Çok çaresizim

cnm kusura bakma ama sen affetmeye hazırsın bizede bundan sonrası için laf düşmez her yoruma onun adına bahanen hazır sengözlerimebaksanab

yargılanmak için açmadım konuyu arkadaşların sordukalrına cewap weriyorum okadar bahane değill

işte yorum :lepi: alkisalkisalkis

bu ne rahatlık ya benim 20 senelik kocam bana öküz diyemez
artı birde küfür edecek saygısıza bak
bir dövmediği kalmış onuda evlendikten sonra denemez inşallah

aslında çok sewiyorum hala malesef yol wermeyide düşünüyorum ne yalan söyleyeyim acaba dedim üzgün olduum için mi abartıyorum ama aklın yolunun bir olduğunu gördümm sağolunn

bence makul olan yol yakınken ayrılmak
ama ayrılık düşüncen yoksa ki bence yok o zaman kolay kolay affetme iyice süründürde bi daha yapmadan iki kere düşünsün

"senin gibi öküz biriyle nasıl olacak bilmiyorum"bu söz olayın bittigi yer bence..kusura bakma ama onun gibi kaba bir erkekle nasıl olacaksın ben onu anlamıyorum...yaptıgı büyük yanlıs ve kabul edilemez..15 dakika bekledi diye bu ne saygısızlık ya..

kendı adamı konusuyum canım ben olsam arkama bıle bakmadan kacardım
bugun boyle yapan evlenınce neler yapar dıye korkarım sahsen :bbo:

kusura bakmada bence ortada ondan baska öküz de göremedım yanı :dilcikar:

Son düzenleme:
ooo bence sen onu çoktan affetmişsin
ve bu konuyuda boşu boşuna açmışsın....
görüyorum ki herkes aynı fikirde...
ama sen fikir ve düşüncelerinde sabitsin
tabiki bu bizi enterase etmez
dilerim iş işten geçince pişman olmazsın......

kendı adamı konusuyum canım ben olsam arkama bıle bakmadan kacardım
bugun boyle yapan evlenınce neler yapar dıye korkarım sahsen :bbo:

kusura bakmada ben ortada ondan baska öküz de göremedım yanı :dilcikar:

süper bi yorum teşekkür hemde güldürdün beni bencede ondan başka öküz yok

aslında çok sewiyorum hala malesef yol wermeyide düşünüyorum ne yalan söyleyeyim acaba dedim üzgün olduum için mi abartıyorum ama aklın yolunun bir olduğunu gördümm sağolunn

Aslinda kendini bir bakima sansli hissedebilirsin...nedenmi?

Azda olsa sana nisanlilik döneminde gercek yüzünü gösterdi...bircok kadin malesef evlendikten sonra gercek yüzü ile tanisiyor eslerinin...

Bak seninki siriti hafiften...yani evlendikten sonra sinirlendigi vakit basina gelecekleri görebildin....şutarafagitti

Ha seviyorum diyorsun...ben onu idare ederim diyorsun...hatta ve hatta sana öküz diyen küfür eden biri icin belkide ben abartiyorum diyorsun...

O zaman ne denirki güzelim...Allah mutlu mesut etsin insallah..oluda bitti masallah

bu ne terbiyesizlik yaa böyle bi adama nasıl katlanıyosun nasıl bu adamla ewleninca aynı yastıga baş koyacaksın.en ufak bir olayda okuz diyip küfür etmeye başlıyorsa bagırıyorsa evlendiğiniz gunden itibaren seni döver psikopat mı ne gitsin tedavi olsun sende aklın başındaysa ayrıl yaaa ne bu çekilmez bu adam

bu durumu onunla konuş, ben o gunu unutamam kusura bakma de. ya öfke terapıstıne gıdecek yada bu işi bıtıreksın canım. bır arkadaşım vardı. evlendı eşi evde tabak canak duvara fırlatıyordu, marketlerde ınsanlarla tekme tokat bırbırıne gırıyordu, adam öfke kontrolu terapılerıne katıldı şimdı eskı halıne acıdıgını söyluyor,gercekten degıştı. şans verceksen dedıklerımı duşun. sana ökuz dıyen bırıne mı koca dıye sarılcan. benım ıçın ımkansız.senı bılemem.

ozaman sizlerinde desteği wede yardımıyla hemen yarın bu işe son noktayı koyuyorumm çok teşekkür ederim sağolunn ii geceler yarın yorumlarınızı okucamm hepinizden rabbim razı olsunn

ozaman sizlerinde desteği wede yardımıyla hemen yarın bu işe son noktayı koyuyorumm çok teşekkür ederim sağolunn ii geceler yarın yorumlarınızı okucamm hepinizden rabbim razı olsunn

Ehh hani yol vermeyi düsünmüyordun....ne cabuk degisti kararinbenneyaptımki

madem kı nısanlısın aılenle paylas bu olayı sanada hos gelmemıs kı buraya yazmıssın dusun aılenle bırlıkle kararını ver en onemlı karar evlılık mutlu kal

öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm ve seneler önce yaşadığım bi olayı hatırladım.4 yıllık çıktığım ilişkimi bir çırpıda nasıl sildiğimi..kavga ettik ve kolumdan tutup sürükledi beni küfürlerde ayrı tabi.elimi kolumu morarttı.benden ayrılırsan seni rezil ederim başına her belayı salarım dedi ama korkmadım evlencektik ve arkama bile bakmadım..şimdi sana bunu yapan ilerde döverde söverde kim ne dicek diye düşünme çünkü hayat senin hayatın insanlar söylerler ve çekilirler köşeye olan sana olur..böyle bi hayat yaşamak istemiyorsan yol yakınken döne derim zararın neresinden dönersen kardır.ayrıca değişir diye bekleme can çıkar huy çıkmaz kendini böyle bi cehenneme atma derim çaresizde değilsin ayrıca ailen seni o sana bağırsın hakaret etsin diye yetiştirmedi ailene anlat ve arkana bakmadan devam et ama karar senin tabi tekrardan çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…