetişedm eşim söylendi anlamıyrm işte yıprandım hep bu süreçte bir türlü planlı programlı istikrarlı olamyrm herşeyden önce kendime güvenmi yitirdim yitiriyrm kendi kendime kırılıyrm yıllarım geçiyr ben yaşlanıyrm ama sıkıntılar hep aynı neden dorum toplayamıyrm kendimi nerede sorun

cnm sen kendine olan özgüvenini kaybetmişsin resmen,bende doğumdan sonra çok kilo aldım,ama sizin yaşadıklarınızı yaşamadık,eşim hep destek veriyo sen bana dünyanın en güzel hediyesini verdin,sana güveniyorum yavaş yavaş kilolarını vereceksin üzülme diyo,bende kendime kıyafet almayı hiö istemiyorum,eşimde tam tersidir,bana bişeyler almayı değişik değişik giyinmemi çok sever,napıyım bende L almıyorumda XL alıyorum yinede ihmal etmiyorum kendimi:))) ben çok kötü günler geçirdim doğumdan sonra,aile yakınlarımdan çok kayıp verdim,bebeğim 6 aylık,tarfik kazaları kayıplar neler yaşadım neler,psikolojim bozuldu,yedikçe yedik,üzüntüden sütüm gidecek diye korktum yedim,sonunda aynlara bile bakamıyodum ama eşim saolsun kaybettiğim özgüvenimi yeniden kazandırdı..sana tavsiyem önce kendine gel bi,sonra eşinden niye utanıyosunki onu anlamadım,açık açık konuş içini dök rahatla,sonrada eğer evin müsaitse koşu bandı falan al,biz öyle yaptık,koşu bandı,mekik aleti vb.spor aletleri aldık,bebeğim büyük olsa babasına bırakıp 1-2 saatliğine spora gitmeyi çok isterdim ama bebeğim çok küçük.kendin için olmasa bile bence bebeğin ve eşin için yeniden dön eski haline ve kesinlikle diyetisyene git,yaşadığım yer küçük demişsin,yakınlarda büyük iller vardır eminim ,gerekirse başka bi ile diyetisyene git,uyduruk diyetler yapma bence.hayat boşvermeye gelmiyo,hem kilolarımızz bize çok zarar,bende emzirme dönemim bittiğinde mutlaka diyetisyene ve spora gitcem,bu konuda çok azimliyimdir ,daha öncede çok güzel kilo vermiştim

bende çok azimliydim ama yıldım neden diyorum kendi kendime eskisi gibi başaramıyrm başımı alıp gitmek istyrm eşime güzel bir eş olamadım herşey mevcut ama kilolardan kurtulamıyrm spor salonuna gidemyrm vakitte yok oturduğum yere çok uzak imkanlar kısıtlı ne olack bilemyrm zamana yenildim eşim çok farkettirmeseda imalarından anlıyrm biliyrm benim için ne düşündüğünü bakışlarından anlıyrm sürekli kafamda bu düşüncelerle meşgulum bir türlü atamıyrm kafamdan içim bunalıyr siz düşünün eşimle en son ne zaman birlikte olmuştuk hatırlayamıyrm bile siz deyin 2 ay ben diyeyim 4 ay belkide galiba yuvam çok zarar görüyr ve görecek böyle giderse ne olur yardım edin çok bunalımdayım ilaca mı başlasam ne yapacağımı bilmez bir fare gibi kapana sıkışmış gibiym

bir süreliğine hayatınızdan un,şeker ve yağları çıkarın.yağsız salata,haşlama sebze ve et,aşırıya kaçmadan meyve yiyin.aklınıza yemek geldikçe bitki çayı veya nescafe için.spora gitmenize de gerek yok evde her iş biz bayanlar için spor zaten.evde durmadan kendinize iş çıkartın,cam silin,ütü yapın v.s gibi.yediklerinize dikkat eder ve bol hareket ederseniz kilo verirsiniz,moralinizi bozmayın.

