Çok Çaresizimm :(((

helinasli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
1.228
2
116
İstanbul
Hamileliğimin en zor dönemindeyim şuanda. 1 haftadır korkunç ağrılar içerisindeyim. Her gün hastanedeyim. Boyun fıtığından şüphelendi doktor ve MR istedi. Çektirdim ve evet çok büyük bir fıtığım var. Kolumda, omzumda, elimde korkunç ağrılarım var. Hatta son 2 gündür artık parmak uçlarımı da hissetmiyorum. Doktor ne yazık ki ilerliyor fıtığın diyor. Fizik tedaviye gidiyorum 4 gundur ama hiç etkisi olmuyor, aksine gitgide artıyor ağrılarım. İlaç da içemiyorum, sürekli ağlıyorum ağrıdan, hiç uyku uyumuyorum ve sadece bazen uykusuzluktan sızıyorum. Doktor ameliyat olman gerekebilir hazırlıklı olman gerek dedi. Bu şekilde devam edemezsin dedi. Hamileyken ameliyat yapıyorlarmış ama ben çok korkuyorum kızım için yine de..Bugün iğneli akupunktura başladım. Tek çarem bunun iyi gelmesi.1-2 saat ağrılarım dindi seans sonrası ama şimdi tekrar başladı.Bu konuda deneyimli olan, bilgisi olan, etrafında yaşamış olanları duymaya ihtiyacım var kızlar. Gerçekten çok kötü günler geçiriyorum.

çok geçmiş olsun,ağrıların geçmiyosa ve ameliyat olman gerekiyosa mecbur kabul edeceksin cnm,tıp çok gelişmiş bebeğine bişey olmaz Allah ın izniyle atlatırsınız... şimdi bebeğin küçük, birde o büyüyünce onun yaptıgı be ağrıları da eklenirse çok daha zor günler geçirirsin en güzeli ilerlemeden tedavi neyse onu yapmak... Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…