Çok çaresizim

ben hiçbir yere takılmadım ama konu sahibi
doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım dedi
bu kadar kolay mı yaaa 🥺
neler yapıyoruz hamile kalabilmek için millet imkansızı başarıyor istemeden ☹☹☹
Doğum kontrol hapını düzenli, saatinde kullanmak gerekiyor. Ama her zaman 100% korumaz - mesela antibiyotik kullanırsanız ve ya düzenli, saatinde almazsanız ve ya ishalsanız etkisini yitirir.
Yani doğru kullanmka gerekmektedir. Bilginize.

Doğum kontrol hapina rağmen olan bir çocuk ..
Normalde asla doğurmayın böyle bir adama evliliğe rağmen derdim ki 2. Çocuğunuz .
Ama doğum kontrolüne rağmen olmuşsa insan bir duruyor . Inançlı biri değilim ama böyle şeyler bana evrenin bir mesajı gibi geliyor .
Ben korunmakta rağmen hamile kalsam şartlar ne olursa olsun dogururdum sanırım.

Bilemiyorum..
zor bir durum...
doğum kontrol haplarını belli ki saati saatine almamışsınız..
her gün aynı saatte almalıydınız...
gerçi alsanız bile yine yüzde 1 ihtimal hep var...

olan olmuş...
çok iyi düşünün...

Bende aynisini düşünüyorum hani tek oğluma bakarım ama iki çocukla başaramam. Eşim gitse bile yine o yolla düşse bile kendim geçinirim calişirim oğluma bakarım.
Iki yaşındaki de sizin bebeğiniz karnınızdaki de sizin. Ikisi arasında hicbir fark yok. Eşiniz sizi bıraksa oglunuzu ne yapmayı düşünüyorsanız karnınızdaki bebeğe de onu yapmayı düşünün. Onu veren Allah bakma gücünü de veriyor. Bir çocuğa bakan ikinciye de bakar yani.

Her zaman pismanlik vermez. Burda kaç konuda "niye ikinciyi yaptik" diyoruz degil mi? O çoçuk dogdugunda, büyüdügünde travmalarin hesabini kim verecek peki? Bildigim kadari ile bagimlilik kalitsal olabilir. Yani hem berbat bir çoçukluk geçirip, üstüne kendiside bagimli olabilir.
tam tersi de olabilir neden olumsuza odaklanıyorsunuz

sastim kaldim iki cocugunuz var zaten ücüncü neden aldiracaksaniz ? adam ztn bagimliymis biraksaydi 2. cocuklada birakirdi sizin icin pek fark olmuycakti bence. Bagimliligindan kopa bildiyse yatirimi Dogum Kontrol Haplarina yatirin lütfen...

Ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum ona rağmen hamile kaldım.
kusura bakmayin kirici olmak istemyiorum ama bu cok cok düsük ihtimal dogru kullanmayi beceremeyen insanlarin bahanesi cogunlugu....

• Beğen
Reactions: 000
Doğum kontrol hapını düzenli, saatinde kullanmak gerekiyor. Ama her zaman 100% korumaz - mesela antibiyotik kullanırsanız ve ya düzenli, saatinde almazsanız ve ya ishalsanız etkisini yitirir.
Yani doğru kullanmka gerekmektedir. Bilginize.
bunları tabi ki biliyorum. fakat bazılarımız deli gibi hormonlar alıp tedaviler görüp hamile kalamazken doğum kontroldeki düşük orana rağmen şıp diye gebelik oluşması 😂

sastim kaldim iki cocugunuz var zaten ücüncü neden aldiracaksaniz ? adam ztn bagimliymis biraksaydi 2. cocuklada birakirdi sizin icin pek fark olmuycakti bence. Bagimliligindan kopa bildiyse yatirimi Dogum Kontrol Haplarina yatirin lütfen...
Benim iki tane çocuğum yok benim 2 yaşında bi oğlum var yazmıştım. Ben Doğum kontrol hapları hep zamanında kulandım uygulama var telefonda. Ben ama geçen ay biraz rahatsızdım onunla ılgili ola bilir. Eşim bağımlı evet tedavide gördü ve iti gidiyor. Ben nereye yatırım yapmam gerektini iyi biliyorum sizden öğrencek değilim

Aldırma düşmüş rahmine bi kere çocuk sahibi olmak isteyen olamayan kaç kişi var şu formda bile

babasinin yedigi haltlarin bedenini neden kucucuk bir cocuk caniyla odesin ki?
oda hak etmiyormu hevesle beklenmeyi günahi ne ki ?

