Çok Çaresizim :(

prenses_fiyona

Gel Artık 2015...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
376
1
26
Balıkesir
uzun zamandır siteye girmiyorum bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım çok tepki alacağım belki biliyorum ama sonunda içimi dökmeye karar verdim
benim 4 -5 yıldr süren bir ilişkim vardı herşey çok güzeldi taa ki bu yıla kadar bu yılın başından beri her gün kavga etmeye başladık çok yıprandık beniı çok kırıyordu eskisinden eser kalmamıştı ben mücadele ettikçe o daha da boşverdi...
Bu sıralarda bana okuldan çıkma teklifi geldi reddettim direkt ama sevgilimle aramız bozuldukça benm aklım ona kaymaya başladı biliyorum yanlıştı arkadaş çevremiz ortak olduğu için görüşmeye başladık çıkmadık ama arkadaşlarımdan çok tepki aldm çoğuyla aram bozuldu ve sonnda yanlş olduğunu anladm arkadaşçada olsa ilişkimi kestim
Daha sonra bir kaç ay daha sevgilimle devam etti aramız düzelir gibi olsada bozuldu artık ne güzel bi söz ne sefkat ne ilgi hiçbişey kalmadı bir kere sırf geç msj attım diye bir hafta konuşmadı benimle çocuk gibi sonunda aradı arkadaşlarmn yanında bağırmaya başladı küfür bile etti rezil etti beni ! o günün gecesinde yaptığının yanlş olduğunu beni çok kırdığını anlatan bir msj attım verdiği cvpta ilişkimizin bittiği yazıyordu benden ayrıldı sebepsiz yere resmen..
Oturup düşündüm beni haketmediğini ömür boyu üzülmektense şimdi üzülüp toparlanmanın daha mantklı olduğuna karar verdim arkdşlarımda yanımda oldu kendimi daha güçlü hissettim...
Bir hafta ses çıkmadı sonra özür dilemeye yalvarmaya başladı geri dönmedim annesi ablası aradı karalıydım yine dönmesim bütün eşyalarını gönderdim bazılarını çöpe attım çeyizim için aldığım şeyleri kullanmaya başladım hattımı değiştirdim hiç canım yanmadı...
sonra teklif eden kişi tekrar teklif etti o an onun her yönüyle sevgilimden daha iyi olduğunu bni mutlu edeceğini düşündm birazda hoşlandım açıkçası ve teklif ettim bir aya yakın hiç bir sorun yoktu mutluydumm ama öyle bir şey olduki bi anda acı çekmeye başladım ondan soğudum eski sevgilim aklıma gelmeye başladı 2 gündür durmadan ağlıyorum kimseye b işey anlatamıyorum...
Öyle kötü durumdayım ki su an çıktığım kişiden ayrılamam çünkü o bunu haketmiyor çok iyi çok temiz kalpli biri onun ahını almak istemiyorum arkadaşlarıma anlatamıyorum çünkü onları kaybedebilirim çocuk oyuncağı değil derler onun bunu haketmediğini biliyorlar ayrılma derler
eski sevgilime dönemem bnca seyden sonra eskisi gibi olamayız ondan sonra başkası olduğunu duyarsa zaten ölse kabul etmez
bana yaptıklarını düşünüyorum onca sey yaptı sonra geri döndü kabul edemezdm ama çok canım yanıyor onunla yasadklarm hayallerim aklıma geliyor dünya çok anlamsız içtiğim su yürüdüğüm yol bile onu hatırlatmaya başladı çok çaresizim bazen ölsemde kurtulsam diyorum yanlış yazdıysam anlatamadıysam kusuruma bakmayın

Uzun süren ilişkiler alışkanlıklardan dolayı heyecanı yitirebiliyor ama sevgi bitmiyor. Tepki alacağınızı bile bile hatalarınızı anlatmışsınız,eden bulur sözünün doğru olduğunu da yaşayarak görüyorsunuz. Valla ne diyim ki bilemedim. Yaranıza tuz basacam belki ama biz de evlenmeden önce uzun seneler sevgili olduk(2sene arkadaşlık,6 sene sevgili) tartışmalarımız oldu ayrılma noktalarına geldik ama ayrılamadık. onu tanıdığımdan beri en mutlu olduğumuz zamanı sorarsanız bu son 3 yılımız. Evlendikten sonra onca sabrın mükafatını yaşıyor çoğu insan.

Ben olsam tüm pişmanlıklarımı anlatır af dilerdim,kabul etmezse bile pişman olduğumu bilmesini isterdim

yürümeyen bir ilişkiyi noktaladıktan sonra
yeni bir adım atmanda yanlış bir şey yok
ancak attığın adımın arkasında duramaman
ve bu sefer pürüz çıkaran tarafın sen olması hoş değil
evet belli bir alışkanlığın var eski ilişkinde
ama sen zaten o ilişkiyi yaşayarak noktaladın
yani yaşanmamışlıklar ile ilgili bir soru işareti yok kafanda
aynı kitabı 2 kere okumak
bazı insana sıkıcı
bazısına ise
nostaljik gelir
ancak gerçek şu ki
o kitabı kaç kere okursan oku
sonu hep aynı bitecek

Canım bazı yerlerde sana katılıyorum bazı yerlerde katılmıyorum.Konu sahibinin hiç suçu yok mu, ondan ayrılmadan diğeriyle arkadaşça da olsa konuşmuş ama içten içe acabalar dolanmış kafasında.Belki de bu durum ilişkisine yansıdı,mutsuz oldular da sonra noktaladılar. Ki bence öyle çünkü şimdi de eskiyi düşünmeye başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…