- Konu Sahibi mutlulukseninle05
"kendi ne yapacağını bilemeyen" bir adamla ne işiniz var???kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"kendi ne yapacağını bilemeyen" bir adamla ne işiniz var???kendi napcagnı bilemedi ailesinden akıl almak icin.
en dogru karari vermissin canim,olmayacak duaya amin denmez,gor bak seni cok sevecek,gecmisini kabulllenip sana deger verecek birisi mutlaka cikacaktir karsina,eger bi yola baskonuluyorsa esler,birbirlerinin kusurlarini ortmeli ve birbirlerine sahip cikmalilar.
dilerim senin icin bundan sonra hersey cok guzel olur..
Bu 'halinizi' bilen başka bir adam 2 yıldır peşinizde.O nereden biliyor peki.Neden herkes biliyor kısaca?![]()
Bilemediyse bunun kesin kararini veri çekti.
Ayrilik.
Böyle birşey aileye anlatilir mi ?
Benim ailem
-oğlum kabul ettiyse bize laf düşmez derdi.
Ama her aile böyle değil..
Anlatikmaz..
Bence acı da Çeksen ayrıl..
Böyle birşey ilerde çok kötü şeyler yasattirlar bu zihniyettekiler.
böyle bir şey diyerek kendinizi küçültmeniz çok ayıp bir şey. derhal bu düşünceden kurtulun. onlar kimmiş neymiş ki "4 4 lük kız" istiyorlarmış. kendileri ne karışır. bu durum siz ve sevgilinizle alakalı bir durum. kendilerine mi kaldı sizi yargılamak. aile kendini ilgilendirmeyen şeye karışmış, sevgiliniz boşboğaz ama en üzücü olanı ise sizin durumu kabullenip aileyi haklı görmeniz.
Canim ozelini mecbur kalmadikca kimseye anlatmaki o sevgilin neden ailesine anlatmis anlam veremedim ayrilip ayrilmamak sana kalmis ama simdi ailesini ikna bile etse ilerde senin yuzune vurur sana rahat vermezler uzulursun yanii allah yardimcin olsun..
ayrıldk gorusmuyoruz smdi.
Hakkında hayirlisi.
İnşALLAH kolay atlatirsi
Bencede oyle olmali canimzaten bitti bunun ustune soylenecek bisey kalmadı
sen dürüst davranmışsın ama erkek arkadaşın senin cinsel geçmişini ailesine söylemiş.
onlar mı kocan olacak sanki. ne alaka kel alaka neden gidip söylemiş
sinir oldum ayrıl lütfen bu adamdan.
Onun ailesine ne ki senin zarından bu adam senin sırrını yaymış kendi kabul eder ya da etmezdi ailesinemi danısmıs bunu
lutfen alaycı tavir yapmayın yargılamayın.
Benim basıma bazi olaylar geldi cinsel anlamda. 15 16 yaslarnda birlikte oldum biriyle ama isteyerek degildi. zaten o yasta oyle biseyi bilincli bir sekildede isteyemezdim isteyerek yapmadm. suan bir sevgilim var cok seviyorum. o durumumu biliyor anlattmda. o da ailesine benm durumumdan bahsetmis. ailesi istemiyor beni dogal olarak. erkek arkadasm surekli kavga icinde eve gidemiyor gitse duramıyor surekli tartsma icinde. ben ne yapcam bilmiyorum duzelme sansı varmi sizde yada bu nereye kadar boyle gider. lutfen yardm edin![]()
Pardonda bu ne bicim Erkek ?
Böyle birseyi Ailesine neden anlatiyor , bu konu aranizda kalmaliydi
Belkide kendi istemiyor ailesini bahane ediyor ..
Durumunuzu içine sindirememiş ki ailesine açmış. Evlenseniz bile sürekli gündeme getirirdi zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.
nasıl ailesine anlatmış?
manyak mı bu adam?