Çok Çaresizim :(

sezarsalata

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
168
79
13
34
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim güzel giden bir evliliğim vardı geçmiş zaman kullanıyorum çünkü 2 aydır her şey değişmiş durumda.Eşimin değiştişiğini eskisi gibi olmadığını düşünüyorum ailesinden uzak yaşıyoruz aslında ilk problem buydu onlar aynı şehirde yaşamak istiyor eşimi yanlarında istiyorlarmış, eşim kardeşiyle ilgilenmiyomuş annesiyle ilgilenmiyomuş çok özlüyolarmış vs vs başta eşimin bu fikre sıcak bakmadığını düşünüyordum ama yanılmışım duygu sömürüsü yaparak eşimi etkilemiş durumdalar eşim onlarla aynı şehirde yaşamak istediğini söyledi ben kesinlikle istemiyorum çünkü asla rahat bırakmayacaklarını huzur vermeyeceklerini biliyorum.Daha önce 20 gün kadar aynı evde kaldık ve ben zihniyetlerinden ve tavırlarından çok hoşlanmıyorum babası sürekli yanımızda olacaksın bize bakacaksın diyip duruyordu.Uzun lafın kısası eşime duygu sömürüsü yapıp onu etkilediklerini düşünüyorum eşim bana eskisi gibi davranmıyor çünkü ben aynı şehirde yaşamak istemiyorum.Geçen gün eşimi aradım meşguldu ara ara 1 saat boyunca aradım hala meşgul çalmaya devam etti eve gelince kimle bu kadar konuşuyo acaba diye telefonuna baktım annesiyle konuşuyomuş eski arama dakikalarına baktığımda annesiyle en az konuştugu süre 40 dakikaydı şok oldum bu durum beni rahatsız etti açıkçası.Bu arada şu an 21 haftalık hamileyim 2 aydır çok mutsuzum sizce nasıl bi yol izlemeliyim eşimle konuşsam da konuyu nereden açacağımı bilemiyorum ki ben bu konuyu açarsam kavga ederiz biliyorum çaresizliğimin sebebi bu aslında

Back