• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim

Eşim bosanmiyorki boşansin diye ses kaydini onada attım
Yok yani tam tersi gezmeye gidek diyor
Ne alaka senin eşin hakim mi mahkeme mi başkasının altına yatarken kocadan izin almıyosun da izin vermedi diye boşanamıyor musun milletin elinde sex oyuncağı olcağına çekişmeli boşan şerefinle

Ne alaka senin eşin hakim mi mahkeme mi başkasının altına yatarken kocadan izin almıyosun da izin vermedi diye boşanamıyor musun milletin elinde sex oyuncağı olcağına çekişmeli boşan şerefinle
Şoyle anlasmali bosansam en azindn bi ev düzüp gitme sansim. Var cekismeli olsa git evden dicek ev annesinin adina kalma şansım.yok gideyim desem nereye gidecem ailem kabul etmez hadi diyelim sığınma evi vaar ama cocuklarim var onlar orada rahat edebilir mi
Evde kocaman odalari var istedigi gibi dagıtıp oynuyorlar istediklerinde oturup tablet vs dans etme neyin yapıyorlar

Ay bir de hiç şaşmaz kesin çocuğu da vardır diye içimden geçirdim, bingo! Millet gayet sıradan, makul hayatlarına çocuk yapmıyor. Nerede evliliği berbat tipler var, en az 2 çocuğu oluyor. Niye?
Çocuk dogurmasa şovunu nasıl yapıp instagramda iyiki beni seçtin annemmmmmmmmmm diye post paylaşacak, süper anne gruplarında nasil boy gösterecek. Hayatta herşeyi denemiş neredeyse denemedigi herif kalmamış bir de anneliği deneyiversin nolacak geri mi kalsın (!)

Elbette cahil cesareti derler eşim simdilik susuyor bilmiyorum neden sabah sordugu soru şu sen istedikce ben yapmadım mı cinsel eksikligimden dolayi yaptim saniyor bir insan susat mı ya boşanır yada ö.ldurur toplumda gordugumuz
Eşinizle adınızı temizlemek için evlendiğinize de yaptıklarınızın gayet bilincinde olduğunuza da eminim, evliliği paravan olarak kullanıyorsunuz, asla yaptıklarınızı onaylamıyorum ama hiçbir kadının sebep ne olursa olsun öldürülmesini de istemem şahsen lakin siz cidden ateşle oynuyorsunuz, boşansın diye kışkırtmaya çalıştığınız adam bir gün dolar taşar, ki hiç mi haber seyretmiyorsunuz? Eşinden intikam almak için çocuklarını katledenler var, anlıktır böyle şeyler biliyor musunuz?

Sevmediğiniz bir adamdan boşanmak için başka bir adama tutunmak için entrika çevirip sevgi dilenciliği yapıyorsunuz çünkü kendinize saygınız yok, kendisine saygısı olmayan biri çevresindeki tüm erkeklerle de birlikte olsa bir tanesi bile sevmez sadece anlık ihtiyaçlarını görür gider.

Bu yazdıklarımı ister dikkate alırsınız ister almazsınız, hayat sizin dilediğiniz gibi harcama hakkına sahipsiniz, anneniz yaşındayım aşağılamak için de yazmıyorum, size olmasa bile benzer şeyleri yaşayan kadınlara belki bir faydası olur diye tüm çabam.

Karnınızda bir bebek varken elin adamlarıyla ilişkiye girmişsiniz, hadi kendinizi düşünmemişsiniz ama rahminizde taşıdığınız canı da hastalık mı kapar zarar mı görür diye hiç düşünmemişsiniz, çocuklara kocaman oda yapmak bağırmamak yetmiyor maalesef, şimdi değilse de siz de çocuklarınız da biraz büyüdüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Madem ne kendinize ne çocuklarınıza saygınız var, o zaman oturup bir karar verin, sevgisiz anlık ilişkilerin kadını mı olmak istiyorsunuz, kendinize saygınız olan ayaklarınız üzerinde duracağınız bir hayat sürmek mi?

Diyorsanız ki ben tek eşliliğe uygun değilim, bir gün biri bir gün biri olsun, o zaman çocukları bahane etmeyin, boşansın diye kocayı da kışkırtmayın, çocukları babasına bırakıp basın gidin eskortluğa devam edin, demişsiniz ya devlet eskort da olsanız çocukların velayetini veriyor para yapınca çocukları alırsınız, evi terk ettiğiniz için de rahatça boşanırsınız.