bu saatte başlığımı okuyup yazma inceliğinzden dolayı çok teşekkür ederim deniyorum çareler arıyrm ama uzun zamandır başaramyrm öğrenilmiş çaresizlik içerisindeym eşimi kaybetmeye başladım galıba artık onun için bir kadından ziyade ev işleri yapan ve çocuk bakan bir yardımcıdan başka birşey değilim acayip moralsiz ve bitkinim yaşama sevincimi kaybettim söylediklerinzi çok güzel ama uygulamada sorun yaşıyrm sürekli hareketlym zaten öyle çok ta yemiyrm ama metabolzmam kötü. lütfen yaşam koçum olun garip bir çıkmazdayım ve çıkamıyrm çıkmak mı istemyrm daha kötü dertleri olanları düşünp şükrediyrm Allah ım diyorum devasız dert verme benim ki neki kendi kendime büyüttüğüm sorunlar belkide kendi istikrarsızlığım kayınvalidemin bile şişko dediği bir gelinim artık bu bile gururumu incitmiyor ne yazık değil mi bana daha ne söyleyebilirm kiii

Canim kilo vermenin tek caresi sadece spor salonlari degil ise az yemekle yada duzenli ve saglikli yemekle baslayabilirsin mesela evde kendi basina biseyler yapabilirsin.Cok olmasada hamilelikten sonra benimde bi kac kilo fazlam kaldi o bile beni rahatsiz etti gercekten ve esimbana acik acikta kilolu kadin sevmedigini söyledi kibar bi sekilde hakta verdim dogrusu ama oda birazcik göbek yapmisti simdi ikimizde yediklerimize dikkat ediyoruz ben yemekleri dah az yagli yapiyorum ,eskisi gibi pek hamur isi yapmiyorum o disarda kosabiliyo fakat ben oglumdan dolayi cikamiyorum ama arayi evde ip atlayarak ,mekik cekerek kapatmaya calisiyorum böylelile 4 kiloda verdim nerdeyse eski kilomdayim.Bence kendini bu kadar dibe cekme istersen sende basarirsinbu kadar olumsuz dusunme. Icinize kurt dusurmek istemem ama 2 yada 4 aydir sex yapmadiginizdan bahsetmissiniz bence bu sadece sizin kilolarinizla alakali degildir diye dusunuyorum,altinda baska seyler yatiyo olabilirde:44:

Hayatta herşeyin çaresi vardır.çocuğunuz sizin yaşama sevinciniz ve size ihtiyacı var.benim anladığım sizin tek sorununuz kilolarınız.kilo sorunu nedeniyle etrafa negatiflik verdiğinizden dolayı eşiniz de sıkılmış olabilir.kilo verdikçe kendinize olan güveniniz geri gelecek,sizde kendinizi iyi hissedeceksiniz,dolayısıyla etrafınızdakilerde.bende kiloluyken beni de sinir basardı,anlayabiliyorum sizi.kararlı olun,bu forumun diyet bölümü çok güzel,orayı okuyun.insan istedikten sonra herşeyi başarabilir.benim metabolizma da kötüdür,su içse yarayan bi tipim ama ben gösterdim gününü metabolizmaya:)sizde yapabilirsiniz.fırsat buldukça size yardımcı olmaya çalışacağım.hayat çok güzel ve tekrarı yok,hele birde anne olmuşsanız daha da güzel,unutmayın

Ilac kullanmayi hic dusunmeyin.

Kesinlikle yediklerinize dikkat edin. Diyet yapin.

Spor salonu sart degil, hergun yarin saat tempolu yuruyun. Aksam 7 den sonra hicbir sey yemeyin.

Bunu disiplinli bir sekilde uygularsaniz kesinlikle kilo verirsiniz.

Saclariniz nasil bilmiyorum ama cok cok onemli. Modelli bir kesim yaptirip salin saclarinizi. Ozensiz toplayip topuz vs yapmayin.

Sac, disiligi simgeler. Cok hafif de bir makyaj yapin cok vakit almaz yapabilirsiniz. Kendinizi birakmayin yeter.

