- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Yorumun için tesekkürler canım. Haklısın. ama Çok kötü vicdan azabı çekiyorum.Herkes kendi ailesini kurmak zorunda, ömür boyu annenle yaşayarak hayatını geçiremezsin. Zaten annen de bunun farkında ve aklı başında bir kadın belli ki, birlikte yaşayıp sizi rahatsız etmek istemiyor. İstediğiniz zaman birbirinize gidebileceğiniz mesafede evlerde oturursanız sorun olmaz. Seni anlıyorum annenin yaptıklarına karşı ister istemez kendini borçlu hissediyorsun. Ama emin ol anneler yaptıklarını karşılık bekleyerek yapmazlar. Sen ömür boyu ona elinden geldiğince maddi ve manevi destek olursun. Bu sadece birlikte yaşayarak olacak diye bir şey yok.
Yorumun için tesekkürler canım. Bende öyle düsünüyorum yakınımda bi ev bulayım diyorum insallah buluruz ama napsam vicdan azabından kurtulamıyorum.evlendiğinde annenin tamamen bırakıp gitmiyorsun ki yuvanı kuruyorsun.annenede evinizin yakınlarında ev tutarsınz eliniz üstünde olur.yanlız kalacak diye vicdan azabı çekmeyin annenizde herşeyin farkında kırılmıyordur
Çok tesekkür ederim yorumun için Benimki daha bi zor.. Hem Gurbet hem annemle ablalarımla ilk kez böyle ayrılacaz düğün günüm cenaze gibi olacak hele kına gecem of düsündükçe kötü oluyorumZor bi durum ama sende yuvanı kurmak zorundasın sonuçta... Evlat olarak ta elinden geleni yapmışsın canım... Annende doğru söylemiş rahat edemez sende annene yakın bir ev tutup onu sık sık ziyaret edersin oda size gelir kalır zaman zaman alışır gidersiniz başta zor olur ama alışılır sonuçta... Üzülme diyerek teselli edemem seni her genç kız ailesinden ayrılırken sanki birdaha geri dönmeyecek gibi içi yanar bilirim ama inanki alışılıyor.. Annen konusunda da için rahat etsin canım
Yorumun için tesekkürler canım. Haklısın. ama Çok kötü vicdan azabı çekiyorum.
Yorumun için tesekkürler canım. Bende öyle düsünüyorum yakınımda bi ev bulayım diyorum insallah buluruz ama napsam vicdan azabından kurtulamıyorum.
Çok tesekkür ederim yorumun için Benimki daha bi zor.. Hem Gurbet hem annemle ablalarımla ilk kez böyle ayrılacaz düğün günüm cenaze gibi olacak hele kına gecem of düsündükçe kötü oluyorum
Farklı şehiremi gelin gidiceksiniz... Evet cidden zor canım allah kolaylık ve sabır versin... Gün yaklaştıkça daha bi zor gelir..
ah canım seni çok iyi anlıyorum bende anneme manevi olarak çok düşkünüm. yakında bende evleniyorum içim içimi yiyor. yanında babam olmasına rağmen içim eziliyor. ama doğanın kanunu bu sen maddi manevi yanında ol onun ama elinden gelen kadar olabilir artık. çünkü yeni bir yuva kurucaz şimdiden sorumluluklar aldık o eve girince sorumluluklarımı daha da artıcak. yeni bir hayat başlıyacak. annelerimizde evlenirken bizim gibi üzülmüştü eminim böyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?