Yok derseniz ki ben böyle bir hayat istemiyorum, o zaman yok cahil cesareti, yok eşime ses kaydını attım, yok patronun karısına mesaj attım gibi şeylerin arkasına sığınmayı bırakın, uzaktan eğitimle üniversite mi okuyacaksınız, KPSS kasıp memur mu olacaksınız, eliniz bir erkek elini bırakıp diğerini tutmak için değil hayatınızı kurtarmak için çalışsın, sonra zaten boşanma da olur tayinle başka bir şehirde başka bir hayat kurmak da olur.

Şoyle anlasmali bosansam en azindn bi ev düzüp gitme sansim. Var cekismeli olsa git evden dicek ev annesinin adina kalma şansım.yok gideyim desem nereye gidecem ailem kabul etmez hadi diyelim sığınma evi vaar ama cocuklarim var onlar orada rahat edebilir mi
Evde kocaman odalari var istedigi gibi dagıtıp oynuyorlar istediklerinde oturup tablet vs dans etme neyin yapıyorlar
Nasıl öyle bir şansın var kocandan bu kadar zaman yaptığın sex hizmetinin bedelini mi isticen senin boşanmaya niyetin falan yok

Niyetim yok zaten ha ev alır esya düzef nafaka verirse anca neyse bugun eşim beni bi guzel döv.dü ve affetti konu kapandı
güzel ve dövmek kelimelerini bir arada kullanıyorsunuz ya, şakasınız siz.
Affetmedi anlık öfkesini giderdi, artık aklına geldikçe dövecek çünkü eli dövmeye alıştı ki daha öncesi var mı bilmem de konudaki 2. şiddet görüşünüz.

iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi

Ay hiç bir eskortu böyle canlı kanlı görmemiştim nasıl bisey 🤣 piyasa nasıl enflasyondan etkilendiniz mi sizde?

Öncelikle linç yicegimi biliyorum ama yazmak istedim
Eşimle hep aramızda problemler vardi en son 1 kızla sevgili oldu para almış geri vermiş vs
Bunun üzerinden ben kendime çare olarak esimi aldatmayi sectim ve patronunu aradim buluştuk. Konuştuk 4 5 ay konuştuk ve bu süre zarfinda ara ara öpusme oldu kendisi hatadir ötesine gitmeyelim dedi ama 4 5 ay sonrasinda artık iliskimiz oldu arabada ve bugun bulustuk daha konusmak istemedigini soyledi herkes duyar falan kendimi kotu hiss ettim ve bitirecegini dusundugum icinde kayda aldım baskasiyla da yatmis soyledj bende sinirlendim eşine attım ( sevdigim bir kadindı temizdi vicdanen o konuda cok rahatsızim) kısacasi eşimi 7 sene icerisinde yazısma haric birlikteligi sayarsam buda enistesi arkadasi vs hep tanidik oldu 6 kişi olmuştur eşimde beni cok aldattı sirf ondn bosanmak icin 2 kisiyle olan birlikteligimi enistesiyle ve arkadasiyla olaninkini soyledim iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi sirf ayrılsın diye gercekleri soylemistim bu arada kimseden korkum yok eşimin zaten ayrilmasini istiyorum çok caresiz kaldim birinin beni sevmesini isterken kullanilip kenara atilmaktan yoruldum
Sen kendin istemişsin adamların seni kullanmasını. Hayır ne bekledin yani? Hepsi birden seni nikahına mı alsın napsınlar? Karşılıklı kullanmışsınız işte.
Ayrıca burada konu açmanın sebebi ne peki? Rezilliğinizi utanmadan yazmışsınız birde.

