Çok çekenler bilir lütfen bakım

kendimce01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
92
77
38
40
ankara
Kalbim acıyo yardım edin.Yarın 20.yıldönümümüz ve ben 3gün önce bir mesaj gördüm.bunca yılda 9 yakalamam var 5 yıldır bisey yok diye inanmıştım bi tuhaflık oldu ve bakma gereği duydum.tam olarak şöyle.

Öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş.Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.Hayırlı bayramlar güzel insan...

Her yönden düşündüm çıkar yol bulamadım.Banada toplu mesajlardan atmıştı sıradan.Sizce bu özel birine değilmi arkadaşlar yanılıyomuyum.Kondurmak istemedim ama sanırım herşey ortada.Lütfen cevap verin çıkmazdayım Günlerdir uyku yemek yok moral sıfır bittim.

Neden bu kadar yakıldınız ki 9. Yakalamanızmış zaten sıkıntı ne

Hayattan ne bekliyorsunuz?
Bu evlilikten ne bekliyorsunuz?
Daha önce 9 kere yakalamışsınız zaten. Adamın gözünüzün içine baka baka “seni sevmiyorum, sevsem başkaları olmazdı” mı demesi gerekiyor.

Boşanın.

Ben şurdan toplu cevap veriyim.hepiniz haklısınız ama adam hem yaptı hem bırakmadı büyük söz verdi güya bende safmışım hep inandım tabi bundan sonrası böyle devam etmiycek.Geçmişten zaten pişmanım kayboluyorum bugün.Son kez bilinçli insanların fikrini almak istedim.

Sizi yargılamıyorum ama boşanmak zor ise boşanamayacaksanız telini falan kurcalamasaydınız ne gerek vardı . Adam artık yalama yapmış 9 kere ya 9 bir insana 2. Bir şans verilir bunu anlarım hayattir derim ama 9 . Artık bunada ve bundan sonrakilerede üzülmeyin hayatınıza bakın madem boşanmak zor ki eminim sebepler vardır . Üzülmek çok yersiz bu durumda zaten klasik birşey bu sizin evliliğiniz icin . Işiniz gücünüz var mı? Bu evliliğe sizi bu kadar bağlayan nedir ? Yazık oluyor hayatınıza

Fikir almanızı gerektirecek kadar karmasık bi durumda değilsiniz
Ama illa baskalarındanda duymak istiyorsanız;
Evet mesajda sevilmediginiz esinizin baska birini sevdigi yazıyor sizinde bildiginiz gibi

Bunca yılda 9 yakalamanın 9unda bişey yapmadıysanız 10.da da normal hayatınıza devam edeceksiniz belliki
Birde bayramda size neden mesaj atıyor anlamadım o kısmı
Öyle yaşamak sindirmek olmuyo aslında hep içinde bununla yaşıyo insan ama.Unutup mutlu mesut yaşamadım hayatı kendime zehir ettim.Ozaman küçüklerdi şimdi hepsi bensiz olabilir.cevap için teşekkürler.

Fikir almanızı gerektirecek kadar karmasık bi durumda değilsiniz
Ama illa baskalarındanda duymak istiyorsanız;
Evet mesajda sevilmediginiz esinizin baska birini sevdigi yazıyor sizinde bildiginiz gibi
Evet duymak istiyorum çünkü herkes bana sen paranoyaksın kuruntulusun diyo hatta dün bi yakınım bu mesaja sadece dert arıyosun dedi.Bu nedenle burdaki gerçekci insanlara sormam daha iyi oldu

Çocuklarımın kendini bilecek kadar büyümelerini istedim işim falan yok kardeşimden başkada kimsem yok oda benimle yaşıyodu zaten ben yok olsam oda ortada kalacaktı daha bissürü şey

Çocuklar kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…