Çok çaresizim

Ya bir de sanki maddi manevi çok yetebilecekmiş gibi bir sürü çocuk yapıyorlar. Arkadaşlar çocuk doğurmak bu kadar kolay mı ya?
Rahat ol ya eşimin adına 2 tane ev var zaten kendi adima araba arsam var maddi olarak yetiniyoruz zaten suan cocuklar icin 1 ev daha alma dusuncesindeyiz manevi olarakta gayey iyi bir anne ve babayıx biz sadece eş olamadik birbirimize

Ya bir de sanki maddi manevi çok yetebilecekmiş gibi bir sürü çocuk yapıyorlar. Arkadaşlar çocuk doğurmak bu kadar kolay mı ya?
Rahat ol ya eşimin adına 2 tane ev var zaten kendi adima araba arsam var maddi olarak yetiniyoruz zaten suan cocuklar icin 1 ev daha alma dusuncesindeyiz manevi olarakta gayey iyi bir anne ve babayıx biz sadece eş olamadik birbirimize
Konuda inanmadım nedense bir adam eşiyle cinsellik yaşadığı esnada yok tanıdıkla yapma yabancıyla yap diyecek isterse 10 tane çocuğum olsun bırakıp giderim ben patronun eşine çok üzüldüm neyse ki senle muhatap olmamış.Malesef iyi bir ebeveyn değilsiniz ben görünceye patronun eşine ve çocukları üzüldüm görümcenin eşini nasıl ayarladın merak ettim
Muhattap oldu ertesi gün aradi baya konustuk laf sokmak istedide ben on kat laf sokunca sustu

Muhattap oldu ertesi gün aradi baya konustuk laf sokmak istedide ben on kat laf sokunca sustu
Vay anasını mahcup olacağına üstüne laf sormuşsun ALLAH sana hidayet nasip etsin bu gidişle tya kendini öldüreceksin yada birini katil edip birininde ölümüne sebep olacaksın öyle de görünüyor maalesef iyi bir anne baba değilsiniz örnek alınacak hiç bir tarafınız yok

Her şey mal mülk değil doğru yaşantı ve aile hayatı olmadıktan sonra ilerde bu yaptıkların veya yaptıklarınız cocukların yüzüne vurulsa ne yapacaksınız.Çocuklarınız hesap sorduğunda da dersin size ev aldık gerisi önemli değil dersin ev araba tarla bunlar düzgün aile hayatından önemli değildir.

Sakın üremeyin başkasının başını da yakmayin aldatin durun biribirinizi yiyin igrencsiniz o aldattı bende yaptım ne ya o assagiya atlarsa sende at ha tamammi

Öncelikle linç yicegimi biliyorum ama yazmak istedim
Eşimle hep aramızda problemler vardi en son 1 kızla sevgili oldu para almış geri vermiş vs
Bunun üzerinden ben kendime çare olarak esimi aldatmayi sectim ve patronunu aradim buluştuk. Konuştuk 4 5 ay konuştuk ve bu süre zarfinda ara ara öpusme oldu kendisi hatadir ötesine gitmeyelim dedi ama 4 5 ay sonrasinda artık iliskimiz oldu arabada ve bugun bulustuk daha konusmak istemedigini soyledi herkes duyar falan kendimi kotu hiss ettim ve bitirecegini dusundugum icinde kayda aldım baskasiyla da yatmis soyledj bende sinirlendim eşine attım ( sevdigim bir kadindı temizdi vicdanen o konuda cok rahatsızim) kısacasi eşimi 7 sene icerisinde yazısma haric birlikteligi sayarsam buda enistesi arkadasi vs hep tanidik oldu 6 kişi olmuştur eşimde beni cok aldattı sirf ondn bosanmak icin 2 kisiyle olan birlikteligimi enistesiyle ve arkadasiyla olaninkini soyledim iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi sirf ayrılsın diye gercekleri soylemistim bu arada kimseden korkum yok eşimin zaten ayrilmasini istiyorum çok caresiz kaldim birinin beni sevmesini isterken kullanilip kenara atilmaktan yoruldum
Bravo aynen böyle devam. Eşinizin tarafında enişte, amca oğlu, hala oğlu filan bırakmayın. Madem sizi aldatmış her şey mübah değil mi?
Kadın her şeyden önce kendi onuru için sadık olmalı. Siz kocaya itiraf ediyorsunuz, o sizi dövüyor. Ne tatlış evlilik.

Back
X