- 31 Mayıs 2022
- 575
- 2.826
- 43
Ne olduğunuzu biliyorsunuz yani, çok güzelKeşke kurgu olsaydi ama malesef değil onceki konularimda mevcut zaten kötu oldugumu kabulleniyprum ama buna engel olamiyorum engel olmak istiyorum açıkcasi bende namuslu biri olmak isterdm sadcee gözum eşimi gorsun isterdm ama ruhum or..
Anlatmamın nedeni şu ben sevilmek icin baskasiyla olmak istemiyorum buna cozum aramak icin kpnu actimMaşallah maşallah ne güzel işler yapmışlar bir de pişkin pişkin anlatmış..
Bunlari yapanlarin arsızlığı da beni benden alıyor.
Aferin mi demeliyim şimdi?Yok görumceme söyledim baya kavga ettik bendeki tek sorun oldugum kisileri ifşa ediyorum şuan kpnusmuyoruz onlarla
Dalga geçiyorsun bizimle belliki. Hiçbir kadın kendisine ruhum or.spiii demez. Bir de daha önceki açtığın konuda eşin hep boşanmak istemiş. Şimdi ne oldu da boşanmak istemiyor eniştesiyle, arkadaşıyla, patronuyla aldatıldığını bilmesine rağmen devam ediyor?Keşke kurgu olsaydi ama malesef değil onceki konularimda mevcut zaten kötu oldugumu kabulleniyprum ama buna engel olamiyorum engel olmak istiyorum açıkcasi bende namuslu biri olmak isterdm sadcee gözum eşimi gorsun isterdm ama ruhum or..
Eşim surekli bosanmak istedigini dile getiriyor ama ben istemiyorum deyince söyler ben tamam hadi gidek adliyeye deyince asla bosanmaz aralik ayinda aldatti bende 2 hafta sonra bu adamla kpnustum 5 ay icerisinde 6 kisiyle yatmadim elbette 7 sene icerisinde yqzdimBen inanmadım konuya. Daha 6 ay önce eşim sürekli boşanmak istiyor diye konusu var. Ama eşi boşanmak istemiyor gibi anlatmış halbuki eski mesajlarında eşi sürekli başından atmaya çalışıyor konu sahibini. Aldatıldığını daha aralık ayında öğrenmiş ama o zamandan bu zamana bir sürü kişiyle aldatmış falan. Bana geçmedi konu.
Bi yaşıma daha girdimKeşke kurgu olsaydi ama malesef değil onceki konularimda mevcut zaten kötu oldugumu kabulleniyprum ama buna engel olamiyorum engel olmak istiyorum açıkcasi bende namuslu biri olmak isterdm sadcee gözum eşimi gorsun isterdm ama ruhum or..
Evet en son regl gecti test yaptim silik cikti hamileyim sandimds degilmisim çok şükürEtrafta adam bırakmamissin maşallah enişte,patron, bahçıvan uşak ohhh gece gece kafa buluyorsun...3 cocuk var bide tekrar hamileyim diye post atmissiniz pessss
Kanit topladim lakin ailem gelme dedi bende nereye gideyim cocuklarlaBir de sayı tutuyorsun çok güzel bir şey yapmış gibi !
Neden eşinin boşamasını bekliyorsun? İlk aldatıldığını öğrendiğin gün kanıt toplayıp dava açabilirdin.
Patronunu bilmiyor ben açık sözluyumdurDalga geçiyorsun bizimle belliki. Hiçbir kadın kendisine ruhum or.spiii demez. Bir de daha önceki açtığın konuda eşin hep boşanmak istemiş. Şimdi ne oldu da boşanmak istemiyor eniştesiyle, arkadaşıyla, patronuyla aldatıldığını bilmesine rağmen devam ediyor?
