- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 303
- 35
- Konu Sahibi ladymiracle
-
Bana söylediği şey şu senin tüm hayallerini gerçekleştireceğim ve düğünlü dernekli gelinlikli herşey olcak dedi. İçinde bişey kalmasını istemem dedi. Onun dışında ailesi de yardımcı okucak. Ben öğretmenim çok şükür maaşım iyi o da benim kadar çok olmasa da kazanıyor. Tamam belki zorluk çekeceğiz ama kimse anasının karnından paralarla doğmuyor. Sıkıntı çekmeyen aile var mı. Mutlaka olucak ve önemli olan böyle zamanda birbirinize sımsıkı tutunmak sahip çıkmak değil mi. Ya o da bende babamdan tek kuruş istemiyoruz. Zorluksa da beraber göğüs germeye söz verdik. Ama aileme bişe olmasından korkuyorum. Onları ikna etmem lazım. Ne bileyim ayrılamam gibi ya. Yapamam offf... Etrafa baktığımızda hangi zengin durumu çok şahane aileller mutlu. Hiçbiri... Para mutluluk getirmiyor. Ben buna inanıyorum gerçekten. Ama iki kuruş kazanıp bir somun ekmek alabildiğine şükreden aileler sımsıkı bağlı birbirine. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Of ya kafam çok karışık çokkk...
Merhabalar; hemen konuya girmek istiyorum. Kısaca anlatmam gerekirse 6 yıldır beraber olduğum ve çok sevdiğim aşık olduğum adamı ailem kabul etmiyor. Evlenmemize izin vermiyor. Ayrılmamı söylediler. Ama ben onsuz yaşayamam. İstememe sebepleri babamın yanında çalışuyordu. Maddi durumu bizden otomatikman altta. Sonra benden 8 yaş büyük. Yetmezmiş gibi evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Son olarak da babamla arası çok kötü şuan davalıklar. Babam o adam dolandırıcı ayrıca çocuğu var sen tertemizsin olmaz diyo. Karşı çıktım ama babam tansiyon hastası iki gece hastaneye götürdük. Annem sinir krizi geçirdi. Abim her gece yalvarıo sakın kaçma ben naparım, ailemiz dağılır, ölürler diyo. 1 haftadır sürekli ağlıyorum. Onlara ayrıldığımı söyledim ama ayrılmadım. Ayrılamam da napacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Bir yanda canım ailem diğer yanda aşık olduğum adam. Lütfen yardım edin. Biz çok bağlı bir aile olduğumuz için bu kadar hastalandılar. Napmam lazım bilmiyorum. Tek bildiğim onlara bişey olursa vicdan azabıyla asla mutlu olamayacağım ve ailem için ayrılırsam da asla mutlu olamayacağım. Yaşayamam onsuz. Nolur bana bi çözüm yolu söyleyin yalvarırırm.
Merhabalar; hemen konuya girmek istiyorum. Kısaca anlatmam gerekirse 6 yıldır beraber olduğum ve çok sevdiğim aşık olduğum adamı ailem kabul etmiyor. Evlenmemize izin vermiyor. Ayrılmamı söylediler. Ama ben onsuz yaşayamam. İstememe sebepleri babamın yanında çalışuyordu. Maddi durumu bizden otomatikman altta. Sonra benden 8 yaş büyük. Yetmezmiş gibi evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Son olarak da babamla arası çok kötü şuan davalıklar. Babam o adam dolandırıcı ayrıca çocuğu var sen tertemizsin olmaz diyo. Karşı çıktım ama babam tansiyon hastası iki gece hastaneye götürdük. Annem sinir krizi geçirdi. Abim her gece yalvarıo sakın kaçma ben naparım, ailemiz dağılır, ölürler diyo. 1 haftadır sürekli ağlıyorum. Onlara ayrıldığımı söyledim ama ayrılmadım. Ayrılamam da napacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Bir yanda canım ailem diğer yanda aşık olduğum adam. Lütfen yardım edin. Biz çok bağlı bir aile olduğumuz için bu kadar hastalandılar. Napmam lazım bilmiyorum. Tek bildiğim onlara bişey olursa vicdan azabıyla asla mutlu olamayacağım ve ailem için ayrılırsam da asla mutlu olamayacağım. Yaşayamam onsuz. Nolur bana bi çözüm yolu söyleyin yalvarırırm.
Şuan bende o taktiği uyguluyorum. Gerçekten ayrılmış gibi mutsuzum zaten ama inşallah bu onların inadını krırar ve kabul ederler dediğiniz gibi. Onun dışında ben daha baştan kabul ettim onun çocuğunu. Elbette sonucunda evladı mutlaka sahip çıkmalı. Benden yana hiçbir sıkıntısı olmaz. Ben zaten çocukları seven biriyim. O yönden hiç bir sorun olmaz. Zaten anaokulu öğretmeniyim. Bunları kabul eymesem hiç başlamazdım. Bu ilişkiye ilk başladığımda bana bunlar bunlar var dedi. Kabul ediosan başlayalım yoksa olmaz boşuna başlamayalım dedi ve ben kabul ettim. Ne zorluklara göğüs gerdim bilemezsiniz. Şimdi tek dileğim daha fazla zorluk yaşamadan mutlu huzurlu ve sakin bir hayat. Sevdiğimle ailemle. Galiba çok şey istiyorum. Bilmiyorum ya umarım dediğiniz gibi ailem yumuşar. Zaten şuan kaçmayı düşünmüyorum. Hazirana kadar umarım yumuşarlar. Haziranda büyük ihtimalle kaçarım ki zaten atama olacağı için eş durumuna ihtiyacım var. Umarım herşey yolunda gider ve kaçmama gerek kalmadan gelinliğimle duvağımla annemin babamın evinden ellerini öperek çıkarım. Çok imkansız biliyorum ama Allah'ımdan her gece tek dileğim bu. İnşallah nasip kısmet eder ve mutlu olurum.
Neyin hayırlı olduğunu bilemezsiniz. Ne insanlar var evlenmemiş çocukluğu yok maddi durumu iyi sms mutsuz aile hayatı olan şiddet uygulayan. Konuyu açan arkadaş ailesini önemsiyor ki böyle sıkıntıların içinde acımasızca eleştirmeden önce biraz empati yapmak lazım. Belki siz şu an sevdiğiniz insanla evlisiniz ya da birliktesiniz ya aileniz onaylamasaydı sizin o çok güvendiğiniz insanı. Herkesi yargılamadan önce oturup düşünmek lazım. Neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?