- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 303
- 35
- Konu Sahibi ladymiracle
-
Merhabalar; hemen konuya girmek istiyorum. Kısaca anlatmam gerekirse 6 yıldır beraber olduğum ve çok sevdiğim aşık olduğum adamı ailem kabul etmiyor. Evlenmemize izin vermiyor. Ayrılmamı söylediler. Ama ben onsuz yaşayamam. İstememe sebepleri babamın yanında çalışuyordu. Maddi durumu bizden otomatikman altta. Sonra benden 8 yaş büyük. Yetmezmiş gibi evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Son olarak da babamla arası çok kötü şuan davalıklar. Babam o adam dolandırıcı ayrıca çocuğu var sen tertemizsin olmaz diyo. Karşı çıktım ama babam tansiyon hastası iki gece hastaneye götürdük. Annem sinir krizi geçirdi. Abim her gece yalvarıo sakın kaçma ben naparım, ailemiz dağılır, ölürler diyo. 1 haftadır sürekli ağlıyorum. Onlara ayrıldığımı söyledim ama ayrılmadım. Ayrılamam da napacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Bir yanda canım ailem diğer yanda aşık olduğum adam. Lütfen yardım edin. Biz çok bağlı bir aile olduğumuz için bu kadar hastalandılar. Napmam lazım bilmiyorum. Tek bildiğim onlara bişey olursa vicdan azabıyla asla mutlu olamayacağım ve ailem için ayrılırsam da asla mutlu olamayacağım. Yaşayamam onsuz. Nolur bana bi çözüm yolu söyleyin yalvarırırm.
Merhabalar; hemen konuya girmek istiyorum. Kısaca anlatmam gerekirse 6 yıldır beraber olduğum ve çok sevdiğim aşık olduğum adamı ailem kabul etmiyor. Evlenmemize izin vermiyor. Ayrılmamı söylediler. Ama ben onsuz yaşayamam. İstememe sebepleri babamın yanında çalışuyordu. Maddi durumu bizden otomatikman altta. Sonra benden 8 yaş büyük. Yetmezmiş gibi evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Son olarak da babamla arası çok kötü şuan davalıklar. Babam o adam dolandırıcı ayrıca çocuğu var sen tertemizsin olmaz diyo. Karşı çıktım ama babam tansiyon hastası iki gece hastaneye götürdük. Annem sinir krizi geçirdi. Abim her gece yalvarıo sakın kaçma ben naparım, ailemiz dağılır, ölürler diyo. 1 haftadır sürekli ağlıyorum. Onlara ayrıldığımı söyledim ama ayrılmadım. Ayrılamam da napacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Bir yanda canım ailem diğer yanda aşık olduğum adam. Lütfen yardım edin. Biz çok bağlı bir aile olduğumuz için bu kadar hastalandılar. Napmam lazım bilmiyorum. Tek bildiğim onlara bişey olursa vicdan azabıyla asla mutlu olamayacağım ve ailem için ayrılırsam da asla mutlu olamayacağım. Yaşayamam onsuz. Nolur bana bi çözüm yolu söyleyin yalvarırırm.
onsuz yaşayamaz mısınız ? insan bu durumda olup aşkı için bu kadar nasıl kör olabilir ? bir kere 4 4 lük bile olsa boşanmış ve çocuğu var bunu nasıl kabullenebiliyorsunuz ? onu geçelim babanızı dolandırmış biri ve babanızla davalık olmuş siz o adamla ailenizi silip evlendiğinizde mutlu olabileceğinizi mi sanıyorsunuz? unutmayın siz birbirinizi ne kadar severseniz sevin ailelerde sorun varsa o evlilik yürümez.çok zor değil ayrılmanız aileniz için onu silmeniz...bu yorumlar burdan silinmiyor kalıcı..eğer evlenirseniz ve mutsuz olur ayrılık eşiğine gelirseniz ya da ayrılırsanız ki sonunuz bence böyle olacak bu yorumumu okursunuz bu kadar eminim yani..Merhabalar; hemen konuya girmek istiyorum. Kısaca anlatmam gerekirse 6 yıldır beraber olduğum ve çok sevdiğim aşık olduğum adamı ailem kabul etmiyor. Evlenmemize izin vermiyor. Ayrılmamı söylediler. Ama ben onsuz yaşayamam. İstememe sebepleri babamın yanında çalışuyordu. Maddi durumu bizden otomatikman altta. Sonra benden 8 yaş büyük. Yetmezmiş gibi evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Son olarak da babamla arası çok kötü şuan davalıklar. Babam o adam dolandırıcı ayrıca çocuğu var sen tertemizsin olmaz diyo. Karşı çıktım ama babam tansiyon hastası iki gece hastaneye götürdük. Annem sinir krizi geçirdi. Abim her gece yalvarıo sakın kaçma ben naparım, ailemiz dağılır, ölürler diyo. 1 haftadır sürekli ağlıyorum. Onlara ayrıldığımı söyledim ama ayrılmadım. Ayrılamam da napacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Bir yanda canım ailem diğer yanda aşık olduğum adam. Lütfen yardım edin. Biz çok bağlı bir aile olduğumuz için bu kadar hastalandılar. Napmam lazım bilmiyorum. Tek bildiğim onlara bişey olursa vicdan azabıyla asla mutlu olamayacağım ve ailem için ayrılırsam da asla mutlu olamayacağım. Yaşayamam onsuz. Nolur bana bi çözüm yolu söyleyin yalvarırırm.