Çok buyuk yanlislar yaptiyimi biliyorum arkadasi bile herkese anlatmis ben onunla birlikte oldum benim ona anlattigim ozel seyleri bile duyurmus herkeseGerçekten biri sizi sevsin isteseydiniz eşinizin çevresindekilerle olmazdınız . Ayrılır gider yolunuza bakardınız . Evde olduğunuzu bile bile size gelenler neden sizi sevsinler ki
Benim gidecek yerim yok açikcasi bana elini uzatıp ev dösedeydi metresligi bile kabul ederdimAldatiliyorum diyenler genelde bosaniyor ablacigim, evli adamla yatayim ben de metres olayim, baska kadin da magdur olsun diyen tek seni goruyorum
E bu söylediğin daha saçma. Başta eşin aldattığı için aldatmış gibi anlattın şimdi 7 senede 6 kişiyle aldattığını söylüyosun. Ay konunun her yeri o kadar saçma ki. olay çingene mahallesinde falan geçiyorsa bilemem tabi. Eğer çingeneyseniz baştan söyle de ona göre yorum yapalımEşim surekli bosanmak istedigini dile getiriyor ama ben istemiyorum deyince söyler ben tamam hadi gidek adliyeye deyince asla bosanmaz aralik ayinda aldatti bende 2 hafta sonra bu adamla kpnustum 5 ay icerisinde 6 kisiyle yatmadim elbette 7 sene icerisinde yqzdim
Yazışmalar 7 senedir var diyorsun. Yani 7 yıl içerisinde farklı kişilerle konuşmuşsun. Kaç yıllık evlisiniz? Eşin seni ne zaman aldatmıştı?Kanit topladim lakin ailem gelme dedi bende nereye gideyim cocuklarla
Gercekten zeka sorunum var heralde bu aksam ses kaydini esime atacam deyince bana dediginsey sen sizofrensinintikam alacam diye porospu mu oldun sen deli misin:)
Cingene degilim onceki postta aciklamak istemedim kendimi linclenirimndiye direk esimi anlattim ben esimi aldatinca sorun yok ama o aldatinfa aglayip kendime yediremiyorumE bu söylediğin daha saçma. Başta eşin aldattığı için aldatmış gibi anlattın şimdi 7 senede 6 kişiyle aldattığını söylüyosun. Ay konunun her yeri o kadar saçma ki. olay çingene mahallesinde falan geçiyorsa bilemem tabi. Eğer çingeneyseniz baştan söyle de ona göre yorum yapalım
Bu nedir ya pes. Kendine neler yakıştırmışsın sen boyle yazıkÖncelikle linç yicegimi biliyorum ama yazmak istedim
Eşimle hep aramızda problemler vardi en son 1 kızla sevgili oldu para almış geri vermiş vs
Bunun üzerinden ben kendime çare olarak esimi aldatmayi sectim ve patronunu aradim buluştuk. Konuştuk 4 5 ay konuştuk ve bu süre zarfinda ara ara öpusme oldu kendisi hatadir ötesine gitmeyelim dedi ama 4 5 ay sonrasinda artık iliskimiz oldu arabada ve bugun bulustuk daha konusmak istemedigini soyledi herkes duyar falan kendimi kotu hiss ettim ve bitirecegini dusundugum icinde kayda aldım baskasiyla da yatmis soyledj bende sinirlendim eşine attım ( sevdigim bir kadindı temizdi vicdanen o konuda cok rahatsızim) kısacasi eşimi 7 sene icerisinde yazısma haric birlikteligi sayarsam buda enistesi arkadasi vs hep tanidik oldu 6 kişi olmuştur eşimde beni cok aldattı sirf ondn bosanmak icin 2 kisiyle olan birlikteligimi enistesiyle ve arkadasiyla olaninkini soyledim iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi sirf ayrılsın diye gercekleri soylemistim bu arada kimseden korkum yok eşimin zaten ayrilmasini istiyorum çok caresiz kaldim birinin beni sevmesini isterken kullanilip kenara atilmaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?