Çok Çaresizim Napacağımı Bilmiyorum :(

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Merhaba Arkadaşlar bu günlerde kafamdan beynimden çıkmayan bi derdim var nolur bana akıl verin fikir verin. daha önceki konularımı okuyanlar az çok bilir Biz üç kız Kardeşiz. Ben en küçüğüyüm Ablalarım evlendi bende gurbette çalışırken nişanlandım. Annemle Birlikte Başka bi şehirde yaşıyoruz. Derdim Şu Babam biz küçük yaştayken vefat etti annem bizi büyütmek için çok fedakarlıklar yaptı şimdi ben evlenirsem annem yalnız kalacak aklım hep onda. Gel bizimle yaşa diyoruz nisanlım ben ailesi yalvarıyoruz adeta ama kabul etmiyor kendini kötü hissedermiş rahat edemezmiş evi olması lazımmıs gibi bi sürü şey..Tamam dedim Çalıştığım sürece ev kirasını herseyini ben karsılayacağım Allah izin verirse çünkü emekli maaşı ev kirasına bile yetmez. İster memlekette isterse burda ev tutarım ona Ben evlendikten sonra benle gurbette kalmak istiyor bu şehri çok seviyormuş. Yalnız bir başına ne yapacak bu kadın :14: yalnızlığı çok sever ama Çalıştığım için fazla zamanda ayıramam aklım hep onda onu nasıl yalnız bırakırım diye kendimi suçluyorum :14::14: onada çok koyacak biliyorum napacam ben içim kan ağlıyorrrr :43::43::43: Kendimi suçluyorummm annemi nasıl yalnız bırakıcam :43:

Son düzenleme:
Herkes kendi ailesini kurmak zorunda, ömür boyu annenle yaşayarak hayatını geçiremezsin. Zaten annen de bunun farkında ve aklı başında bir kadın belli ki, birlikte yaşayıp sizi rahatsız etmek istemiyor. İstediğiniz zaman birbirinize gidebileceğiniz mesafede evlerde oturursanız sorun olmaz. Seni anlıyorum annenin yaptıklarına karşı ister istemez kendini borçlu hissediyorsun. Ama emin ol anneler yaptıklarını karşılık bekleyerek yapmazlar. Sen ömür boyu ona elinden geldiğince maddi ve manevi destek olursun. Bu sadece birlikte yaşayarak olacak diye bir şey yok.

evlendiğinde annenin tamamen bırakıp gitmiyorsun ki yuvanı kuruyorsun.annenede evinizin yakınlarında ev tutarsınz eliniz üstünde olur.yanlız kalacak diye vicdan azabı çekmeyin annenizde herşeyin farkında kırılmıyordur

Zor bi durum ama sende yuvanı kurmak zorundasın sonuçta... Evlat olarak ta elinden geleni yapmışsın canım... Annende doğru söylemiş rahat edemez sende annene yakın bir ev tutup onu sık sık ziyaret edersin oda size gelir kalır zaman zaman alışır gidersiniz başta zor olur ama alışılır sonuçta... Üzülme diyerek teselli edemem seni her genç kız ailesinden ayrılırken sanki birdaha geri dönmeyecek gibi içi yanar bilirim ama inanki alışılıyor.. Annen konusunda da için rahat etsin canım :34:

Herkes kendi ailesini kurmak zorunda, ömür boyu annenle yaşayarak hayatını geçiremezsin. Zaten annen de bunun farkında ve aklı başında bir kadın belli ki, birlikte yaşayıp sizi rahatsız etmek istemiyor. İstediğiniz zaman birbirinize gidebileceğiniz mesafede evlerde oturursanız sorun olmaz. Seni anlıyorum annenin yaptıklarına karşı ister istemez kendini borçlu hissediyorsun. Ama emin ol anneler yaptıklarını karşılık bekleyerek yapmazlar. Sen ömür boyu ona elinden geldiğince maddi ve manevi destek olursun. Bu sadece birlikte yaşayarak olacak diye bir şey yok.
Yorumun için tesekkürler canım. Haklısın. ama Çok kötü vicdan azabı çekiyorum. :50:

