• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim bunu haketmedim napmalıyım?

ZerdAli41

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
1
0
6
Kocaeli
En kısa haliyle anlatmak istiyorum.Bundan 4.5 ay önce Facede bi çocukla tanıştım ilgi duymaya basladı bana bende ona etileyici birisi farklıydı yakısıklıydı da.işteo son bi aydır falan huysuzdu üstüme gelme bin bin türlü derdim var sus ve bekle falan filan diyodu bana bu oyle bi süre devam etti arada o aradı bazen sarhoş bazen ayık benden adam olmaz uzak dur dedi sonra ara ara yine aradı aşkımlı konustu falan filan ben sordum neyin niye böylesin diye cevap vermedi hiç sus dedi hep konusutrmadı ben anlayamzsın benidedi uzaklaş kurtar kendini bnden dedi bunun senle alakası yok dedi kimse istemiyorum fln filan en son bi de kandilde mesajlastık üzerime gelme bnm için üzülme ben sana göre biri deilm bunu kafana sok dedi. işte psikoljim bozdulu haplarımı da almıyorm epeydir dedi ne zmn gelirsen 3 ay 5 ay snra konusuruz yuzyuze dedı. atma msj falan dedi. neyse dün faceden yazdı naber dedı cam fln acıcaktık olamadı işim cıktı bugün oldu camerda konustuk hiçbi şey olmamıs gibi eyvallah dedi olamıcam unut dedi unutursuz zmnla dedi söz verdin bana dedin niye bile bile ümit verdin dedim naptım ben sna dedi güldü falan sanal takıldık biz hiç görüşmedik bile dedi ne diyosn sen dedi
bana söylediklerini hiç söylememiş gibi konustu
biaha rahatsız etme sus falan dedi
 tm aptalım inanmakta hataettim belki ama kendi kendime umutlanmadım hiç ben bun kdrını hak etmedim
dürüstçe neden demedi basta da ona asık olmama izin verdi seyretti
 yazık deil mi ya
öye veyaböyle sanalda olsa aşık oldum ne olursa olsun verdiği acı gerçek
tek suçum eğer o da suçsa ona inanmak oldu
son konusmalarımza kdr aşkımlı konustu benle söz evlencem senle dedi
sonra dediğine bak uzaktayız olmaz
beni kendine bagladı simdi dedigine bak
her gün aradı beni son bi ay hariç
hep öyle geçti ben kendimde hata görmedim hiçbi şey yapmadım bunu hakedicek
defalarca da uyardım onu duygularıma dokunma dedim nolursa olsun
 olamıcaksa bile söyle dedim bastan
 ama bile bile ümit verdi
 ben ne dediysem o
 dedi evlencem senle bi gün alıcam seni söz kendimi sana saklıcam dedi susturdu inandım işte aptal aşık değil miyim inandım
inanmak istemez mi insan sevdigine inandım
 ama bugün paramparça oldum o kdr doluyum ki o kdr çaresizim ki evet senin gözünde belk abartılcak bi şey yok
ama aptal yerine konmak bu kdr incinmek nası bi duygu anlayamazsın heralde bi kız olarak
saun bile ağlıyorum cunkuelimde dğeil incindim bile bile hak etmedim bunu yazık günah değil mi hiç mi vicdan olmaz bunlarda arkadaşlar napıcam ben içimde büyük bii intikam duygusu oluştu çok ama çok kötüyüm öyle böyle değil
daha çok konuşmalar oldu da aklımda kalanlar bunlar :(

yaşım 20 bu arada.. lütfen bana kızmayın yeterince yıprandım zaten düşüncelerinize ihtiyacım var umutsuzum

Kizmayin lutfen lafan demissin de okuyunca epey sinir basti beni :ssz:
Daha 20 yasindayim demissiniz de, 20 yasina gore fazlaca toysunuz. ilk erkek arkadasiniz mi bu kisi? Erkek arkadasi da diyemiyorum aslinda ama ondan bahsettigim belli olsun diye o sekilde hitap edicem ona.

Birincisi bu adam sizinle nasil bu sekilde konusabilir? Sus, konusma, rahatsiz etme bilmem ne? Kamerayi senin kalbini desmek icin mi actirmis? Yahu anlamiyorum nasil buna izin veriyorsunuz? Nasil kendinizi erkeklerden bu kadar asagi gorup, onlara kabalik ve terbiyesizlikte limitsiz hak veriyorsunuz? Adam karsiniza gecmis, piskince sadrazamin sol tarafi gibi abuk subuk laflar ediyor ve sizde dinliyorsunuz...

Hadi onu gectim. Yalan soylemek onun ayibiysa, ona inanmak da sizin hataniz. 4 aydir tanisip, 3 ay sonra sorunlar cikmaya baslamis. Gece gunduz beraber de olsaniz, bu kadar kisa surede evlencem bilmem ne diyen adama inanilmazzzzz. Ha, kulturu oyledir, ilk ayda seni begenir tamam evlencegim hatunsun der, anasini bilmem nesini getirir istetir seni. Anca o zaman inan. Boyle yuzunu bile gormeden, evlenecegim falan deyip sizinle konusan adama hiiccc kredi vermemeniz gerekiyordu. Belki sizinle dalga geciyordu, belki bi sekilde fantezi yapiyordu ve siz de buna dahil oldunuz.

