Kizmayin lutfen lafan demissin de okuyunca epey sinir basti beni
Daha 20 yasindayim demissiniz de, 20 yasina gore fazlaca toysunuz. ilk erkek arkadasiniz mi bu kisi? Erkek arkadasi da diyemiyorum aslinda ama ondan bahsettigim belli olsun diye o sekilde hitap edicem ona.
Birincisi bu adam sizinle nasil bu sekilde konusabilir? Sus, konusma, rahatsiz etme bilmem ne? Kamerayi senin kalbini desmek icin mi actirmis? Yahu anlamiyorum nasil buna izin veriyorsunuz? Nasil kendinizi erkeklerden bu kadar asagi gorup, onlara kabalik ve terbiyesizlikte limitsiz hak veriyorsunuz? Adam karsiniza gecmis, piskince sadrazamin sol tarafi gibi abuk subuk laflar ediyor ve sizde dinliyorsunuz...
Hadi onu gectim. Yalan soylemek onun ayibiysa, ona inanmak da sizin hataniz. 4 aydir tanisip, 3 ay sonra sorunlar cikmaya baslamis. Gece gunduz beraber de olsaniz, bu kadar kisa surede evlencem bilmem ne diyen adama inanilmazzzzz. Ha, kulturu oyledir, ilk ayda seni begenir tamam evlencegim hatunsun der, anasini bilmem nesini getirir istetir seni. Anca o zaman inan. Boyle yuzunu bile gormeden, evlenecegim falan deyip sizinle konusan adama hiiccc kredi vermemeniz gerekiyordu. Belki sizinle dalga geciyordu, belki bi sekilde fantezi yapiyordu ve siz de buna dahil oldunuz.
Sozlere degil davranislara inanin. Belki bu hayatinizda ilkti ama son olmayacak. Erkeklere oyle hemen inanilmaz. Guzel sozlere kanmayin. gozu kapali kimseyi sevmeyin. Yalniz bir insansiniz sanirim ondan boyle nette konustugunuz kisiye kaptirmissiniz kendinizi. Hadi, tatli muhabbeti olsa eyvallah da, kalbinizi karcalayan kisinin nesine kendinizi kaptirdiniz? Gercek degil bu. Hayalinizi seviyorsunuz, kisiyi degil. He aci cekiyorsundur, ama bu hayalini kaybettigin icin, o kisiyi degil, ve buna inanabilirsin.
Topla kendini, ve o adama haddini bildir. Sonrada sil at heryerden.