Bu arada bu saydiklarimi duyarsiz esiniz icin degil, kendiniz icin yapin lutfen.

kandilinizin hayırlara vesile olması temennilerimle bana destek olmaya çalışan arkadaşlrma teşekkürlerimle yazmak istiyrm yıllardır kendşmi 60 lı kilolarda görmedim bu forumu yaklaşık 4 yıldır takip ediyrm çok faydalandım hamileliğim tedavilerim sorunlarım şükürler olsun hep işe yaradı benim can yoldaşım bu site hemen girip baktığım hiç es geçmediğim adresim kilo diyet forumlarınıda hep takip ettim başarı hikayeleri falan okudum ama bende mi sorun moral ve vakit olmayınca diyet yapamyrm spora ise gücüm kalmıyr resmen yazdıklarım içimde kopan fırtınaların buraya patlaması artık içimi dökeceğim kimsem yok yapayalnızım şükür ALLAH ım var ama beni analayan ancak yine bir bayan olabilir eşimle ilişkimin bu boyutlara ulaşması ona iyi mutlu edemeyen bir dişi olamamak beni gerçekten çok üzüyr düşünmekten hastalık sahibi olacağım diye çok korkuyrm artık

aslında bir çok avantajınız var;
mesela bir işiniz var, bir oğlunuz var ve en önemlisi çalıştığınıza göre paranız var.
ilk önce işe eşinizle görev dağılımı yapmakla başlayın. çünkü diyete başlarken moralinizin ve desteğinizin olması lazım.
eşinize destek vermesi konusunda bir konuşma yapabilirsiniz.
evinize küçük bir ilçe de olduğunuzdan bahsetmişsiniz belki spor salonu bulamazsınız diye söylüyorum; bir spor aleti alabilirsiniz.
diyetisyene mutlaka gidin. hem moral hem yardım olur.
işinizin olması aslında çok güzel çünkü kafa dağıtacak ve yemek yemeğe kafayı yormayacağınız bir meşguliyet.
eee sonrası sabır ve azim. kolay gelsin.

teşekkür ederim arkadşlar yanıtlayıp destek ve moral verdiğiniz için sorunun esas ana noktası benim çünkü azmimi sabrımı kendime olan güvenimi kaybedeli bir hayli zaman oldu hayat beni çok yordu hep baştan al sonra hep bozul yine başa dön yine kaybet bu döngü artık tekrar ede ede beni yıldırdı ve başarızlığı yenik düştüm söz veriyrm size bir yerden başlayacğım ve buraya yazacağım hepinize teşekkürler ama beni bırakmayın gerçekten bana çok iyi geldiniz kadınlar kulübü iyiki de var

