- Konu Sahibi kuchukprenses
merhaba arkadaşlar..ben siznle son 2 yıldır hayatımı kabus eden birisyle ilgili konuşmak istiyorum..herkesin sevgilisi olmuştur eminim..ve bu yüzden kavgalar ,ayrılmalar,barşmlar yaşanmıştır kesin..bana yardımcı olun lütfen delirecrğim böyle giderse:'((
20yaşıma kadar ben kimseye aşık olmadm..yakştırdılar ne ister okul,ister universite olsun..amma ta ki ben o kursa gidene kadar..şimdiki aklım olsa hiç kayıt olmasaydım,yolda araba çarpsaytı falan gidemeseydm diyorum çareszlkten ve yaşadgm hayal kırıklığndan dolayı..her şeyi anlatacağım amma lütfen yargılamayın beni
(ben sadece çok aşık oldum..
işte kurs başladi..herkes toplanıyo falan..ben de kızlr vardı onlarla sohbete dalmştm..sesini duydum..nedenini bilmiyorum amma kalbm hızlı çarpmaya başlatı..ben yüzünu goremedm o gün ..tanıtma falan oldu ..her kes kendini tanıtıyo arkadaşlara teker-teker tahtaya kalkıp..o konuşmaya başlatı..ben sesine aşık olmuşum dınlıyorum ta o sıra yaşını söyledi..benden 2 yaş küçük oldugunu soyledği zamanlar gözlerm doldu..şimdi saçma geliyo belki amma garip olmuştum..ona baktım o sıra tabi o kelimeleri almanca kurmağa çalışıyo bi de okuldan kankasyla gelmşti..böyle eğlenceli birydi ve yalnş söylediği zaman şakalaşıyorlardı arkadaşyla..ben aşık olmuştum kısacası..o gün evde çok ağladım ve kendime söz verdm konuşmayacağm diye onunla..bu zamana kadar hiss etmedğm duyguyu sadece sesini duyarak hiss etmek nasıl oluyo anlayamıyodum çünki.. kurstan ayrlmk bile istedm ama annemler olmaz dedler ..hep yarım bırakıyorsun bi kere de sonuna kadar git dedler ..devam etdm ben de ve aşık oluyorum gitdkce..bi keresnde bana bağırdı kursta..bu yalniş söylemşti ben de anlatmak isterken bağrtmştı..sonra özür diledi ben de özür dilencek bi şey yok dedm kibarlk olsn diye..cevabndaysa bana o zaman ozur dilemiyorum demişti..kala kalmştım ordaca..her kes face'de add ediyo bir-birini..kursta sadece 3kızız tabi..ben kızları ekledm..sonra erkekler falan dostlk atdlar..o da atdı..konuşmaya başlatk..ben universiteye gidiyorum diye pek vaktm yok face için ..bu yazıyor ben geç cevap veriyorum ..numaramı istedi..işte kurs başka bi binaya taşnmştı numaranı ver ben anlayam demşti..işte çilem o zaman başlatı
(bana sevgililernden konuşuyo falan arkadaşız sözde ..her saniye bile konuşuyoruz..bilemiyorum ne hakkında şimdi amma konuşuyoruz..kursta bile mesajlaşmaya başladk sonra kurstan ayrldk..bana kurstan bi kz yazdı ki onunla konuşma o hala çocuk falan..ben aldrmadm..sonra sevgili olduk..özel gidiyoruz şimdi ..beni öptü bi keresnde..ben ağladm o da bunu gördü kötü oldu..ama ondan sonra hayır diyemedm keşke desydm..o Almanyaya gitdi 2ay somra eylülde..ve kavglr başladı..aralıkta benden ayrldı..bana annemler istemıyo dedi seni yaş farkı yüzünden..sonra şubatda barştk ..martda yine ayrldk..nisan ayı geldi ailesini ziyerete..beni aradi ve görüşelm dedi..1kere görşdk sonra yine ayrldi benden..amma bu sefer sevglm var ve başkasnı seviyorum dedi..ve gerçekten de biri vardi..sonra ayrı kaldk ve kasimda vize aldm ben de..nerden nasl duydugunu bılmıyorum ama beni aradı..ben de vize aldgmi söyledm safım ya
