Çok çaresizim

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
ben buraya çoktan üye oldum konu okuyorum fakat yazmıyordum geçenlerde başıma benimde kötü bi olay geldi.ben nişanlıyım.nişanlımla nikah için koşturuyorduk.nese ogünde cumaydı dedim sen kılarken bende gelinlik bakayım gelinlikçini adını falan söledi beni bekle orda dedi sonra ara dedi bende dedim sen kılarken bende gideyim dedim işte böle diyalog geçti nese cuma bitti gelmiyo aradım bi kapalıydı 10 dk sonra bida aradım açtı ama müthiş sinirli küfrediyo bağırıyo anlatama size.sonra dediki bi lafı bile anlamıyosun senin gibi öküz biriyle nasıl olacak bilmiyorum dedi yüzüne kapadım.geldi bende çarşıda bi yerde bekliyorumm geldi bağırıyo çarşının ortasında küfrediyo sonra telefonu yere attı kırıldı herkes bize bakıyo sonra kolumdan ttutu çekti ben sinirle çektim koluma ağlamaya başladım yüzüğü çıkardım eline koydum peşimden geldi böle zorda kaçacan mı tak şu yüzüğü falan filan dedi bitirince ewe sağ gidemzsin dedi işte taktım yüzüğü 3 4 gündür konuşmuyoruz lütfen bana akıl werin dewam edeyim mi yoksa bitireyim mi??
kusura bakmayın uzun oldu ama sabrınıza sığınıyoruma.s.

Canım nasıl bir olaydır bu yaa...

Bir de durduk yerde...

Bence evlilik kararını bir kere daha düşün...

ya canım bılmıyorum ama resmen tehtıt etmıs senı sımdı boyleyse sonrasını dusunemıyorum bence yol yakınken don derım ılerde evlenırsen ve cocugun olursa daha da zor olur

bu kadar siinirlenmesini sebebi 15 dkdır aramamı bekliyomuş aramamışım bana ara demişş o yüzzden yanii

canım uzun zamandır birliktesınız sanırım
biranlık sinirmi yoksa genelde bukadar sinirli aşagılayıcı
söz konuşan biriyse zor be güzelim

yuh yani bu adamla evlendiğinde ne bekliyosun ki? ortada bişey yok sana bunu yaşatmış tez vakitte dön bu işten..oda gitsin tedavi olsun yuh artık

gerçi biraznlık bir sinirse bile bu tavır çok çirkin yani sana ayrıl veya devam et demek bana düşmez ama çok ii düşünmen gerek

aslında çok nadir siinirlenir çok güleç çokta komik birisidirr bende anlamadım bu tepkisini

iyide bu kadar sinirlenip küfür etmesinin sebebi ne acaba? onu anlayamadim.
durduk yere degildir heralde.

bu kadar siinirlenmesini sebebi 15 dkdır aramamı bekliyomuş aramamışım bana ara demişş o yüzzden yanii

Yok artık...

Böyle basit bir neden sana küfür ettiğini açıklamaz canım...

Bir anda bahane uydurmuş işte...

cnm öncelikle şunu bil çaresizim
diye başlık atmanı gerektirecek bir çaresizlik yok ortada
herşey senin elinde .....
evlendikten sonra değişir diye düşünüyorsan
yanılıyorsun şimdi böyle yapıyorsa
ilerisini sen düşün artık.....
herşey gönlünce olsun iyi ölç tart biç derim ben....

ben mesaj yazana kadar cevap gelmis,
böyle sudan bir sebepden nasil bu kadar sinir olur insan anlamadim

aslında çok nadir siinirlenir çok güleç çokta komik birisidirr bende anlamadım bu tepkisini

sana bu şekilde ağır davranan üstelik birde sokak ortasında bunu yapan birini hala çok güleç ve çok komik birisi olarak yorumluyosun ne diim arkadaşım allah sonunuz hayır etsin :Saruboceq:

canım işte ara demiş ben aramamışım 15 dkdır aramamı bekliyomuş sorumsuzmuşum öyle söyledii

Canım benim kontörü de bahane etmiş...

Ödemeli çağrı diye bir servisi var gsm operatörlerinin...

Ödemeli çağrı atabilirdi sana...

Ya da oradaki bir yerden rica edebilirdi,seni aramak için...

canım onun telinde knt yoktu cizdanı parası falanda bendeydi çantamda dedi para yokki ben arıyım falan diyede bağırdı yani

cnm kusura bakma ama sen affetmeye hazırsın bizede bundan sonrası için laf düşmez her yoruma onun adına bahanen hazır sengözlerimebaksanab

Vay be...ne erkekmis ...helal...

Evlendikten sonrada yemegi 10 dakika geciktirdigin vakit tekme tokat dallar sana....mirmirmirmir

Sinirli adam zayir...ne yapsin

Al su yüzügü münasip biryerlerine uygula de...ve at tekmeyi...

Sakin ama sakin güzelim...simdiden böyle yapan ilerde sana hayati zindan eder...

Aklini kullan...tüm kozlar elinde simdi

ee gıttgınız yerı bılıyor nısanlınız kontoru yoksa cıkar yanınıza gelır kufur etmesıne gerek yokkı bu arada odemelı arama dene bırsey var kontor yoksa odemelı yaparsın olur bıter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…