Çok Çaresizim

mutlulukseninle05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
135
28
48
29
lutfen alaycı tavir yapmayın yargılamayın.
Benim basıma bazi olaylar geldi cinsel anlamda. 15 16 yaslarnda birlikte oldum biriyle ama isteyerek degildi. zaten o yasta oyle biseyi bilincli bir sekildede isteyemezdim isteyerek yapmadm. suan bir sevgilim var cok seviyorum. o durumumu biliyor anlattmda. o da ailesine benm durumumdan bahsetmis. ailesi istemiyor beni dogal olarak. erkek arkadasm surekli kavga icinde eve gidemiyor gitse duramıyor surekli tartsma icinde. ben ne yapcam bilmiyorum duzelme sansı varmi sizde yada bu nereye kadar boyle gider. lutfen yardm edin:KK43:

Nasıl yani neden şikayetçi olmadınız o kişiden?
Ayrıca erkek arkadaşınız ne boşboğazmış böyle birşey söylenir mi ya? :KK57:

o adamı derhal terket canım.
böyle bir şey ikinizin arasında kalması gerekirken, ne demeye ailesine anlatmış böyle bir saçmalık duymadım.
ailesi seni ister veya istemez o onların bileceği iş ama o sevgilini derhal terketmezsen hayatını boşa harcayacaksın.

suan eminim kendide pisman soyledigine. cunku vazgecemiyor. kendi soyledi suan kendi cekiyor. ben kimseye zaten ailesinden vazgecsn arada kalsn istemem o kadar yprandm ki perisan oldum kac gundur. dengem psikolojim alt ust oldu.

Nasıl yani neden şikayetçi olmadınız o kişiden?
Ayrıca erkek arkadaşınız ne boşboğazmış böyle birşey söylenir mi ya? :KK57:

harbiden cocuktum onları dusunemeyecek kadar. cok saf ve iyi niyetliyim gercekten. butun cevrem bunu soyler akıl edemedm suanki aklm olsa o insana hayatı zindan ederdm ama is isten gecti.

Ay lütfen ya o çocuğu terk edin. Ağzına hakim olamayan biri belli. Ne hakla anlatır. Şimdi kalkıp bir de ailenin sizi hor görmesiyle mi uğraşacaksınız? Karşınıza daha olgun insanlar çıkar. Ama bu durumu da kendinize saklamayı tercih edin bence.

suan eminim kendide pisman soyledigine. cunku vazgecemiyor. kendi soyledi suan kendi cekiyor. ben kimseye zaten ailesinden vazgecsn arada kalsn istemem o kadar yprandm ki perisan oldum kac gundur. dengem psikolojim alt ust oldu.
çok normal çünkü o sizin özeliniz, ve ailesinin bilmesine gerçekten gerek yok, yine söylüyorum boşboğazlığını ilerde daha çok görürsünüz. o yüzden yol yakınken bye bye yapın.

Siz ozelinizi sevdiginiz kisi ile paylasmissiniz...
Ileride bu sorun olmasin diye bu konuda takdir ettim sizi...
Peki erkek arkadasiniz neden sizin ozelinizi ailesine anlatiyor...
Ne hakla ne sacmaliktir bu...

anlattı onlar bilir diye boyle bisey olcagı belliydi. smdi kendi evde duramiyor surekli tartsma. annesi arkadas olabilrsnz ilerisni dusunmeyn icinde suphe olcak baska sey olcak oyun degil flan demis bu yeni soyledikleri baska neler dediler bilmiyorum

kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.

Evet kendisinde akıl yok çünkü.
Lütfen böyle birinden ayrıl, ilerde bu durumu çok gündeme getirir.
Neyin aklını alacakmış bırak gitsin ya.

Ay lütfen ya o çocuğu terk edin. Ağzına hakim olamayan biri belli. Ne hakla anlatır. Şimdi kalkıp bir de ailenin sizi hor görmesiyle mi uğraşacaksınız? Karşınıza daha olgun insanlar çıkar. Ama bu durumu da kendinize saklamayı tercih edin bence.

saklasan bi dert niye sakladn ogrense ayrı bi dert yoruldum gercekten. ailesinn tepkisine bisey diyemiyorum herkes evladna 4 4 luk kz ister.

kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.
Ne yapacağını bilemedi ne demek? Bunu ancak bu kizla evleneyim mi evlenmeyeyim diye sormak için anlatmıştır. Kötü niyeti olmasa anlatmaz ya da çok boşboğaz bi tip demekki. Evlensen de bu çocuk herseyi gider anlatir ailesine azcık buradakilerin sözünü dinle bence.

profilinizdeki yaşınız doğruysa aradan sadece 3 yıl geçmiş o olayın ardından, geriye dönük bir şey yapılabilir mi bilemiyorum da

erkek arkadaşınız böyle bi durumu paylaşarak kendince ailesinden onay beklemiş sanırım başka hangi amaçla paylaşılabilir yoksa

saklasan bi dert niye sakladn ogrense ayrı bi dert yoruldum gercekten. ailesinn tepkisine bisey diyemiyorum herkes evladna 4 4 luk kz ister.

pardon başına böyle bir durum gelmiş bir kız kaç kaçlık oluyor? 4 2 lik mi? böyle diyerek kendinizi küçültmeyin, siz kendiniz için böyle derseniz herkesin her şeyi söylemesine izin vermiş olursunuz. kendinizi ezdirmeyin. o olay iradeniz dışındaymış anladığım kadarıyla, utanacak bir şey yapmadınız. ha isteğinizle bile olsa bile benim kararım deyip arkasında durmanız gerek. başka türlüsü yok benim nazarımda. bu konuyla ilgili kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz, hele ki erkek arkadaşınızın ailesine.

Son düzenleme:
anlattı onlar bilir diye boyle bisey olcagı belliydi. smdi kendi evde duramiyor surekli tartsma. annesi arkadas olabilrsnz ilerisni dusunmeyn icinde suphe olcak baska sey olcak oyun degil flan demis bu yeni soyledikleri baska neler dediler bilmiyorum
Bak ailesinin senin hakkinda söylediklerini de gelip sana anlatmış. Bu da boşbogazliliginin ikinci göstergesi.

şu an yasın kaç kı? bu senın mahremın 9 mahalleye reklam etmesıne gerek yok.
o ailesine ailesi komşusuna komsusu komşusuna böyle uzayıp gıdecek bılıyo musun?
hayır sankı cınayet işledin de ailesinden fıkır alacak? bundan hayır gelmez sana.

Back
X