güzel ve dövmek kelimelerini bir arada kullanıyorsunuz ya, şakasınız siz.
Affetmedi anlık öfkesini giderdi, artık aklına geldikçe dövecek çünkü eli dövmeye alıştı ki daha öncesi var mı bilmem de konudaki 2. şiddet görüşünüz.
Yok afetti dun gece sevisme esnasinda kpnustuk 3 saat boyunca bilmiyorum zevk aldigi esnaydi ondn mı sorular sordu evlenmeden kac kisiyle oldun nasil oldun dedi
Patronuyla olan iliski nasil oldu dedi bende soyle boyle yaptik dedim acikcasi ilk korktum 1 erkegin duymak istemedihi seyler cinselligi sonuna kadar anlattim arkayaya gectim once bana bunu yapti sonra iliski oldu sonra agzima aldim vs bana sonra şey dedi baskasiyla olmani kabul ediyorum ama tanıdıkla olma dedi ben bir kez daha sasirdim doyumsuz oldugunu biliyorum dedi yani konu böylece kapandı bu anlattiklarım gerçekten saka gibi geliyor ben baska bir kadindan bu yazdiklarimi duysam karisıni baskasinin altina gönderen bir koca olabilir mi ga.vat mi derim ama demekki varmis

Öncelikle linç yicegimi biliyorum ama yazmak istedim
Eşimle hep aramızda problemler vardi en son 1 kızla sevgili oldu para almış geri vermiş vs
Bunun üzerinden ben kendime çare olarak esimi aldatmayi sectim ve patronunu aradim buluştuk. Konuştuk 4 5 ay konuştuk ve bu süre zarfinda ara ara öpusme oldu kendisi hatadir ötesine gitmeyelim dedi ama 4 5 ay sonrasinda artık iliskimiz oldu arabada ve bugun bulustuk daha konusmak istemedigini soyledi herkes duyar falan kendimi kotu hiss ettim ve bitirecegini dusundugum icinde kayda aldım baskasiyla da yatmis soyledj bende sinirlendim eşine attım ( sevdigim bir kadindı temizdi vicdanen o konuda cok rahatsızim) kısacasi eşimi 7 sene icerisinde yazısma haric birlikteligi sayarsam buda enistesi arkadasi vs hep tanidik oldu 6 kişi olmuştur eşimde beni cok aldattı sirf ondn bosanmak icin 2 kisiyle olan birlikteligimi enistesiyle ve arkadasiyla olaninkini soyledim iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi sirf ayrılsın diye gercekleri soylemistim bu arada kimseden korkum yok eşimin zaten ayrilmasini istiyorum çok caresiz kaldim birinin beni sevmesini isterken kullanilip kenara atilmaktan yoruldum
Kullanılıp atılıyorsun zaten.,tek kullanımlık ıslak mendil misali el ağız ayakkabı temizleyip atmışlar seni🤣🤣

Devletten daha iyi bakiyorum merak etme cnm 1 anne eskortluk yapsa dahi vekalet anneye verilir ortamda yapmadigo surece biraz arastir istersen ki ben eskortluk yapmiyorum zaten sene de 1 kisiyle kpnusmusum yatmısim oda 4 5 seferlik birseydi o da disarfa arabada bulustuk yani
öyle desene canım
Biz de bir şey sandık

Yok afetti dun gece sevisme esnasinda kpnustuk 3 saat boyunca bilmiyorum zevk aldigi esnaydi ondn mı sorular sordu evlenmeden kac kisiyle oldun nasil oldun dedi
Patronuyla olan iliski nasil oldu dedi bende soyle boyle yaptik dedim acikcasi ilk korktum 1 erkegin duymak istemedihi seyler cinselligi sonuna kadar anlattim arkayaya gectim once bana bunu yapti sonra iliski oldu sonra agzima aldim vs bana sonra şey dedi baskasiyla olmani kabul ediyorum ama tanıdıkla olma dedi ben bir kez daha sasirdim doyumsuz oldugunu biliyorum dedi yani konu böylece kapandı bu anlattiklarım gerçekten saka gibi geliyor ben baska bir kadindan bu yazdiklarimi duysam karisıni baskasinin altina gönderen bir koca olabilir mi ga.vat mi derim ama demekki varmis
İğrencçsiniz. Keşke o çocukları sizden alsalar

Ya bir de sanki maddi manevi çok yetebilecekmiş gibi bir sürü çocuk yapıyorlar. Arkadaşlar çocuk doğurmak bu kadar kolay mı ya?
Eşinizin de sizin de gebeliğe mani olacak bir sağlık sorununuz yoksa her şey yolunda gitmişse doğurmak kolay da maddi manevi yetmek, ebeveyn olmak zor ama işte sınır tanımayanlar var🤷‍♀️

Back
X