(numaram yoktu face'den yazıyodu ne blym beni soruşturmuştu..dayanamayp adresmi verdm..sadecr konuşucağz dedi..inandm ben de ah salak kafam..birlkte oldk bz o gün ..ilk günler iyiydi bana karşı ama sonra soyumaya başladı..beni azarlamaya,vurmaya başladı..bana senden iğreniyorum çok çirknsn bile dedi..o zaman neden beni sevdgnı soyledgnı sordum..bilmiyorum dedi sadece..aralıkta arkadaşını ziyarete gitdi Praga'ya kızla resmlernı koymştu face'e..beni de bloke etdi ve bitdi her şey dedi..ben başkasnı seviyorum dedi..ben dayansmayıp intihar etdm..1hafta hastanede yatdm..doktorlar bırakmıyodu tehlikeli diye ama ben çıktm ..ondan sonra sağlm iyi değil zaten ağrılarm oluyo sag tarafmda uyuyamıyorum..neyse hep ayrldk Almanyada ve her sefernde ağlyp szladm ..ama zorl tutamam onu ben de farkndaym..ailem çok tutucu tabu olan bi şeyı ben yaptm ve pişmanm ..aşığm ams kaç yazar o beni sevmedkdn sonra..bana başkası dokunursa ölürüm:2:
20yaşıma kadar ben kimseye aşık olmadm..yakştırdılar ne ister okul,ister universite olsun..amma ta ki ben o kursa gidene kadar..şimdiki aklım olsa hiç kayıt olmasaydım,yolda araba çarpsaytı falan gidemeseydm diyorum çareszlkten ve yaşadgm hayal kırıklığndan dolayı..her şeyi anlatacağım amma lütfen yargılamayın beni
işte kurs başladi..herkes toplanıyo falan..ben de kızlr vardı onlarla sohbete dalmştm..sesini duydum..nedenini bilmiyorum amma kalbm hızlı çarpmaya başlatı..ben yüzünu goremedm o gün ..tanıtma falan oldu ..her kes kendini tanıtıyo arkadaşlara teker-teker tahtaya kalkıp..o konuşmaya başlatı..ben sesine aşık olmuşum dınlıyorum ta o sıra yaşını söyledi..benden 2 yaş küçük oldugunu soyledği zamanlar gözlerm doldu..şimdi saçma geliyo belki amma garip olmuştum..ona baktım o sıra tabi o kelimeleri almanca kurmağa çalışıyo bi de okuldan kankasyla gelmşti..böyle eğlenceli birydi ve yalnş söylediği zaman şakalaşıyorlardı arkadaşyla..ben aşık olmuştum kısacası..o gün evde çok ağladım ve kendime söz verdm konuşmayacağm diye onunla..bu zamana kadar hiss etmedğm duyguyu sadece sesini duyarak hiss etmek nasıl oluyo anlayamıyodum çünki.. kurstan ayrlmk bile istedm ama annemler olmaz dedler ..hep yarım bırakıyorsun bi kere de sonuna kadar git dedler ..devam etdm ben de ve aşık oluyorum gitdkce..bi keresnde bana bağırdı kursta..bu yalniş söylemşti ben de anlatmak isterken bağrtmştı..sonra özür diledi ben de özür dilencek bi şey yok dedm kibarlk olsn diye..cevabndaysa bana o zaman ozur dilemiyorum demişti..kala kalmştım ordaca..her kes face'de add ediyo bir-birini..kursta sadece 3kızız tabi..ben kızları ekledm..sonra erkekler falan dostlk atdlar..o da atdı..konuşmaya başlatk..ben universiteye gidiyorum diye pek vaktm yok face için ..bu yazıyor ben geç cevap veriyorum ..numaramı istedi..işte kurs başka bi binaya taşnmştı numaranı ver ben anlayam demşti..işte çilem o zaman başlatı