- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
meraba arkadaşlar benim yine bi sıkıntım war bi erkek arkadaşım war size yaş problem olurmu die sormuşdum vaktinde neyseki biz 3 aydır görüşüoruz iyi anlaşıorz kendisi polis o nişanlsından ayrılmış çok önceden ben ise 4 yıl önce 3 aylık bi ewlilik geçirdim ikimizde çok çekmişiz o doğuda görew yapmış en yakın arkadaşlarını şehit felan wermiş bende oda mutluluğa hasretiz ewlenmeyi düşünüorz onun aileside çok istiyor ben bu konuyu 20 gün önce aileme açtım annem biliodu ve annemi önceden tanıştırmışdım neyse aileler tanşmak için bize geldiler benim büyük amcam sırf onun babası ile siyasi görüşü uymadı die asla olmaz dedi kestirdi bitirdi olayı ya babasının görüşnden banane bizene babam hiç konuşmadı bile amcam öle dedi die ona saygı duydu susdu bende şimdiye kadar babmla konuşamıorm çünki ben eşim konusunda babamın ısrarlarını dinlemedim onlar haklı çıktılar annemide dewreye koyamıorm oda ilk eşimde benimle aynı fikirdeydi ama bunu bi araştırma şansı dahi wermediler bi araştırsalr 16 yıllık polis amcamn kararıile mutsuz olucamı düşünüorm babamın tepkisinden korktuğum için konuşamıormda sizce ne yapmalıyım bi çare gösterin bana