En kısa haliyle anlatmak istiyorum.Bundan 4.5 ay önce Facede bi çocukla tanıştım ilgi duymaya basladı bana bende ona etileyici birisi farklıydı yakısıklıydı da.işteo son bi aydır falan huysuzdu üstüme gelme bin bin türlü derdim var sus ve bekle falan filan diyodu bana bu oyle bi süre devam etti arada o aradı bazen sarhoş bazen ayık benden adam olmaz uzak dur dedi sonra ara ara yine aradı aşkımlı konustu falan filan ben sordum neyin niye böylesin diye cevap vermedi hiç sus dedi hep konusutrmadı ben anlayamzsın benidedi uzaklaş kurtar kendini bnden dedi bunun senle alakası yok dedi kimse istemiyorum fln filan en son bi de kandilde mesajlastık üzerime gelme bnm için üzülme ben sana göre biri deilm bunu kafana sok dedi. işte psikoljim bozdulu haplarımı da almıyorm epeydir dedi ne zmn gelirsen 3 ay 5 ay snra konusuruz yuzyuze dedı. atma msj falan dedi. neyse dün faceden yazdı naber dedı cam fln acıcaktık olamadı işim cıktı bugün oldu camerda konustuk hiçbi şey olmamıs gibi eyvallah dedi olamıcam unut dedi unutursuz zmnla dedi söz verdin bana dedin niye bile bile ümit verdin dedim naptım ben sna dedi güldü falan sanal takıldık biz hiç görüşmedik bile dedi ne diyosn sen dedi
bana söylediklerini hiç söylememiş gibi konustu
biaha rahatsız etme sus falan dedi
tm aptalım inanmakta hataettim belki ama kendi kendime umutlanmadım hiç ben bun kdrını hak etmedim
dürüstçe neden demedi basta da ona asık olmama izin verdi seyretti
yazık deil mi ya
öye veyaböyle sanalda olsa aşık oldum ne olursa olsun verdiği acı gerçek
tek suçum eğer o da suçsa ona inanmak oldu
son konusmalarımza kdr aşkımlı konustu benle söz evlencem senle dedi
sonra dediğine bak uzaktayız olmaz
beni kendine bagladı simdi dedigine bak
her gün aradı beni son bi ay hariç
hep öyle geçti ben kendimde hata görmedim hiçbi şey yapmadım bunu hakedicek
defalarca da uyardım onu duygularıma dokunma dedim nolursa olsun
olamıcaksa bile söyle dedim bastan
ama bile bile ümit verdi
ben ne dediysem o
dedi evlencem senle bi gün alıcam seni söz kendimi sana saklıcam dedi susturdu inandım işte aptal aşık değil miyim inandım
inanmak istemez mi insan sevdigine inandım
ama bugün paramparça oldum o kdr doluyum ki o kdr çaresizim ki evet senin gözünde belk abartılcak bi şey yok
ama aptal yerine konmak bu kdr incinmek nası bi duygu anlayamazsın heralde bi kız olarak
saun bile ağlıyorum cunkuelimde dğeil incindim bile bile hak etmedim bunu yazık günah değil mi hiç mi vicdan olmaz bunlarda arkadaşlar napıcam ben içimde büyük bii intikam duygusu oluştu çok ama çok kötüyüm öyle böyle değil
daha çok konuşmalar oldu da aklımda kalanlar bunlar
yaşım 20 bu arada.. lütfen bana kızmayın yeterince yıprandım zaten düşüncelerinize ihtiyacım var umutsuzum
bana söylediklerini hiç söylememiş gibi konustu
biaha rahatsız etme sus falan dedi
tm aptalım inanmakta hataettim belki ama kendi kendime umutlanmadım hiç ben bun kdrını hak etmedim
dürüstçe neden demedi basta da ona asık olmama izin verdi seyretti
yazık deil mi ya
öye veyaböyle sanalda olsa aşık oldum ne olursa olsun verdiği acı gerçek
tek suçum eğer o da suçsa ona inanmak oldu
son konusmalarımza kdr aşkımlı konustu benle söz evlencem senle dedi
sonra dediğine bak uzaktayız olmaz
beni kendine bagladı simdi dedigine bak
her gün aradı beni son bi ay hariç
hep öyle geçti ben kendimde hata görmedim hiçbi şey yapmadım bunu hakedicek
defalarca da uyardım onu duygularıma dokunma dedim nolursa olsun
olamıcaksa bile söyle dedim bastan
ama bile bile ümit verdi
ben ne dediysem o
dedi evlencem senle bi gün alıcam seni söz kendimi sana saklıcam dedi susturdu inandım işte aptal aşık değil miyim inandım
inanmak istemez mi insan sevdigine inandım
ama bugün paramparça oldum o kdr doluyum ki o kdr çaresizim ki evet senin gözünde belk abartılcak bi şey yok
ama aptal yerine konmak bu kdr incinmek nası bi duygu anlayamazsın heralde bi kız olarak
saun bile ağlıyorum cunkuelimde dğeil incindim bile bile hak etmedim bunu yazık günah değil mi hiç mi vicdan olmaz bunlarda arkadaşlar napıcam ben içimde büyük bii intikam duygusu oluştu çok ama çok kötüyüm öyle böyle değil
daha çok konuşmalar oldu da aklımda kalanlar bunlar

yaşım 20 bu arada.. lütfen bana kızmayın yeterince yıprandım zaten düşüncelerinize ihtiyacım var umutsuzum