evlendiğinde annenin tamamen bırakıp gitmiyorsun ki yuvanı kuruyorsun.annenede evinizin yakınlarında ev tutarsınz eliniz üstünde olur.yanlız kalacak diye vicdan azabı çekmeyin annenizde herşeyin farkında kırılmıyordur
Yorumun için tesekkürler canım. Bende öyle düsünüyorum yakınımda bi ev bulayım diyorum insallah buluruz ama napsam vicdan azabından kurtulamıyorum. :14:
Zor bi durum ama sende yuvanı kurmak zorundasın sonuçta... Evlat olarak ta elinden geleni yapmışsın canım... Annende doğru söylemiş rahat edemez sende annene yakın bir ev tutup onu sık sık ziyaret edersin oda size gelir kalır zaman zaman alışır gidersiniz başta zor olur ama alışılır sonuçta... Üzülme diyerek teselli edemem seni her genç kız ailesinden ayrılırken sanki birdaha geri dönmeyecek gibi içi yanar bilirim ama inanki alışılıyor.. Annen konusunda da için rahat etsin canım :34:
Çok tesekkür ederim yorumun için Benimki daha bi zor.. Hem Gurbet hem annemle ablalarımla ilk kez böyle ayrılacaz düğün günüm cenaze gibi olacak hele kına gecem of düsündükçe kötü oluyorum :14:

Yorumun için tesekkürler canım. Haklısın. ama Çok kötü vicdan azabı çekiyorum. :50:

Yorumun için tesekkürler canım. Bende öyle düsünüyorum yakınımda bi ev bulayım diyorum insallah buluruz ama napsam vicdan azabından kurtulamıyorum. :14:

Çok tesekkür ederim yorumun için Benimki daha bi zor.. Hem Gurbet hem annemle ablalarımla ilk kez böyle ayrılacaz düğün günüm cenaze gibi olacak hele kına gecem of düsündükçe kötü oluyorum :14:

Farklı şehiremi gelin gidiceksiniz... Evet cidden zor canım allah kolaylık ve sabır versin... Gün yaklaştıkça daha bi zor gelir..

Farklı şehiremi gelin gidiceksiniz... Evet cidden zor canım allah kolaylık ve sabır versin... Gün yaklaştıkça daha bi zor gelir..

iki yıldan beri faklı şehirdeyim ve burda biriyle tanışıp nişanlandım kısmet olacak ya... artık burda yaşamak zorundayım :(

ah canım seni çok iyi anlıyorum bende anneme manevi olarak çok düşkünüm. yakında bende evleniyorum içim içimi yiyor. yanında babam olmasına rağmen içim eziliyor. ama doğanın kanunu bu sen maddi manevi yanında ol onun ama elinden gelen kadar olabilir artık. çünkü yeni bir yuva kurucaz şimdiden sorumluluklar aldık o eve girince sorumluluklarımı daha da artıcak. yeni bir hayat başlıyacak. annelerimizde evlenirken bizim gibi üzülmüştü eminim böyle düşün

ah canım seni çok iyi anlıyorum bende anneme manevi olarak çok düşkünüm. yakında bende evleniyorum içim içimi yiyor. yanında babam olmasına rağmen içim eziliyor. ama doğanın kanunu bu sen maddi manevi yanında ol onun ama elinden gelen kadar olabilir artık. çünkü yeni bir yuva kurucaz şimdiden sorumluluklar aldık o eve girince sorumluluklarımı daha da artıcak. yeni bir hayat başlıyacak. annelerimizde evlenirken bizim gibi üzülmüştü eminim böyle düşün

emin ol babam olsa bu kadar üzülüp düsünmem canım :14:

ah canımm...ben de anneme aşırı düşkünüm..hatta bunla ilgili konu açmıştım daha önce:) ama yavas yavas alışıyor gibiyim, haziranda düğünüm inş..

sen böyle hayırlı evlat oldukça Allah sabrını da verecektir, annene kendi evine yakın bir yerde ev tutarsan daha rahat olur senin için diye düşünüyorum..Allah kolaylık versin..

annen senin gibi bi evladı olduğu için çok şanslı
yakından ev bulabilirseniz seninde için rahat olur
şimdiden mutluluklar dilerim:nazar:

anneni yalnız bırakmıyorsunki annenin sahip olduğu aileyi büyütüyorsun..
Rabbim annenin yadımcısı olur..onu bu kadar ince düşünen vefalı,iyi kalpli bir kızı olduğu sürece annende yalnız kalmayacaktır..

Allah razı olsun arkadaşlar.. Canım annemi hiç yalnız bırakmam ki :43: ya işime yada evime yakın ev bulucam ona elimden başka bişey gelmiyor :43:

Back
X