- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
Merhaba Arkadaşlar bu günlerde kafamdan beynimden çıkmayan bi derdim var nolur bana akıl verin fikir verin. daha önceki konularımı okuyanlar az çok bilir Biz üç kız Kardeşiz. Ben en küçüğüyüm Ablalarım evlendi bende gurbette çalışırken nişanlandım. Annemle Birlikte Başka bi şehirde yaşıyoruz. Derdim Şu Babam biz küçük yaştayken vefat etti annem bizi büyütmek için çok fedakarlıklar yaptı şimdi ben evlenirsem annem yalnız kalacak aklım hep onda. Gel bizimle yaşa diyoruz nisanlım ben ailesi yalvarıyoruz adeta ama kabul etmiyor kendini kötü hissedermiş rahat edemezmiş evi olması lazımmıs gibi bi sürü şey..Tamam dedim Çalıştığım sürece ev kirasını herseyini ben karsılayacağım Allah izin verirse çünkü emekli maaşı ev kirasına bile yetmez. İster memlekette isterse burda ev tutarım ona Ben evlendikten sonra benle gurbette kalmak istiyor bu şehri çok seviyormuş. Yalnız bir başına ne yapacak bu kadın
yalnızlığı çok sever ama Çalıştığım için fazla zamanda ayıramam aklım hep onda onu nasıl yalnız bırakırım diye kendimi suçluyorum 
onada çok koyacak biliyorum napacam ben içim kan ağlıyorrrr 

Kendimi suçluyorummm annemi nasıl yalnız bırakıcam :43:

Son düzenleme: