• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim

Akıl almak için ailesine mi anlatmış:KK57:kesinlikle ayrıl zaten ailesi rahat vermez size.ayrıca ne demek ailesinide anlıyorum herkes 4 4 lük birini ister.siz kendinize kaç kac ligi yakistiriyorsunuz ki.

anlattı onlar bilir diye boyle bisey olcagı belliydi. smdi kendi evde duramiyor surekli tartsma. annesi arkadas olabilrsnz ilerisni dusunmeyn icinde suphe olcak baska sey olcak oyun degil flan demis bu yeni soyledikleri baska neler dediler bilmiyorum
Canim sen bilirsin tabi ki...
Ama ileride evlilige kadar gitseniz bu erkek tarafi surekli o yasadigin olayi yuzune vuracaktir diye dusunuyorum...
Baksana arkadas kalabilirsiniz demisler cunku...
Bence degerini daha iyi bilen biri cikacaktir karsina ...
Bak bircok kiside ayril diyor tabi son karar sende...
Umarim hakkinda hayirli olan karari verirsin ♡

profilinizdeki yaşınız doğruysa aradan sadece 3 yıl geçmiş o olayın ardından, geriye dönük bir şey yapılabilir mi bilemiyorum da

erkek arkadaşınız böyle bi durumu paylaşarak kendince ailesinden onay beklemiş sanırım başka hangi amaçla paylaşılabilir yoksa

suanki yaşm 20 . 5 sene gecti.
evet onaylamalarını bekledi. kendi iyice dusunseydi acele karar vermeseydi soylemezdi

lutfen alaycı tavir yapmayın yargılamayın.
Benim basıma bazi olaylar geldi cinsel anlamda. 15 16 yaslarnda birlikte oldum biriyle ama isteyerek degildi. zaten o yasta oyle biseyi bilincli bir sekildede isteyemezdim isteyerek yapmadm. suan bir sevgilim var cok seviyorum. o durumumu biliyor anlattmda. o da ailesine benm durumumdan bahsetmis. ailesi istemiyor beni dogal olarak. erkek arkadasm surekli kavga icinde eve gidemiyor gitse duramıyor surekli tartsma icinde. ben ne yapcam bilmiyorum duzelme sansı varmi sizde yada bu nereye kadar boyle gider. lutfen yardm edin:KK43:
niye ailesine atlatmış ki senin özelini

ya allah askina bi hata yapmissin ama insablarin seni istememesini bu kadar ozumseme. hayatinin dogrusunu soyluyorum sana o adamdan ayrilllll. kendi hayat arkadisinin secimini ailesine birakan bir adam bu. senin namahremini ailesine anlatan bir adam, seni istemeyen bir kayinvalide ve kayinpeder, ilerde surekli yuzune vurulacak hatalar, belki torunlarina bile anlatip onlari senden sogutacaklar. kendine biraz olsun saygi duy ve isler ciddilesmeden kimseye bu ozelini anlatma. senin yasadiklarin mahalle karilarinin agzina sakiz olsun diye mi fikir danismis beyefendi. tasinda kucuk 1 senede insanin fikirleri nasi ldegisiyor bilemezsin. insanlar seni sen oldugun icin sevsin umarim merhametli bir adam cikar karsina

Benim basıma bazi olaylar geldi cinsel anlamda. 15 16 yaslarnda birlikte oldum biriyle ama isteyerek degildi. zaten o yasta oyle biseyi bilincli bir sekildede isteyemezdim isteyerek yapmadm. suan bir sevgilim var cok seviyorum. o durumumu biliyor anlattmda. o da ailesine benm durumumdan bahsetmis. ailesi istemiyor beni dogal olarak. erkek arkadasm surekli kavga icinde eve gidemiyor gitse duramıyor surekli tartsma icinde. ben ne yapcam bilmiyorum duzelme sansı varmi sizde yada bu nereye kadar boyle gider. lutfen yardm edin:KK43:

embesil mi o erkek arkadasim dedigim cocuk?
neden aileye boyle seyler anlatilir ki aklini mi kacirmis o..
duzelmez hic bisey duzelmez,biran once yol ver o akilsiza ve birdaha basindan gecenleri herkese anlatma.

Bu tür seyleri aileye anlatmak nedir arkadas ?? kendisi biliyor sana güveniyorsa neden aileden onay bekliyor?

Ahh be guzelim cok erken yasta talihsiz bi olay yasamissin,cok uzuldum kolay atlatilacak bisey degil allah yardimcin olsun yapmissin cahillik neyse hayatina giren kisiya bundan bahsetmekle iyi yapmissin elbette bilmeye hakki var,ama sunu unutmaki (herzaman dogruyu soylemek gerek,ama her dogruyu degil)kesinllikle ikinizin arasinda kalmasi gereken bu konuyu neden ailesine soylemiski,bu cok yanlis o seni sevdigi icin kabullenmis tamamda ailesi bunu kaldiramaz.Simdi siz ne yaparsaniz yapin boyle tavir aldiysa ailesi hayatta kabul etmeyeceklerdir,size tavsiyem sizin icin belki zor olacak ama bu iliskiyi bitirin ailesini karsina alma evlilik icin sadece sevmek yetmiyor malesef aileler cok onemli,bdv de hergun aileler yuzunden evlilikleri cehenneme donen ciftleri okuyoruz,allah korusun bi omur cekmektense ayrilmak en hayirlisi zira bu konuyu isitip isitip onune koyacaklar..iyi dusun

senin özelini gidip ailesine mi anlatmışşş????
yaaa iyi misin Allah aşkına
bu adam herşeyinizi gider bi başkasına anlatır
böyle adamla mı gelecek düşünüyorsun peess!!!

anlattı onlar bilir diye boyle bisey olcagı belliydi. smdi kendi evde duramiyor surekli tartsma. annesi arkadas olabilrsnz ilerisni dusunmeyn icinde suphe olcak baska sey olcak oyun degil flan demis bu yeni soyledikleri baska neler dediler bilmiyorum
:KK14:ooo anneye bak sen iyi valla oglum sen yat kalk afedersin gonlunu eglendir sonra yol ver diyo anlicagin:KK59:aninda yol ver canim kullandirtma kendini kimse senden degerli degil unutma.gecmisin yuzunden bunlari yasamak zorundamisin bosver daha cok gencsin neler cikacak karsina daha,bi dahakine de baktinki seviyor seviliyorsun guveninte tam o zaman anlatirsin durumunu kabul ederse ne ala etmezse de kendi kaybeder..

Hemen hemen aynı durumu bir yakınımda yaşadı. Çocuk ailesine anlamış nişanlısının küçükken tecavüze uğradığını. Tabi aile karşı çıkmış istememişler kısa bir ayrılıktan sonra çocuk kızdan ayrı kalamayacağını anlamış ve şuan evliler çocukları bile var. Ama burada önemli olan adam. Adam karısını ezdirirse ailesine başkasına hiç huzurları olmaz. O adam karısı mutlu olsun diye şehir değiştirdiler ailelerden uzak yerde yaşıyorlar aradan zaman geçti zaten kimse ağzını açıpta sen böyleydin demedi adam da dedirtmez zaten

saklasan bi dert niye sakladn ogrense ayrı bi dert yoruldum gercekten. ailesinn tepkisine bisey diyemiyorum herkes evladna 4 4 luk kz ister.

Ne demek ya ne demek 4 4lük senin başına gelen şey seni kusurlu mu yapıyor ki senin hiçbir şeyin eksik değil böyle düşünme sakın canım ve böyle düşünen sana değer vermeyen insanlarla da iletişimini kes.

Kendinin kıymetini bil biraz. Geç öğreniyor insan ama öğreniyor.

Erkek arkadaşınız ne halt yemeye anlatıyor ailesine.. ? Aaa dur belli mi olur yoksa ayrılmak istediğinde ailesini bahane olarak mi kullanacak.? Burda en önemli soruya geleyim erkek arkadaşınızla birşeyler yaşadınız mi ? Çünkü yaptığı şey normal birşey değil. Ayrıca" kendi ne yapacağını bilemedi ,ailesinden akıl almak icin" mi? :KK57: Yani sizin bu cevabınız normal mi? Ya su an kan beynime sıçradı .. Ama burda üzülen sadece siz olacaksınız.. Allah yardımcınız olsun.

Direk ayrıl direk o insanla ömür geçmez ne yapacağını bilememişte akıl almışmış yok say hayatından onu

Keşke ailesine bundan bahsetmeseydi ikinizin arasında kalırdı ama düşünceleri değişmez ailesiniz siz evlenip kendini kabullendirip sevdirene kadar:((

Back
X