Çok çaresizim

Merhaba Benim bi derdim var çaresizim bi türlü karar veremiyorum. Ben 34 yaşindayim ve bi çoçuğum var 2 yaşinda. Suan yine hamileyim ve bu hamileyi bitirmeye düşünüyorum. Benim eşim madde bağımlı ve tedavi gördü. Yaşadımız sehirden taşındık cevresi değişsin diye. Biraz düzelme oldu ama güvene miyorum. Aklimda hep şu var yine beni çocukla bırakıp giderse. Üstelik annesi beni hiç istemiyor. Ne yapıcamı bilemiyorum mantıklı düşünürsem kürtaj olmam lazim. Ama kalbim bam başka bişey diyor siz ne yapardınız??
Ne yapardınız derken?
Madde Bağımlısı birini hastahaneye yatırıp tedavi olmasını sağlardım.
Tedavi ettirdiniz mi eşinizi???

N desem bilemiyorum. Iki ucu değnek misali sizinki suan. Olan bebege cocuga anne karnindaki masuma oluyor hep. Siz anlık mutlu olacaksnz diye tüm bunlar. Umarim dogru karar verirsiniz.

Merhaba Benim bi derdim var çaresizim bi türlü karar veremiyorum. Ben 34 yaşindayim ve bi çoçuğum var 2 yaşinda. Suan yine hamileyim ve bu hamileyi bitirmeye düşünüyorum. Benim eşim madde bağımlı ve tedavi gördü. Yaşadımız sehirden taşındık cevresi değişsin diye. Biraz düzelme oldu ama güvene miyorum. Aklimda hep şu var yine beni çocukla bırakıp giderse. Üstelik annesi beni hiç istemiyor. Ne yapıcamı bilemiyorum mantıklı düşünürsem kürtaj olmam lazim. Ama kalbim bam başka bişey diyor siz ne yapardınız??
Bence doğurmayın. O çocuğa da yazık etmeyin.

ALDIR DİYENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM VE KESINLIKLE ALDIRMAMALISIN BEBEGINI ALLAH VERMIS O CANI SEN KIMSIN KI SONLANDIRACAKSIN SAKIN ALDIRMA ÇOK ÇOK GĞNAHI VAR CENNET YUZU GÖREMEZSIN HERSEYE RAGMEN ONU DOGUR O SENIN UMIDIN OLUR BUNA İNAN..
Dini yorum yasak.
Ve büyük harf bağırmak anlamına geliyor.
Herkes sizin inancınızda olmayabilir.
Cennet yüzü göremezsin ne demek?
Cennet sizin tapulu malınız mı?
Karar merci siz misiniz haşa?
Millet çok meraklı Allahçılık oynamaya ahkam kesmeye.

Pes..

ALDIR DİYENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM VE KESINLIKLE ALDIRMAMALISIN BEBEGINI ALLAH VERMIS O CANI SEN KIMSIN KI SONLANDIRACAKSIN SAKIN ALDIRMA ÇOK ÇOK GĞNAHI VAR CENNET YUZU GÖREMEZSIN HERSEYE RAGMEN ONU DOGUR O SENIN UMIDIN OLUR BUNA İNAN..
İSTERSE ON COCUGU OLSUN MADEM ALDIRACAK O HALTI YEMESIN KALMASIN HAMILE KURTAJ COK KÖTU BIRSEY ALLAHIN VERDIGI BIR CANI NEFESI KESIYORSUN YAPANINDA YAPTIRANIN DA CENNETTE YERI YOKTUR RABBIM BOYLE BUYURMUSTUR
Mune Mune rica etsem bakabilir misin?
Dini yorum var.
Üstüne dini korkutma var.

Konu eskiymis..
Temmuz konusu..
Bebek duruyorsa konu sahibi 6 aylık hamile:)
Biz burada yorum yazıyoruz:) :) :)

Back
X