cnm kendimle seni kıyaslamak asla istemiyorumki benim yaşadıklarım çok acı şeylerdi doğumdan hemen sonra daha bebeğim kırklıyken çok çok acı kayıplar yaşadım,ağır kazalar.......neyse unutulmuyo,unutulmayacak ama hayat devam ediyo,yaşadığım acı olaylardan dolayı belki bilmiyorum ama doğumdan hemen sonra hamilelikte aldığım kiloları verdim ama bütün kiloları fazlasıyla 6 ayda aldım,haaa diyeceksinki güvenin duruyomu yerinde,aynalara bakmaktan çok hoşlanmıyorum hala ama asla kendimi küçük düşürmedim,ben bir hiçim demedim,bi gece sabaha kadar düşündüm,(gerçi hala uyku problemim var düşünmekten yatamıyorum ama) niye kendime bakmayı bıraktım,tamam gerçekten insanı hayata küstürecek olaylar yaşaddım ama eşimin suçu ne....hemen ertesi gün kuaföre gittim,saçlarımı kestirdim,resmen saçlarım bembeyaz olmuştu,niye eşimin yanında öyle dolaşıyorumki bebeğim şu an ek gıdaya geçti ,o ek gıdaya geçmeden saçlarımı boyatmak istemiyodum,aslında 2 sene boyatmak istemiyodum ama gerçekten artık kendimden bıkmıştım,kızımda mutsuz bi anne istemez tabi,bitkisel boyayla saçımı boyattım,sonra eşimide aldım bi güzel alışveriş yaptım,biraz bedenleri büyük ama olsun,eskisi gibi renkliyim,eşofmanlarla gezmiyorum en azından,sonuçta benim eşim sosyal gezmeyi seven ve çevresi çok geniş işi dolayısıyla da yaşadığımız yerde tanınan biri,niye eşimin yanına kendimi yakıştırmayımki...acılar,üzüntüler duruyo içimde ,yazarken bile gözlerim doldu şuan,bide aşkım saolsun kırmadı beni koşu bandı ve bikaç tane spor aleti aldı,allah ondan bin kere razı olsun,ben 50 kiloykende yanımdaydı 80 kiloykende yanımda,beraber aşcaz herşeyi herzaman bunu söyler,allah onların acısını göstermesin bana,hayatta kimseyi üzmeye gelmiyo,eşinide,senin bu haline belki o senden daha çok üzülüyodur,kendi psikoloğun kendin ol,hayat çok çok kısa ,pişmanlık yaşama bence,benm pişmanlıklarım oldu,senin olmasınn((((( ha buarada cnm eşinle birlikte olmamın kilolarınla ne ilgisi var,kiloluykende ilgi çekici olabilirsin,sen kendi kendini bitiriyosun cnm

kilolar zamanlar insanı aynalar ve kendine küstürüp kendine olan güvenini yok ediyr giydiklerim yakışmıyor kat kat bir göbek karın gerçekçi olmak zorundayım eski kıyaftlerim olmuyr fantazi kıyafetlerimin içine giremiyrm hiçte yakışmıyr kendimden eşimden utanıyrm çok utanyrm hemde güzel bakımlı bayanların yanında pörsümüş bir bayan gibiyim kayınvalıdmn bile geçenlerde kilolarıma dair uyarısını aldım çok kiloluymuşum ama bu bile hala beni gaza getirmedi çok üzülyrm malaseffff

yaşadıklarına çok üzüldüm elbetteki hep şükrediyrm daha kötü şeyler yaşablridim diye . en kötü en çözümsüz bütün meselelerimiz benimkiler gibi olsa hep Allah a şükür devasız değil sadece biraz gayret gerektiryr ve sabır inşallah burada birbirimize destek olarak güzel arkadşlıklarla bütün zorlukları aşarız diliyrm

aa ben çok kızarım evlendikten ya da doğum yaptıktan sonra kendini bırakan,bakımsızlaşan kadınlara
yaşın kaç senin? ne o öyle hemen pes edip de depresyonlara falan girmek
önce kendine güvenin olacak ben güzelim,seksiyim diye düşüneceksin ki karşındaki de bunu hissetsin inan bunun ilk yolu önce kendi inanman

sakın özgüvensiz olma erkekler sanki hepsi yakışıklı aktörler gibi mi?keli de var,göbeği de ama napıyorlar genç ve güzel kadın istiyorlar hallerine bakmadan niye çünkü özgüvenleri var
kendini salmaktan vazgeç yeni bir başlangıç yap ve azmet
kilo vermelisin önce sağlığın için ama öyle hemencecik bekleme sabret sporsuz olmaz
kilo veremezsen bile kendini böyle sev sen mutsuz olursan çocuğuna da faydan olmaz annelik çok önemli ama kadın olduğunu da unutmayacaksın
cinsel ilişkiyi eşinin istemesini bekleme sen iste,kendini zorla gerekirse erkekler için cinsellik çok önemli ve inan yanlarındaki kadının çok güzel olmasını da o kadar önemsemiyorlar o an cinsellik olmazsa evlilik ev arkadaşlığına döner zamanla biter bile
buna izin verme hadi göreyim seni
çok üzdün yaa beni sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…