Merhaba Benim bi derdim var çaresizim bi türlü karar veremiyorum. Ben 34 yaşindayim ve bi çoçuğum var 2 yaşinda. Suan yine hamileyim ve bu hamileyi bitirmeye düşünüyorum. Benim eşim madde bağımlı ve tedavi gördü. Yaşadımız sehirden taşındık cevresi değişsin diye. Biraz düzelme oldu ama güvene miyorum. Aklimda hep şu var yine beni çocukla bırakıp giderse. Üstelik annesi beni hiç istemiyor. Ne yapıcamı bilemiyorum mantıklı düşünürsem kürtaj olmam lazim. Ama kalbim bam başka bişey diyor siz ne yapardınız??
Mantıkla vardığınızı düşündüğünüz kanı son derece mantıksız. Ya şöyle olursa ya böyle olursa şeklinde vesveselerle nasıl evladınızdan vazgeçersiniz. O evladı veren Allah onun rızkına kefil, babası değil (eşinizin gittiğini düşünürsek).. Ömür boyu pişmanlığını yaşarsınız ama ahirette pişmanlığınız daha büyük olur. Yapmayın lütfen

Benim iki tane çocuğum yok benim 2 yaşında bi oğlum var yazmıştım. Ben Doğum kontrol hapları hep zamanında kulandım uygulama var telefonda. Ben ama geçen ay biraz rahatsızdım onunla ılgili ola bilir. Eşim bağımlı evet tedavide gördü ve iti gidiyor. Ben nereye yatırım yapmam gerektini iyi biliyorum sizden öğrencek değilim

yanlis anlamasim kurusa bakmayin dedigim seyin aynisini 3. degil 2. cocuk olarak degistiriyim ozaman. Dogum Kontrol Haplari ishal ve istifra durumlarinda etkisizlesebiliyor bunu da bildiginizi var sayiyorum ... hamile kalincagi zaman aldirmayi düsünüyorsaniz daha iyi korunun rahatsiz oldugunuz dönemlerde .Hem Hap hem KOndom.....

bunları tabi ki biliyorum. fakat bazılarımız deli gibi hormonlar alıp tedaviler görüp hamile kalamazken doğum kontroldeki düşük orana rağmen şıp diye gebelik oluşması 😂
Doktor Çikolata kisti nedeniyle normal yolla hamile kalamazsın, sizi tüp bebek için yönlendireceğim dedikten sonra adetim yeni bitmişken ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım... burda spiral ve kondoma rağmen hamile kalanlar var. Biz buna nasip diyoruz...inşallah sizde en kısa sürede hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤

yanlis anlamasim kurusa bakmayin dedigim seyin aynisini 3. degil 2. cocuk olarak degistiriyim ozaman. Dogum Kontrol Haplari ishal ve istifra durumlarinda etkisizlesebiliyor bunu da bildiginizi var sayiyorum ... hamile kalincagi zaman aldirmayi düsünüyorsaniz daha iyi korunun rahatsiz oldugunuz dönemlerde .Hem Hap hem KOndom.....
Yazıldı mı bilmiyorum ama konu sahibinin 2 yaşında tek çocuğu var. 2. Bebeğine hamile...

Kalbinin sesini dinle
ALDIR DİYENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM VE KESINLIKLE ALDIRMAMALISIN BEBEGINI ALLAH VERMIS O CANI SEN KIMSIN KI SONLANDIRACAKSIN SAKIN ALDIRMA ÇOK ÇOK GĞNAHI VAR CENNET YUZU GÖREMEZSIN HERSEYE RAGMEN ONU DOGUR O SENIN UMIDIN OLUR BUNA İNAN..

• Beğenmedim
Reactions: 000
Kalbinin sesini dinle
ALDIR DİYENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM VE KESINLIKLE ALDIRMAMALISIN BEBEGINI ALLAH VERMIS O CANI SEN KIMSIN KI SONLANDIRACAKSIN SAKIN ALDIRMA ÇOK ÇOK GĞNAHI VAR CENNET YUZU GÖREMEZSIN HERSEYE RAGMEN ONU DOGUR O SENIN UMIDIN OLUR BUNA İNAN..

Yazıldı mı bilmiyorum ama konu sahibinin 2 yaşında tek çocuğu var. 2. Bebeğine hamile...
İSTERSE ON COCUGU OLSUN MADEM ALDIRACAK O HALTI YEMESIN KALMASIN HAMILE KURTAJ COK KÖTU BIRSEY ALLAHIN VERDIGI BIR CANI NEFESI KESIYORSUN YAPANINDA YAPTIRANIN DA CENNETTE YERI YOKTUR RABBIM BOYLE BUYURMUSTUR

Sakın ama sakın sizin elinizde diye bir cana kiymayın. Isteyen bunca insan icinden size nasip olmus rahminize düsmüs bir cana kıyılır mı bunun hesabını nasil vereceksiniz?

Back
X