- Konu Sahibi kendimce01
-
Neden bu kadar yakıldınız ki 9. Yakalamanızmış zaten sıkıntı neKalbim acıyo yardım edin.Yarın 20.yıldönümümüz ve ben 3gün önce bir mesaj gördüm.bunca yılda 9 yakalamam var 5 yıldır bisey yok diye inanmıştım bi tuhaflık oldu ve bakma gereği duydum.tam olarak şöyle.
Öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş.Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.Hayırlı bayramlar güzel insan❣ ...
Her yönden düşündüm çıkar yol bulamadım.Banada toplu mesajlardan atmıştı sıradan.Sizce bu özel birine değilmi arkadaşlar yanılıyomuyum.Kondurmak istemedim ama sanırım herşey ortada.Lütfen cevap verin çıkmazdayım Günlerdir uyku yemek yok moral sıfır bittim.
Hayattan ne bekliyorsunuz?Kalbim acıyo yardım edin.Yarın 20.yıldönümümüz ve ben 3gün önce bir mesaj gördüm.bunca yılda 9 yakalamam var 5 yıldır bisey yok diye inanmıştım bi tuhaflık oldu ve bakma gereği duydum.tam olarak şöyle.
Öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş.Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.Hayırlı bayramlar güzel insan❣ ...
Her yönden düşündüm çıkar yol bulamadım.Banada toplu mesajlardan atmıştı sıradan.Sizce bu özel birine değilmi arkadaşlar yanılıyomuyum.Kondurmak istemedim ama sanırım herşey ortada.Lütfen cevap verin çıkmazdayım Günlerdir uyku yemek yok moral sıfır bittim.
Daha once 9 kere yakalamişsiniz zaten ve hala evlisiniz niye ilk kez goruyormuş gibi şoklara giriyorsunuz ki?
Yatin uyuyun.
[/QUOTE
Daha once 9 kere yakalamişsiniz zaten ve hala evlisiniz niye ilk kez goruyormuş gibi şoklara giriyorsunuz ki?
Yatin uyuyun.
çünkü büyük yeminlere yalvarmalara inanmıştım 3 çocuk ve kimsesizlik varsa boşanmak kolay değildi.Sevmiyosan hayatına bak dediğimde yakamdan düşmemişti
Fikir almanızı gerektirecek kadar karmasık bi durumda değilsinizBen şurdan toplu cevap veriyim.hepiniz haklısınız ama adam hem yaptı hem bırakmadı büyük söz verdi güya bende safmışım hep inandım tabi bundan sonrası böyle devam etmiycek.Geçmişten zaten pişmanım kayboluyorum bugün.Son kez bilinçli insanların fikrini almak istedim.
Öyle yaşamak sindirmek olmuyo aslında hep içinde bununla yaşıyo insan ama.Unutup mutlu mesut yaşamadım hayatı kendime zehir ettim.Ozaman küçüklerdi şimdi hepsi bensiz olabilir.cevap için teşekkürler.Bunca yılda 9 yakalamanın 9unda bişey yapmadıysanız 10.da da normal hayatınıza devam edeceksiniz belliki
Birde bayramda size neden mesaj atıyor anlamadım o kısmı
Evet duymak istiyorum çünkü herkes bana sen paranoyaksın kuruntulusun diyo hatta dün bi yakınım bu mesaja sadece dert arıyosun dedi.Bu nedenle burdaki gerçekci insanlara sormam daha iyi olduFikir almanızı gerektirecek kadar karmasık bi durumda değilsiniz
Ama illa baskalarındanda duymak istiyorsanız;
Evet mesajda sevilmediginiz esinizin baska birini sevdigi yazıyor sizinde bildiginiz gibi
Bide orası var tabiHayır bide 10 kere siz yakalamıssınız o kimbilir yakalanmadan kac 10lar yapmıstır peh
Oda ayrı saçmalık.Bunca yılda 9 yakalamanın 9unda bişey yapmadıysanız 10.da da normal hayatınıza devam edeceksiniz belliki
Birde bayramda size neden mesaj atıyor anlamadım o kısmı
Çocuklarımın kendini bilecek kadar büyümelerini istedim işim falan yok kardeşimden başkada kimsem yok oda benimle yaşıyodu zaten ben yok olsam oda ortada kalacaktı daha bissürü şeySizi yargılamıyorum ama boşanmak zor ise boşanamayacaksanız telini falan kurcalamasaydınız ne gerek vardı . Adam artık yalama yapmış 9 kere ya 9 bir insana 2. Bir şans verilir bunu anlarım hayattir derim ama 9 . Artık bunada ve bundan sonrakilerede üzülmeyin hayatınıza bakın madem boşanmak zor ki eminim sebepler vardır . Üzülmek çok yersiz bu durumda zaten klasik birşey bu sizin evliliğiniz icin . Işiniz gücünüz var mı? Bu evliliğe sizi bu kadar bağlayan nedir ? Yazık oluyor hayatınıza
Çocuklar kaç yaşında?Kalbim acıyo yardım edin.Yarın 20.yıldönümümüz ve ben 3gün önce bir mesaj gördüm.bunca yılda 9 yakalamam var 5 yıldır bisey yok diye inanmıştım bi tuhaflık oldu ve bakma gereği duydum.tam olarak şöyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?