• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim...

Baştan parası var diye evleniyorsunuz sonra sevemedim..o zaman rahatınıza bu kadar düşkün olmayacaksınız sevebileceğiniz biriyle hayat mucadelesi vereceksiniz zora geleceksiniz biraz..
Birikmişti yoktu.kredi çektik düğün vs.öyle hallettik.Parasi için değil yani.Ben de çalışıyorum.Hala kredi borcu ödüyoruz.Iyi bir insan diye evlendim iyi bir baba olur diye evlendim.

Adam da hayli garip. Sevilmedigi bi insana yaranmaya çalışıyor. Siz de ezikliyosunuz hakediyor bence. Sevilmedigini bilmese neyse de. Bence o da sevmiyor hırs yapmış, gözünde hayli büyütmüş sizi.

Öncelikle cesur bi şekilde herşwyi yazdığınız için tebrikler.

Ama hali hazırla sizin için çırpınan birisine, eşinize, aynı yatağı paylaştığınız birisine bunları demenizde hoş değil.

Ayrılmak istemeyen oymuş aslında siz açık yüreklilikle söylüyormuşsunuz. O sevgisinden sizi bırakmıyo buda bir çıkardır bi anlamda, Sizinde çıkarlarınız var. Ozaman sevmeye çalışın. Kötü huyu yok madem kalbini sevin.
Yakışıklı ama kalbi çirkin birinide aynen o şekilde çirkin görüceksiniz zaten.
Kimse güzel/yakışıklı kalmıcak. 5-10 sene sonra gerçek bi dayanak isticeksinizdir..

Yada tamamen karar verip evden ayrılın blöf yapar gibi değil, baya baya terkedin çok problemliyseniz..
Haklısın. Hem kendi psikolojimi hem de onunkini bozuyorum.Kötü huyu yok.El üstunde tutar beni.Ama o boşanmak istemedikçe sanki ben de intikam alıyor gibiyim ondan böyle davranarak.Yaptığım yanlış.Belki de psikolojik destek almam lazım.Sağlıklı düşünemiyorum.

Arkadaşlar 3 yılı 2 ay geçti evleneli.Ve ben eşimle aynı yatakta bir gün bile beraber uyumadım.Ayri yatıyoruz.Eşim horluyor diye.Aslında bu durumdan başlarda şikayetçi değilik ikimizde.Ikimiz de daha rahat uyuyoruz diye.Ama artık bu durum beni üzmeye başladı.

Eşinizden ayrılır da başka evlilik yapma isterseniz ne olur çocuk için evlenmeyin, önce kendiniz için birşeyler yapın, zaten şimdiki eşinizden bir çocuğunuz olsa, sevgisiz mutsuz bir aile ortamında çocuk mutlu olmayacak. Bu evliliği daha fazla sürdürmeyin, hem kendine hem karşındakine psikolojik şiddet uyguluyorsun...

Adama saygınız yok onu anladık ta kendinize bari saygınız olsaydı..hem sevmiyorum hemde rahatım bozulsun istemiyorum deyip adamın hayatını mahvetmek sizi hiç mi üzmüyor?
Karektersizligin dibi..

"Rahatım bozulmasın" mottosundan yola çıkarak ödediğiniz bedel; sevmediğiniz, hakaret ettiğiniz, her gece aynı yatağa girdiğiniz kocanızla evli olmaktır.
Sevilseniz dahi sevememenizdir.

Bence bu adam size "kendine hakaret etme hakkını" vermeseydi daha çok severdiniz.

Bugün boşanmak istemiyor dediğiniz adamın sevgisi bitince; kırdığınızdan daha çok kırabilir sizi.
Benden söylemesi...

Ne kadar bencilsiniz. Esim bosanmak istemiyor diye bir sey mi var? Siz isteseniz gider acarsiniz davayi. Ancak rahatiniz bozulur diye istemiyorsunuz sonra da esim bosanmaya yanasmiyor diye kendinizi kandırıyorsunuz.

3 yili askin suredir evlisiniz ama adam sizi el ustunde tuttukca siz onu aşağılayıp intikam alıyorsunuz .

Neden?

Fizigini begenmiyorum boyu kisa cirkin demissiniz.

Bunlari evlenirken gormediniz mi? Bile isteye o imzayi attiktan sonra nasil olur da bi insani dış görünüşünden dolayi ezersiniz.

Hadi sonradan fark ettin olmadini sevgisiz anladik. Niye birakip gitmiyor ustune ustluk bu evlilik olmayan evlilige cocuk fikrini sokmaya calisiyorsunuz.

Necsize ne esinize acidim. Ikinizde tercihlerinizi yasiyorsunuz.

Ama bu aile olamamis eve sirf bencillik yapip anne olmak istiyorum diye cocuk yaparsaniz iste ben o cocuk icin cok uzulurum.

valla devir değiştikçe sevmek yerine sevilmek ister hala geldi kadınlar,ayrıca empati yapın, farzedinki boşandınız karşınıza tıpkı istediğiniz gibi yakışıklı genç birisi çıktı ,aradan zaman geçti ve bu adamın maddi imkanı da yok diyelim sevgi yerini monotonluğa bıraktı ve o çok sevdiğiniz adam hayatı size zindan ediyor ki zaten garantiside yok mutlu olacağınızın anladığım kadarıyla rahata da düşkünsünüz emin olun şuan eşinizi mum ışığında arar da bulamazsınız.

bu şekilde yaşamaya devam edersen eşine büyük haksızlık edersin. eğer eşin başka türlü olsaydı, yani ilgisiz düşüncesiz bencil v.s. emin ol çok severdin o zaman. kaçan kovalanır durumu var sizde. umarım eşinin aklı başına gelir de boşanmak için direnmez. yazık adama, bu kadar iyiyken sevilmekten mahrum olmamalı..

Git aç davayı boşan adamın da sevilmeye ihtiyacı var ve senin onu bundan mahrum etmeye hakkın yok
Sen güzel misin? Nekadar? Bunu gerçekten merak ettim
Bi kadın eşine çirkin diyebiliyor ve onu Allah yaratmışken..
Madem çirkin evlenmeseydin kardeşim
Kınadığını yaşamadan ölmez insan ya bu eşinde ya da boşanırsan karşına çıkan ve deli divane aşık olduğun adamda eşine yaşattığının başına gelme ihtimali yüksek.

Back
X