Sozlere degil davranislara inanin. Belki bu hayatinizda ilkti ama son olmayacak. Erkeklere oyle hemen inanilmaz. Guzel sozlere kanmayin. gozu kapali kimseyi sevmeyin. Yalniz bir insansiniz sanirim ondan boyle nette konustugunuz kisiye kaptirmissiniz kendinizi. Hadi, tatli muhabbeti olsa eyvallah da, kalbinizi karcalayan kisinin nesine kendinizi kaptirdiniz? Gercek degil bu. Hayalinizi seviyorsunuz, kisiyi degil. He aci cekiyorsundur, ama bu hayalini kaybettigin icin, o kisiyi degil, ve buna inanabilirsin.

Topla kendini, ve o adama haddini bildir. Sonrada sil at heryerden.

Kizmayin lutfen lafan demissin de okuyunca epey sinir basti beni :ssz:
Daha 20 yasindayim demissiniz de, 20 yasina gore fazlaca toysunuz. ilk erkek arkadasiniz mi bu kisi? Erkek arkadasi da diyemiyorum aslinda ama ondan bahsettigim belli olsun diye o sekilde hitap edicem ona.

Birincisi bu adam sizinle nasil bu sekilde konusabilir? Sus, konusma, rahatsiz etme bilmem ne? Kamerayi senin kalbini desmek icin mi actirmis? Yahu anlamiyorum nasil buna izin veriyorsunuz? Nasil kendinizi erkeklerden bu kadar asagi gorup, onlara kabalik ve terbiyesizlikte limitsiz hak veriyorsunuz? Adam karsiniza gecmis, piskince sadrazamin sol tarafi gibi abuk subuk laflar ediyor ve sizde dinliyorsunuz...

Hadi onu gectim. Yalan soylemek onun ayibiysa, ona inanmak da sizin hataniz. 4 aydir tanisip, 3 ay sonra sorunlar cikmaya baslamis. Gece gunduz beraber de olsaniz, bu kadar kisa surede evlencem bilmem ne diyen adama inanilmazzzzz. Ha, kulturu oyledir, ilk ayda seni begenir tamam evlencegim hatunsun der, anasini bilmem nesini getirir istetir seni. Anca o zaman inan. Boyle yuzunu bile gormeden, evlenecegim falan deyip sizinle konusan adama hiiccc kredi vermemeniz gerekiyordu. Belki sizinle dalga geciyordu, belki bi sekilde fantezi yapiyordu ve siz de buna dahil oldunuz.

Sozlere degil davranislara inanin. Belki bu hayatinizda ilkti ama son olmayacak. Erkeklere oyle hemen inanilmaz. Guzel sozlere kanmayin. gozu kapali kimseyi sevmeyin. Yalniz bir insansiniz sanirim ondan boyle nette konustugunuz kisiye kaptirmissiniz kendinizi. Hadi, tatli muhabbeti olsa eyvallah da, kalbinizi karcalayan kisinin nesine kendinizi kaptirdiniz? Gercek degil bu. Hayalinizi seviyorsunuz, kisiyi degil. He aci cekiyorsundur, ama bu hayalini kaybettigin icin, o kisiyi degil, ve buna inanabilirsin.

Topla kendini, ve o adama haddini bildir. Sonrada sil at heryerden.

baştan sona katılıyorummmm

Daha genceciksin,klasik bir şey diyeceğim yine "karşına kim bilir daha kimler çıkacak"..
Bu insana kendini kaptırman saçma olmuş çünkü karşındaki insan dengesiz birisi. Yazdıklarından bunu anlıyorum.
Kendini kötülüyor sana,unut beni,kaç kurtar kendini benden diyor.. Sağlıklı bir insan olarak görülmüyor değil mi böyle düşününce? kişiliğini yerine oturtamamış birisi için üzülmene,kendini heba etmene değmez. Herkes aynı şeyi söylüyor olmuyor unutamıyorum sindiremiyorum diye düşünüyorsun şuan.. ama unutma,en güzel intikam umursamamak,hayata inat paşalar gibi dimdik ayakta durabilmek.. ve tek çare ise "zaman" vesselam.. Elbet geçecek,her şey geçecek..

Allahım 15 yaşındasınız sankiiiiii :53::53::53:

iyiki ciddi anlamda bişeyler olmamış:24:..bu adamdan ne köy olur ne kasaba varsan baksan evlidirde töbee yarabbim :23:

sen bu adamı çok fazla merkez haline getirmişsin.. dünya bu adamın etrafında dönmüyorki..şu laflarına bir bak :47::47:

20 yaşındasın,okuyormusun? çalışıyormusun?

her ikiside değilse ev kızıysan..azcık pcden faceden vs uzak dur.. sevdiğin romanı al oku.. tvde yarışmalara,haberlere vs bak..müzik dinle.. klipler seyret..filmler seyret..

çarşı pazar gez dolaş..annene yardımcı ol bu konuda..

evlencek adam hem benden uzak dur 2 gun sonra canımlı aşkımlı konusmaz.. ve sen buna nasıl müsade ediyorsun onu anlayamadım? niye tepkini koymuyorsun???

gururunu bu kadar ayaklar altına aldırma , adam olsunda bi dediği bi dediğine uysun...

bu adamlada bi daha görüşme ne idüüü belirsiz havası binbeşyüz :23::23::23:

Silkelen ve kendine gel. İnternetten kesinlikle uzak dur.
Ne zannediyor kendini dengesiz.
O tutarsız davranışlarına rağmen onunla görüşmeye devam ettiğin için bu yüzü buluyor kendinde.
Egosunu tavan yaptırdın şimdi yerle bir et :34:

Back
X