Çok çaresizim

Ne olduğunuzu biliyorsunuz yani, çok güzel

Yok görumceme söyledim baya kavga ettik bendeki tek sorun oldugum kisileri ifşa ediyorum şuan kpnusmuyoruz onlarla
Aferin mi demeliyim şimdi?
Ya ben şunu da anlamıyorum en az 2 kişi çocukla bu işleri nasıl becerebiliyorsunuz? Ev işi, çocuklar vs. derken ne ara vakit kalıyor da kocanızı 6 kişiyle aldatabiliyorsunuz?
Biz bekarlar vakit bulamıyoruz aşna fişneye, evliler nasıl yapabiliyor çözemedim.

Dalga geçiyorsun bizimle belliki. Hiçbir kadın kendisine ruhum or.spiii demez. Bir de daha önceki açtığın konuda eşin hep boşanmak istemiş. Şimdi ne oldu da boşanmak istemiyor eniştesiyle, arkadaşıyla, patronuyla aldatıldığını bilmesine rağmen devam ediyor?

Eşim surekli bosanmak istedigini dile getiriyor ama ben istemiyorum deyince söyler ben tamam hadi gidek adliyeye deyince asla bosanmaz aralik ayinda aldatti bende 2 hafta sonra bu adamla kpnustum 5 ay icerisinde 6 kisiyle yatmadim elbette 7 sene icerisinde yqzdim

Bi yaşıma daha girdim hey Allahım

Patronunu bilmiyor ben açık sözluyumdur
Yalan soylicek degilim bekarken esk.yaptigim icin belkide bu sorun devam ediyor gormemisle gormusun arasindski fark bu keşke farkli bir yaşam tarzim olsaydi ama malesef ki bekarkende çok birlikteligim oldu ve evlenince esim beni tatmin etmedi diye devam ettim

Gerçekten biri sizi sevsin isteseydiniz eşinizin çevresindekilerle olmazdınız . Ayrılır gider yolunuza bakardınız . Evde olduğunuzu bile bile size gelenler neden sizi sevsinler ki
Çok buyuk yanlislar yaptiyimi biliyorum arkadasi bile herkese anlatmis ben onunla birlikte oldum benim ona anlattigim ozel seyleri bile duyurmus herkese

E bu söylediğin daha saçma. Başta eşin aldattığı için aldatmış gibi anlattın şimdi 7 senede 6 kişiyle aldattığını söylüyosun. Ay konunun her yeri o kadar saçma ki. olay çingene mahallesinde falan geçiyorsa bilemem tabi. Eğer çingeneyseniz baştan söyle de ona göre yorum yapalım

Kanit topladim lakin ailem gelme dedi bende nereye gideyim cocuklarla
Yazışmalar 7 senedir var diyorsun. Yani 7 yıl içerisinde farklı kişilerle konuşmuşsun. Kaç yıllık evlisiniz? Eşin seni ne zaman aldatmıştı?

Ailen kabul etmese bile, kadın sığınma evine gidebilirdin, devlete başvuru yapabilir başka alternatif bulmaya çalışırdın. Hadi diyelim çocuklar çok küçüktü, büyümelerini bekledin. İğrençliğe iğrençlikle cevap vermek, ihanet üstüne ihanet etmenin amacı ne? Senin de eşinden farkın kalmamış. Ha bir de özellikle eşinin tanıdıklarıyla (patronu, eniştesi, arkadaşı vs.) Maşallah

Konu bana gerçekçi gelmedi hiç. Böyle bir olayda insanlar birbirini öldürüyor davalık oluyor. Bir erkek eşinin kendisini , eniştesi ve arkadaşı tarafından aldattığını öğrenecek ve susacak öyle mi ? Peki tamam inandım

Yalnız başlık ile konu çok alakasız.
Çok çaresizim önüme gelenle kocamı aldatıyorum. Esra Erol buna takla attı

Cingene degilim onceki postta aciklamak istemedim kendimi linclenirimndiye direk esimi anlattim ben esimi aldatinca sorun yok ama o aldatinfa aglayip kendime yediremiyorum

Bu nedir ya pes. Kendine neler yakıştırmışsın sen boyle yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…