Ben ayrıldığım zaman ondan nafaka bile istemiyorum okadar sene çocuk yapmayı simin bir sebebi de ayrıldığımız da hiçbir bağımiz olmasın onu görmek zorunda olmayın diye ben burda eşim düzelir mi diye sormuyorum çocuğuma odaklı yaşıyorum evet ve çok zorlanıyorum herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyorum sormak istediğim bu zamanlar gecicimi çocuk açısından rahat günler gelecekmi mesela bana iş bile yaptirmaz sürekli yanında olayım kucağımda olsun ister bir öğün yemeği üç saatte yer çok hareketli bütün bunlar gecicekmi
Valla 3 yıllık anneyim daha yeni kreşe verdim de rahatladım ki düşün ben kreşe karşı bir insandım 4 yaştan önce aslaaaa derdim bugün gitmedi kafayı yicektim bizler çocuğuna çok özveri gösteren annelersek sabrımız cabuk bitiyor onu anladim. Bir de hala benimle oynamak ister çünkü hep oynadım alıştırdım evet güzel memnunum ama bak eşim destek olduğu halde ben bunalıma girdim tedavi gördüm çünkü beyin yoruluyor enerjin bitiyor bi yerden sonra eeeh diyosun. Kendini kurtar çocuğunu da getir bir yasa güvenilir bir kreşe başlat o zaman rahat edeceksin. Evde birbasiniza hep senden beklicek. Ben wcye bile hala onunla girip talimatları yüzünden işimi bırakıp çıkıyorum anlatabildim mi