Bana söylediği şey şu senin tüm hayallerini gerçekleştireceğim ve düğünlü dernekli gelinlikli herşey olcak dedi. İçinde bişey kalmasını istemem dedi. Onun dışında ailesi de yardımcı okucak. Ben öğretmenim çok şükür maaşım iyi o da benim kadar çok olmasa da kazanıyor. Tamam belki zorluk çekeceğiz ama kimse anasının karnından paralarla doğmuyor. Sıkıntı çekmeyen aile var mı. Mutlaka olucak ve önemli olan böyle zamanda birbirinize sımsıkı tutunmak sahip çıkmak değil mi. Ya o da bende babamdan tek kuruş istemiyoruz. Zorluksa da beraber göğüs germeye söz verdik. Ama aileme bişe olmasından korkuyorum. Onları ikna etmem lazım. Ne bileyim ayrılamam gibi ya. Yapamam offf... Etrafa baktığımızda hangi zengin durumu çok şahane aileller mutlu. Hiçbiri... Para mutluluk getirmiyor. Ben buna inanıyorum gerçekten. Ama iki kuruş kazanıp bir somun ekmek alabildiğine şükreden aileler sımsıkı bağlı birbirine. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Of ya kafam çok karışık çokkk...
Yazdıkların çok güzel. Elbette insan sevdikten, huzuru yerinde olduktan sonra bir somun ekmek bile mutlu olmasına yeter amaaa... Bak bu amanın arkasında çok şeyler gizli. Ben önceki evliliğine falan birşey söyleyecek değilim. Hayattır olur böyle şeyler. Tam tersi de olabilirdi. Yani sen boşanmış ve çocuklu bir kadın olabilirdin. Asıl önemli olan ne biliyor musun, babanın sevgilin hakkında söyledikleri. Eğer gerçekten anlattığın kadar birbirinize bağlı bir aileyseniz, annen, baban, abin senin mutlu olman için herşeyi yapar ve elalemin ne dediğine takmaz. Bu adamı istemeyişlerinin altında bence çok mantıklı ve geçerli bir neden var. Yoksa durup dururken baban 'dolandırıcı' sözcüğünü kullanmazdı. Üstelik bak bir de davalılarmış babanla. Büyük ihtimal dolandırıcı demesinin altında yatan neden de bu. Ayrıca sakın onun ailesi de yardım edecek falan diye düşünme. Yarın öbürgün ailesinden aldığınız paralar da dert olur. Belli ki seviyorsun, vazgeçemem sanıyorsun. Ama inan hayatta unutulmayacak hiçbir şey yok. İnsanoğlu en sevdiklerinin ölümünü bile unutuyor üç ay sonra. Ben senin yerinde olsam ailemin sözünü dinlerdim arkadaşım. Sonra çok ama çok pişman olabilirsin. Bak ne güzel bir de öğretmenmişsin. Biraz kendine zaman ver. Biraz uzaklaş o adamdan. Belki de sen 'ayrılamam' dediğin için ayrılamıyorsundur. Çünkü insanoğlu doğası gereği hep zor elde edilenin peşinde olur. Şimdi ailen o adamı istemiyor diye inan bana daha çok kıymete binecek. Yaşını bilmiyorum ama altı yıl uzun bir zaman. Başka sevgilin oldu mu bilmiyorum. Belki de hayatına başka bir adam hiç girmediği için bu kadar kıymete biniyordur. Tabi bunların hepsi varsayım. Sonuç olarak senin hayatın, senin kararın. Ama hiçbirşey anne babayı kaybetmeye değmez diye düşünüyorum.
senden 8 yaş büyükmüş. 19 yaşındaydm ilişkiye başladığımızda demişsiniz yani adamda 27 yaşındaydı. ne ara evlendi çocuk yaptı boşandı ve siz başladınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?